logo

1 Erkek 1 Kadın 11 Mayıs 2012 izle

Özet: Pastane’ci Zeynep! Zeynep’in arkadaşının günü için yaptığı pastalar çok rağbet görünce, sipariş almaya başlar. Siparişler artınca da bir pastane açmaya karar verir. Krediydi, dükkan bulmaydı, açılıştı derken sonunda Zeynep hayallerine kavuşur ve pastaneyi açar. Eleman yokluğundan Ozan’ı da işe koşturan Zeynep için işler tahmin ettiği gibi yürümez. Ozan’ın yardımından çok zararı dokunur. Ercanın Velisi Ozan ve Zeynep olur! Başı sıkışan Ercan, soluğu Zeynep ve Ozan’ın yanında alır. Veli toplantısı vardır. Ama annesi-babası kavga ettiğinden, Ercan için toplantıya katılacak kimse yoktur. Zeynep hevesle, Ozan zorla ikna olurlar “veli oyunu” oynamaya. Ne var ki okula gittiklerinde o kadar hoş karşılanmazlar çünkü Ercan pek de iyi bir öğrenci değildir. Zeynepin Kankası Eda’nın Zeynep’i ekmesiyle başlayan günde Ozan sevdiğinin moralini yerine getirmek için Zeynep’in kankası olmayı kabul eder. Ozan gün ilerledikçe, Kız-kıza gezmenin ne kadar zor olduğunun farkına varır.
Ýlker demiş ki;
Arkadaşlar süreye bakın 100 Dakika Yani Artık Haftada 1 Gün Olacak Demek Ki :)

0   0

nill demiş ki;
ya bayılıyorum zeyno ya yerım seni kızzz)

0   0

ýlgaz demiş ki;
bence bu dizi çok güzel

0   0

Derya demiş ki;
Arkadaslar, Facebookda takip ederseniz Bir Erkek Bir Kadini. Orda soyluyorlar. Persembe gunleri cok gec yayinlandigi icin. Artik persembe gunleri tekrar bolumler yayinlanacak. Cuma gunu ise iki yeni bolum arka arkaya yayinlanacak. Haberiniz ola.

0   0

Feride demiş ki;
Bazen cok tabii oynuyorlar ve bazende dialoglarda abartiyorlar. bilhassa Zeynep hayvan isimleri ile hitap etmesi hic hos degil.TV den degil netten seyreden genclere hicte güzel mesajlar yok:(( Güldürelim derken isin dozunu kaciriyorlar. Küfürbaz ve hakaret etmek bence KOMIK degil Nerdeee..??eski güldürü ustalarimiz ince ve zekice komedyenler???? Nerde bunlar?? RECEP IVEDIKe gülenler bunlarada gülüyor herhalde...Evet öyle kiz Arkadas ve erkek Arkadasa hickimse tahammül edemez:-X

0   0

burhan demiş ki;
zeynep gibi kız arkım olsa öldürürm heeralde katlanamıyorum bazen buna :D

0   0

mustafa demiş ki;
bune ya 23 50 de başlıcak dedi 1200 da bitti dünde bölüm vermedi :@

0   0

seyirci demiş ki;
admin in hemen cevap vermesi, çok ince bir davranış hem bunun için hemde bu diziyi eklediğiniz için teşekkürler.

0   0

hakan demiş ki;
10 mayıs eklenmıcekmı admın bır bılqı verırsenız sevınırım kolay qelsn ..

Admin Notu: Yeni bölüm yok bugun.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler