logo

Lale Devri 74. Bölüm izle

Özet: Çınar’ın evlenme teklifiyle Yeşim havalara uçmuştur. Ancak, Çınar’ın bu evliliği bir formalite olarak görmesi, Yeşim’in hevesini kursağında bırakacaktır. Ahmet ve Nermin, Toprak’ın mahalledeki dedikoduları duymaması için ellerinden geleni yaparlar. Ancak, dedikoduları öğrenen Toprak, evi terk eder. Ahmet, Toprak’ı bulur ancak onu ikna etmek kolay olmayacaktır. Yeşim, telefonlarına çıkmayınca, Sıtkı soluğu yalıda alır. Sıtkı, Yeşim’e son ültimatomunu verirken, Çınar da köşeyi dönüp onları görmek üzeredir. Yeşim’in artık kaçacak yeri kalmamıştır. Yeşim, Toprak’ın da düğünden haberdar olup kıskanması için gazetecilere haber uçurur. Ancak, haberi gören Çınar çok öfkelenir. Yeşim’le yüzleşmesinin vakti gelmiştir. Çınar’ı bir türlü kalbinden söküp atamayan Toprak, onu görmeye karar verir. Çınar da, Toprak’la konuşmaya gelmiştir. Toprak’la Çınar’ın aşklarının kaderi, bu buluşmada belirlenecektir…
ruzgar demiş ki;
YAAAAA CINAR DIZIDEN CIKMASIN EN IYI BASROLDE CINAR VE ZUMRUT HANIM OYNUYOR IKISINE BAYILIYORUM , DAHA IYI BASARILARINI GORMEK ISTERIM.

0   0

gunay demiş ki;
canim Berranim,kosemize bak,lutfen.yorum gonderdim,amma bilmem ki.otekinde de not var

0   0

gunay demiş ki;
Berraniiiiiiiiiiim,cok ozledim seniHaticem de iyi.Seni cok cok opuyoruz...Gunay IR....Facebook da nasil ulasiyim ben sana,canimbenim.Hepinizi ozledim,Yorumlariniz ozledim,amma isyani bir sekilde bunaldim bazi konulardan hep ayni,hep ayni.iyilerin sevinci gozlerinde kaliyor.Izleyemiyorum LD yi.Bazen oteri bakiyorum.Sinir oluyorum o iblislere.Cinarin kararsizligi,Topragin cekdikleri gonlumu kiriyor ya.Sanki komitet 300 emr etmis ki,kotuleri kahraman yapin ki,iyiler de bunalib,kotulessin.

0   0

Berran demiş ki;
Guuuuuuuuunay canimmmmmmmm... hosgeldin;)))) yine benim sesimi duydun degilmi bir tanem???Daha dün ve evellki gün hem Sezzy ve hemde melindayla senin kulaklarini cinlattik...Turabiye yanakli prenses hatice ne yapiyor?? Öp benim icin yanaklarindan ok? Aman iste Anadoluda bir laf vardir; "LAFA DARALMAK" bizlerde arada öyle pozisyonlara giriyoruz. Bu üMMÜ BACI VE 5 Adet.SUPER ZEKA SENARISTININ YARATTIGI ESSIZ ESERINI hanedan cöküsünü bekler gibi Katil Necip ve $ÜREKASININ (basta iblis YESIM,ZÜMRÜT,Igrenc SITKI ve ikbAl hanimin foyalarinin meydana cikip cezalanadurilmalarini bekliyoruz:))))))))Sen nerelerdeydin?? Neden bu kadar uzun sürdü?? istersen kösemizde devam edelik OK?? Sevgilerimle SIMSIkI kucakliyorum ve öpüyorum cooook;-)))

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Gunaycigim, inan bu diziye o kadar kizsam da, burdna vazgecersem sanki sevgili Toprakimizi terkedecek ve Yesim cadisinin ellerine birakacakmisiz gibi hissediyorum, Toprak.la Cinar.a neler olacak yine de merakla bekliyorum. Bu dizide hala sevdigim karakterler var, onlarin ugruna bu cirkinliklere katlaniyoruz. Ama inan YGA icin aynisini soyleyemeyecegim, orda izlemekten keyif duyacagim tek bir karakter bile kalmadi, ask diye birsey yok, hepsi cikar pesinde kosuyor. Sadece Salak saf Munevver kalmis ortada, onun sevgisi gercek de onun sectigi adami da sevgili diye ciddiye alip izleyemeyecegim, orta yasli, evli bir adam, yani o da keyifle izleyecegimiz bir ask degil. yani orayi izleyisim son galiba. Artik daha fazla cirkinlik izlemek istemiyorum. Cok cok opuyorum, kendini bu kadar ozletme canim, bak Ara arkadasimiz vardi o da protesto edip bir daha gelmiyor:((( yorumumu okursa onu da ozledigimizi bilsin. Sevgili Ara; arasira da olsa bizi yorumlarindan mahrum etme lutfen. Hepinize guzel bir gece diliyorum, sevgiler.

0   0

gunay demiş ki;
Sevgili,guzel ruhlu canim Berran Sultanim,seni cok Ozledim.Canim dostum,nasilsin?Melindacim,MSFIGOcum,Sezzycim,cok zamandir ki,buralara ugramiyorum.Amma kalbim hep sizinle...Amma hala inana bilmiyorum ki,sizi bu dizini nasil izlemeye tahammul ediyorsunuz?Hep kotuluk,bu ne anlama geliyor bilemiyorum.Amma galiba,Berranim cok hakli...Uye misali...Sizleri cok seviyorum.Sevgiyle kalin..

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Rena; ikimizin de ayni fikirde olmamiza cok sevindim:)) Allah seni hep guldursun, hic aglatmasin kardesim.

0   0

Rena demiş ki;
Sezzy,canım,yorumunu okudum,beni çok güldürdün,MYY-dakı Hurremin kızı mesalası ile,Allah da seni güldürsün,bene çok lezzet verdi,inan ki,Hurremi görende,sanki kutuda yılan görüyorum.Azerbaycandan hepinize sıcak-sıcak selamlar

0   0

sezzy demiş ki;
Senaristlerin de yapimcinin da ne kadar taraf tuttuklari o kadar cok belli oluyor ki, Toprak Cinar.la evlendigi zaman bile kizin ustunde basit elbiseler vardi, hala oyle giydirmeye devam ediyorlar. Tek bir gece baloda harika bir kiyafet giymisti, orda da Yesim golgede kaldi diye kizi 5 dakikada balodan uzaklastirip taksiyle eve gonderdiler. O nedenle bu hafta da gecen hafta bizi barismislar gibi gosterip uyuttuklari gibi yine Toprak dugune gelecek ama birsey yapamadan oylece bakacak, nikah da kiyilacak, dizi de bir yil daha uzatilacak, yine entrikalar, oyunlar v.s v.s bir yil daha boyle sahnelere kim dayanir. Tolgahan simdiden resti cekmis, onu bir yil daha zor tutarlar bu dizide, Serenay da kafayi MYY.a takmis, illaki Hurrem.in kizi olacagim diye:)) cok da guzel olacak, iki cadi kafa kafaya verip Osmanliyi yok edecekler sonunda.

0   0

Rena demiş ki;
Lütfen,bizim sevimli Toprakımızın saç düzümünü ve elbisesini(geyimlerini)deyişdirin,canım,bıkdık onu böyle görmekten,Yeşim bir günde 5-6 elbise deyişir,hepsi de gözel-gözel,Toprakımızın geyimleri ise,sanki bir yaşlı bayan elbiseleri,neden? Hayia üstünden bir manto da giyindiriyorsunuz,çok gerib

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler