logo

Al Yazmalım 34. Bölüm izle

Özet: Oğullarının parkta kaçırılmasının ardından Asiye üzüntüsünden tekrar hastalanırken İlyas bütün bunları planlayanın Helin olduğundan emindir. Helin olaylar sırasında klinikte doktor gözetiminde olduğundan temize çıkarken tüm deliller Filiz’i işaret etmektedir. Cemşit böyle bir şey yapmayacağından emin olduğu Filiz’i ve hayatta en değer verdiği varlık olan Memo’yu kurtarmak için harekete geçer ve Helin’i izlemeye başlar. Ancak Helin Cemşit’i de atlatarak klinikten kaçmanın bir yolunu bulacaktır. Helin Cemşit’i etkisiz hale getirerek kaçarken Memo gözden ırak bir adada kendisini kaçıranlarla belirsiz bir yolculuğun eşiğindedir.
kartal demiş ki;
Valla Berran arkadaşım ben bu diziyi izlemiyordum 3 4 bölümdür izliyorum .. bu aralar boşum pc başındayım sürekli evde ders çalışıyorum ama işte boşum pc başında mecburen dizi kolik oldum seninle izlediğimiz diziler aynı galiba düşüncelerde aynı burada yorum yaparken birinin bana katılacağını bilmiyodum neyse iyi oldu canım sıkılmaz .. bu diziye gelince sen benden daha çok izlemişsindir belkide hepsini izlesem ilyasada çok kızıcam kızarımda herşey karşılıklı ama son bölümlerdeki ilyasın suçsuz yerde suçlanmaları ve asiye için çılgınca çaba sarfetmesi beni etkiledi adam herşeyiyle asiye için uğraşıyor tamam ilyas sorumsuz biriydi ama bunu değiştirmek asiyenin elinde kadın erkeği değiştirebilir asiyede beni deli etti gerçekten şok oluyorum cemşitinde asiyeye bir kardeş gibi yaklaşmasına inanmıyorum ve hiç kimse ilyasın yaptığı kadar sabırlı olamaz bu konuda kim olursa olsun ..

0   0

Berran demiş ki;
Kartal Kardes, bu Dizidede yazdiklarina katiliyorum.buradada hemfikiriz. Gecen hafta öyle sinirlendimki son parti izlemeden kapattim.Ve üzerinden 1-2 hafta gecti ve ben bundan böyle izlemeyi düsünmüyorum. Yorumlari okumak icin girmistim.Aldigim intiba;ESKI TAS , ESKI HAMAM:-(( yani hicbirsey degismemis.Ayrica Para gücü olanlarin zayiflari nasil ezdigi ve mafyavari metodlar arti 3.kisiler Illaki her Dizide olacak kötü karakterli ve iliskiyi bozan SEYTAN RUHLU KADIN VEYA ERKEKLER O yüzden izlemiyorum artik.Yalniz bir farkla ben yalniz Asiyeye degil Ilyasada kiziyordum.Oda simarik ve bilhassa $AMPIYON olunca biraz yükseklerde ucan bir tip olmustu.Asiye onda DESTEK bulamadi.CEMSIDe Abisinden ve Babasindan hatta ve hatta tüm Ailesinden görmedigi cikarsiz bir ilgi görmüstü.Tabii yardimda. ERKEK-KADIN iliskilerinde benim düsüncelerim farkli yani NAMUS beyinde baslar. 2 Karsi cinsten Insan pekala cinselligi gözardi edip pekala canciger Arkadas veya DOST olabilirler.bu konuda dar acidan bakmamak lazim.Ayrica az daha HELIN le beraber olacaklardi. Asiyenin tüm ihtarlarina ragmen Helinin dibinden ayrilmadiydi. Neyse ben seyretmiyorum artik fikir yürütmek fuzuli. Asiyenin ikide-bir cocugunu paketleyip kacmasinida dogru bulmuyordum.Sevgilerimle iYI PAZARLAR ;)

0   0

kartal demiş ki;
bu asiyeden kadın felan olmaz helin manyak piskopatsa ilyas ne yapsın sanki ilyas kaçırdı deli eder bu kadın adamı adama destek olsa gidip bulucak çocuğunu adamın moralini bozuyor zaten şu asiyenin çocuğu doğurduğu sahne tüylerimi ürpertti kadın çocuğu doğuruyor hemde cemşitin yanında sanki cemşit babası ilyas katil olmamış vallahi sabırlı adam adamın çocuğunu karısı başka adamın evinde yanında kucağına doğurdu ya böyle kadın asiye ondan sonra ilyas sen suçlusun sen çocuğuna babalık yapmıyosun doğruya asiye ne yaptıki sadece başkasıyla sana inadından gitti evlendi ... allahtan sadece evlendi gerisini yapmadı töbe...

0   0

kartal demiş ki;
teşekkürler ayten hanım dizide olsa insan yorum yapma ihtiyacı duyuyor :D sonuçta izliyosun takip ediyosun sende gerçekmiş gibi yaşıyosun bi şekilde ..

0   0

ayten demiş ki;
Sn:Kartal yazınıza aynen katılıyorum...

0   0

kartal demiş ki;
asiye nin inadı yüzünden bu günlere geldik ilyasa suç atıyoda o ne kadar sahip olduki ilyasa seviyomuş sevmek bölemi bu kadar basitmi sen ilyas sabırlı adam sen elin adamının evinde kalıcan bu güne kadar asiyeninb yaptıkları yenilir yutulur cinstenmi tamam ilyasda hata yaptı hemde çok ama çoğunu bilmeden istemeden ilyasta asiyeyi bilere k üzücek bi tip varmı allah aşkına asiye biraz akıllı olsa ilyas herkesin hakkından gelirdi ama nerde cemşit dururken ilyasa ne hacat..

0   0

Gunel demiş ki;
coook uzuldum.cok guzel dizi.her sey gercekmis gibi insani cok etgiliyor.her zaman Asiyeyle Ilyasin barismasini istiyordum.bu bolumden sonra Asiyeye hakk veriyorum.ama yenede birlikte olmalari cok guzel olurdu.

0   0

ayten demiş ki;
bence Asiye den de eş olmaz...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler