logo

Kanıt 91. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Bir trafik kazası! Ağır yaralı bir kadın! Ve şok edici bir son! İrem Kaygısız’ın kullandığı araba, aşırı hız yüzünden taklalar atarak yoldan çıktı. Kendisi ağır yaralanırken, yanında olduğu düşünülen bir adam hayatını kaybetti. Ancak, kazanın görgü tanığı, İrem’in arabada yalnız olduğunu söylüyordu. Çok geçmeden arabanın bagajında bulunan kan, soruşturmanın bütün akışını değiştirdi. Bulunan kimliği belirsiz erkek, önceden öldürülmüş ve kaza sırasında bagajdan fırlamıştı! Kaza sırasında arkadaşı ile konuştuğu tespit edilen İrem, ona ne söylemişti? Olay gecesi katıldığı “speed dating” organizasyonu neydi? Kurbanla orada mı tanışmıştı? Her şey, bir yanlış anlaşılmadan mı ibaretti, yoksa en ince ayrıntısına kadar planlanmış, “kusursuz bir cinayet” miydi? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!
ışıl demiş ki;
lütfen yeniden baslasın harika bir dizi lütfenn :(
29.06.2013 - 17:20
0   0

NAZIKE demiş ki;
nezaman kanit dizisi ekrana donuyor?lutfen bilen varsa yazsin,siteye?tesekur ederim.
17.09.2012 22:56:40
0   0

Ayten Canova demiş ki;
basladigim bütün dizileri hic bir zaman sonunu getiremiyorum ömrümün sonuna kadar bikmadan izleyecegim bir dizi ikincisi BehzatC sezon finaline erken girdi insallah erken baslar sabirsizlikla bekliyorum bu bölümde yine cok güzeldi

0   0

kerem demiş ki;
YANİ YAZINDA DEVAM ETSE,izliyeceğimiz bir dizi kalsa ne olur,bende bu sezon finallerini anlamıyorum bi türlü..hemde meydan size kalır,reytinginiz artar,seneye baş yapıt olursunuz..HERŞEY SEZON FİNALİ...anlamayorum YAZIN BİZLER ne izliyeceğiz,ne yapacağız..3 ay tkatil yapmıyoruz ki..artık 3 gün 5 gün..geri kalan aylar yine evdeyiz..

0   0

ferhat demiş ki;
helal be benım susukunlardan sonra izlediğim tek dizi ve bu iki dizide süper oyuncular ahrika iyi dinlenmeler diliyorum,inşallah suskunlar ve bu dizi hiç bitmez gördüğüm en iyi polisiye dizisi ayrıca arka sokaklar dizisi hiç polisiye drama değil bütük karakterler saçma ama bu dizi süper bir polisiye dizisi profesörü zevkle dinliyorum.

0   0

hande demiş ki;
Erken değil mi? Tek gerçeğe dayalı ve sürükleyici bir dizi.izledikten sonra da haftaya neler olacak diye sabırsızlıkla bekliyordum

0   0

ankara demiş ki;
bende üzüldüm ya. keşke bitmeseydi. arka sokaklar tutturmuş millet. polislik ile alakası yok. komedi resmen. 5 senedir aynı terane.

0   0

zohre demiş ki;
bence de cok super bir dizi, bir bunu bir de arka sokaklari izliyorum. sezonu erken yapdiniz INSALLAH erkenden de donersiniz sezondan

0   0

sefkat demiş ki;
gerekten izlediyim diziler icersinde en mukemeli kanit tebrik ederim bide iyi tatiler tum sete

0   0

Þule Pekcan demiş ki;
Slm Neden Bitiriyorsunuz 1 Haftayı zaten iple çekiyordum Buna Nasıl dayanacağım Bu film sayesinde polisleri daha iyi Anlayıp daha çok Sevdim Neyse İşlerinde Başarılar Diliyorum Kolay Gelsin .

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler