logo

Son 20. Bölüm izle

Özet: Sonda bu hafta beklenen yüzleşme gerçekleşiyor. Leyla, Aylinden yardım istemek için mimarlık ofisine gelir. Aylin, Leyladan gerçekleri anlatmasını ister. Leyla, Selimle olan tüm hikayesini Ayline anlatır. Selimin tek amacı Leylaya yardım etmek, o ve çocuklarını Norveçe göndermektir. Halil ve Aylin hikayeyi Leylanın ağzından duyduktan sonra akıllarında tek bir soru kalır. Leyla ile birlikte kaçmayan Selim nerededir? Bu soru aylardır hayatı felakate sürüklenen Ayline yeni bir kapı açar. Aylin kocası Selimi bulmak için son şansını denemeye karar verir.
sevin demiş ki;
ya21.bölüme bir not yazdim baksanizya cok merak ettimyani ömer ve annesi ölmedimi yoksa

0   0

Nihan demiş ki;
Merhabalar herkese...Tesekkurler bili hanim, ayrica seni gormek ne guzel:) 21. bolumun fragmaninda Bahmanin vuruldugu ana kim bilir kac kez baktim, oradakiler kim diye, cikaramamistim. Tesekkurler:) melissa hanim, 8. bolumde ki o bahsettigin olayda, uyuyan Yorgo ama hizmetciden hemen sonra odasindan cikmistir diye dusunmustum. Uyuyan Omer neden olmasin:)21. bolumun ozetinde yazdigin, Aylini takip eden kisi Halil degildir kanimca, baska biri olmali. Aylin, Selimin Irana gitmesini istememisti ya hani, "icimde kotu bir his var" diyordu. Dedigi gibi de oldu. Simdi diyorum ki efrosini hanim, Aylinin hislerine guvensek mi? Selim orada olabilir. yukarida ki o yazdigin odumu koparmisti, "yok artik, bakmam artik bu diziye" diyordum kendi kendime ki, "yanlis alrm"i okuyunca cok rahatladim:) olan aklimi da alacaktin:)) Gorusmek uzere

0   0

bili demiş ki;
Efrosini:)hatırlarsan Kudret Arifi Asımın emriyle öldürdü.Bunu daha sonra Asım-Cevdet konuşmasından anladık.Yalnız paraları kendine aldı.

0   0

efrosini demiş ki;
Selam arkadaslar hahah yanlis alarm vermisim galiba.7.bölümde Melissa Asim Kudretin arabasina biniyor oradaki konusmalari cok dikkat cekici,Asim sonunda asker diyor,ilani verirken hic ümitli degildim diyor buradan ck zaman hic haberlesmediklerini cikariyorum ben.takip edildiklerinden bahsediyorlar ve Kudret diyor ki bu isin bunca yildan sonra ortaya cikmasinin tek bir sebebi olabilir biliyorsunuz degilmi Asim bey diyor.Biliyorum Asker diyor Asim.Gercekten Cevdet nereden ögrendi bunlarin Bachmani kacirdigini?sonra Kudret Arifi kaciriyor,gidiyor Aliyle bulusuyor,Aliye Arifi ve Cevdeti soruyor Ali birsey yapma basimiz belaya girerdi diye o kadar tembihliyor Kudret Arif elimde demiyor hic,Selimide anlatiyor Ali yarim yine kendi vurdum duymaz haliyle.Aksam Kudret Aylinin evini gözetliyor hic mantikli gelmedi bana.Kudret neden Aliye söylemiyor ve neden Aylini izliyor?Sonrada zaten Alinin basinin derde girecegini Bachman olayinin ortaya cikacagini bile bile öldürdü Arifi.

0   0

Sevin demiş ki;
kücük rollere nihat ve selen dahilse onlardan biri yoksa halilin sekreteri bir keresinde hani aylin ise gelmememisti asim beylerdedi selen ile o zaman o sarisin sekreter bana bir acayip gelmisti.

0   0

melissa demiş ki;
arkadaslar benim facebooktaki 21.bölüm özeti yaziyorum.aylin selimi bulmak ve mehdiyi getirmek icin iranna gider onu birinin takip ettiginden haberi yoktur.simonu arar bulamaz otede selimin nerde oldugu adresini bulur.asim bahmani abd bulur ve bahman herseyi anlatmak ister selimi tutsak ettigini.asim kudretten yardim ister bahmaninin irana gelmesi icin.bu kadar yaziyor

0   0

melissa demiş ki;
sevin zaten senaris demiski basroldekilerden degilde ufak roldekilerden süphelenin demis bize hep halili gözümüze sokuyor gibiler oda isin icinde ama bunun icinde baska bir is var gecmisten bir aile sirri ve bu sirri alinin bilmesi gerekiyor.onun icin bugün özelikle ufak roldekilere dikkat ettim kimlerdi diye erguna dikkat etim selenin annesine,güline,aylinin anne babasina,birde ömerin dogum gününde bir misafir adama ama orda cocuklarin babasi olabilir ne bileyim iste halilin sekreterine bir sürü ufak roldekiler var varda var

0   0

melissa demiş ki;
evet 8.bölümde pek bir sey bulamadim sadece rosa hizmetcisine listedekileri cocuklar alsin diyor o zaman soför ve hizmetciden baskada yardimci elemanlari var birde uyudumu diyor hizmetci evet deyince SIK SIK kontrol et diyor sonra aylin geliyor aylinle rosa konusurken yorgo giyinik kiyafetle onlari dinlyor kim o zaman uyuyan?selim o sirada tutsakti daha o olamaz acaba kimdi o uyuyan?

0   0

melissa demiş ki;
efrosini 7.bölümüde yeni bitirdim ama orda arif aliyle yaptiginiz isi diyor anliyorum ben tekrar baktim aliyle diyor bilmem halilmi alimi diyor.arifin oldugu deo su vanalari büyük borular var su siriltisi geliyor eski su deposu gibi sanki selimin kaldigida depo gibi ama ev gibi dösenmis banyo,tv,radyo,yatak her sey var ama yeraltinda bir yerde

0   0

sevin demiş ki;
birde su bachmanin kizi 1999 kisa boylu esmer 2012 birden baska biri olmus aradan 15 sene gecmis bebek degildi heralde unuversitede konusma yaparken 1995 ayni kiz 1999 da ayni kiz 2012 de boyu ten rengi degisti neden yani amerika korunma programina aldi desem boyunudami uzatti sonra bachmani niye korumadi ya sanirim bachmani arkadasi öldürdü o adami gözüm tutmadi.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler