logo

Son 18. Bölüm izle

Özet: Ali Komiser kendisine ihanet eden Nihatla yüzleşmeye karar verir. Oysaki Nihatın kendisiyle olan ilişkisinin geçmişe dayandığını bilmemektedir. Taner, Cevdet Korukanla işbirliği yapıp Kudreti yakalar. Tanerin amacı Kudreti polise teslim etmekken, Cevdetin amacı ise Kudreti öldürmektir. Halil, Ayline karşı hislerini Ali ve Ferideye anlatır. Feride Halile destek çıkar. Ali ise Halilin Ayline yakınlaşmasını kabullenemez. Leyla sınırdan kaçarak İstanbula varır. Amacı çocuklarını bulmak ve Norveçe gitmektir. Selimin kayıp olduğunu öğrenen Leylanın tek şansı Aylini bulup onunla konuşmaktır.
efrosini demiş ki;
Sevin Nihatin ailesi 15 yasinda öldü yaziyor evet yanginin cikis nedenide belli degil,Nihat yurda verildiginde kücüktü ve babsi annesini vurdu.Orda anlamadigimiz bir durum var yani,belkide evlatlik verilmisti o aileden bahsediyor.ama belki yani kesin ne oldu bilen yok.Bilide yazmis Alinin halasinin evinde kaldi Nihat diye o nereden cikti onu bende hic bilmiyorum Alinin halasi oldugundan bile haberim yok :) nihatin ve kudretin babasini ben demistim ayni kisi diye ama sonra arkadaslar bakti degilmis farkli kisilermis.

0   0

melissa demiş ki;
sevin o yas tarihlerini bili cok dikkat ediyor ben nihatin özgecmisini okumadim bili okudu.ama su durumda en büyük ali,kudret,halil,selim,ömer nihat en gencleri zaten 29 yasinda. bu aksam cok seylere hazirlikli olalim. efrosini,sanirim 2.bölümde simdi vaktim yok blmaya kudret irana gidiyor eskiyalardan kovaliyor yakaliyor ellerini bagliyorlar elebaslari geliyor ingilizce konus kimsin diyor kudrette "akrama mektubum var"diyor akramda" akram benim "diyor.sora caniini zork kurtariyor kudret gene majit kurtariyor o sanhedeydi.

0   0

sevin demiş ki;
merhaba benim yine bir sorum olacak bili yakalamis dosyasini nihat 29 yasinda 15 yasinda evleri yanmis anne ve babasini kaybetmis ama biz nihatin hatirladigi sahnede gördükki babasi önce annesini sonra kendini vurmus en önemlisi nihat 15 yasinda degil kücük bir cocuk.ben mi birseyi atladim birde bili sen 1998 yilinda nihat 15 demisin ben söyle düsündüm eger nihat aylarda yazmiyor diyelim ki 14.9.1982 de dogmus olsa simdi 29 yasinda yani 1982 dogumlu alevin mezar tasinda da dogum tarihi 1982 idi alakasi varmi bilmem.birde yine lütfen geri dönüp bir bakarmisiniz nihatin coculugu ile kudretin 1982 deki (tahminimce)15 yasindaki haline cok benziyor ee bunlarin babalarini bende cok benzetmistim.olabilirmi bir alaka bir de ben allahtan 1 bolüm önceye bakabiliyorum 17.bolümde dosyalara baktim yanlis görmedigsem kudret 38 yasinda yani 1982 de 8 yasinda olmasi gerekmiyor mu yani kudret nihat karistirdim simdi birde alevi 1982 dogum tarihi raslantimi yoksa o tarihte cocuklarmi karisti yok daha neler.. yanlismi hesapliyorumbirde cocuklari benmi cok bezettim birde siz baksaniza kardes gibiler

0   0

efrosini demiş ki;
Kudret Akrami mi ariyorben hic öyle bir konusma hatirlamiyorum. Aslinda ana konudan uzaklasmamiz icin o kadar cok karakter var ki,bir dünya tesadüfler.Ama benim düsüncem ana konu Selimin tutsakligi Bahmanin yerini bilen 4 kisi var Ali,Asim,Kudret,Halil yani bu 4 kisiden biri Selimi tutsak eden.Kudret olamaz Alevin öldügü zamanlar falan Kudret Irandaydi.Asimin tutmasi icin bu saate kadar 1 tane neden yok,ayrica Asim Bachmana yerini söyleyecegim diye tehtid edemez cünkü ortaya cikacak kendide suclanacak diye zaten korkuyor.Geri kalan Halil ve Ali dedigim gibi Ali acayip beceriksizce,sacma sapan davraniyor basindan beri ama genel hayatindada cok sacmaladigi icin kapasitesi bu kadar diye düsünüyorum.Elde kaldi Halil basindan beri yalan söylüyor olaylari degistirip degistirip anlatiyor,mimikleri hareketleri hic normal degil,mezari kazan,Alevin labarotuari buldugu gece camin arkasindan görünen gölge Halilin fizigine uygun.Tek cikari olanda Halil suana kadar bize gösterilmis olaylar neticesinde.Ama halen gösterilmeyen bu 4 kisiden birinin selime kini olabailecek bir olay varsa bilemem.

0   0

melissa demiş ki;
cesme-brindisi italya olurmu ayy amma sacmaladim yatla gitmislerdi.gemiyle degil.hicte vaktim yokki tekrardan bakayim daha bavul hazirlacagim

0   0

melissa demiş ki;
kim ne derse desin bu senarist cok zekice bir dizi yapmis benim cok hosuma gitti.türkiyede hic bir yakinim diziyi bilmezler bunun takipcisi olmuslar ama internetten bakiyorlarmis.cokta genc biriymis senarist ama bu dizi film olarak yurtdisina acilmali.bu dizi beni cok bagladi bir iki vardi konusu ne idi kim kimdi unuttum ama bunda isimleri sasirsamda hepsini tanidim.sammyi simon yazmam bachmanni alman sanmam:-))biliyorum yesil ama cesmeden kalkan gemilerde var.dedigin gibi bilindisiye gittiyse ordan karayoluyla herhangi yakin ülkeye ingiltere norvec neresi olursa.evet annesine telefona cikmiyor ama aylinle samimi.bi dakka nihatla alevmi?ben sadece alev alilerin evine gelmisti o zaman nihat vardi hatirliyorum.simon profesör bahmanda bilim adami mesleki olarak uyarlarda su akrami adam cete basiydi hemde majitin örgütüne karsiydi.ben diyorumki ikiside hatta ücüde iranli rami-bahman-akram .ya bu aksam cok önemli seyler olacak yorumlarnizida okuyamam 8 gün icinde merakta ederim.

0   0

efrosini demiş ki;
Melissa dizideki her sahne her konusmada bir anlam yok onu yazmak istedim.Kudretin gittigi plazaya Alev cekim icin gidiyor,sarhos gidecegi adresten haberi bile yok.planli birsey degil yani tesadüf.ama o kadar cok tesadüf var ki anlama yüklemeye calisiyor insan.

0   0

melissa demiş ki;
akram baska yerde yoktu efrosini haklisin.sadece yesille akram ekremse bunun baglantisi insaat isine dayaniyor diye yazismistik yani tahmin etmistik.biliyorsun aylin-halil insaatta calisiyorlaya ilk bölümdeki toplantida ekrem adi gecmisti.sonra simon sadika insaattan elinizi cekin dedi ya acaba baglantilimi dedik.bahmanla akram?tamam akram-bahman ramin iranlida bahmanla akram düsünüyorum ne baglantisi diye.kudret akrami ariyor aslinda asimin emrinde ne derse yapiyor offf..off..dedigin gibi ali en beceriksizi bir bakmisizki nelerde bilirmis.bak alevin öldügü gece eve sabaha karsi geldi ali degilmi.efrosini o sahnede demek istedigim ali halile dediki"aylin baska birine konusmusmu havayollari sirketini aradigini"dedi ve halilden sonra girdi görüntü odasina.bu aksam heyecanli aylin-leyla karsilasmasi,bahmanin akram iliskisi bakalim dahs neler olacak.insallah erken biter erken kalkmam gerekiyor yarin sabah

0   0

yesil demiş ki;
Efrosini daha önce dedigini bnde yazmistim. Hatta melissa hatirlayamamisti Simonun profesor oldugunu. Orada yazmistim ki Simonda prof Bahmanda belki bu sekilde tanisiyorlardir dedim. Melissa bazen yazilanlar yanlis anlasilabiliyor, kara yoluyla derken yunanistandan ingiltereye Arabayla gidicek halleri yok :) ama o yatla ancak yunanistana oradan nereye gideceklerse baska vasitayla gittiklerine inaniyorum. Anlatabildim insallah :)) Kizi daha önce annesinin de AYlinin de telefonlarini acmamisti dogru söylüyorsun ama artik aylinin telefonlarini aciyor pekala ailesiylede görüsebilir diye düsünüyorum. Ama suda var Asim kuyrugunu kistirip kizinin yanina kacicak bir adam degil belki karisi israr ederse onu düsündüm. Efrosini erkeklere haksizlik ettigini düsünüyorum :) Sonucta bu dizinin senaristide bir erkek ve bizde oturup yorum yapmaya calisiyoruz onun önceden düsündükleri üzerine :)) Yalniz Bahmanla Akramin ne gibi bir iliskisi olabilir bunun üzerinde biraz düsünüyrsek mantikli birseyler cikar gibi, birde o iliskilerde Alevin Nihatla iliskisi varmis. Nerede ne zaman bir iliskileri oldu hatirlayan varmi?? Zira bn hatirlayamadim.

0   0

efrosini demiş ki;
Akram sahnesi benim hatirladigim sadece 1 yerde var Kudreti ceteciler sokakta yakaladi,kendi aralarinda Akrami cagir dediler Kudrette uyanik ordan duydu Akrama geldim dedi.O da tanimiyordu Akrami baska hic sahne hatirlamiyorum ben Akramin oldugu.Hatirinizda varsa bakayim,ben kacirmis olabilirim.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler