logo

Türkün Uzayla İmtihanı 7. Bölüm izle

Özet: Çılgın Türk 1in kahraman mürettebatı, Ablanlar Gezegeninin kötü kalpli lideri Muhteşem Ziyanın elinden kurtulduktan sonra dünyaya geri dönme kararı almıştır. Güzel prenses Alevin, Ziya ile evleneceğini öğrenen Fatih Kaptan, kalbi kırık bir şekilde yola çıkar. Ancak, gerçek Kaptan Fatihin sandığından çok farklıdır. Alev, kahramanlarımızın hayatlarını kurtarmak için Ziya ile evlenecektir. Çılgın Türk 1, Ablanlar Gezegeninden havalanıp tekrar uzaya çıkar ve kaldığı yerden dünyayı aramaya devam eder. Bu sırada, Ziya düğün ve nikah hazırlıklarına başlamıştır. Ancak Alev, Çılgın Türk 1 mürettebatını dünya gözüyle göremediği için Ziyanın sözünü tutup onları serbest bıraktığına inanmaz ve Ziya ile evlenmekten vazgeçer. Ziya, Alevle evlenebilmek için, çoktan gezegenden ayrılıp uzaya çıkmış olan Çılgın Türklerin peşine düşer ve onları bulup gezegene geri dönmeleri için ikna etmeye çalışır. Ancak, Ziyanın tüm savaş gemileriyle birlikte peşlerinden geldiğini gören kahramanlarımız, bunun bir saldırı olduğunu düşünüp kaçmaya başlar. Uzayda yaşanan bu nefes kesen kovalamacanın sonunda, Çılgın Türk 1, komşu gezegen Anguslara ulaşır. Anguslar, Ablanların baş düşmanıdır. Ablanların kendilerine saldırdıklarını sanan Anguslar hemen teyakkuza geçerler. Kahramanlarımız, uzayda yeni bir yıldız savaşının başlangıcına neden olmak üzeredirler. Seyircilere kahkaha tufanı yaşatacak olan ‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’, 2 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de yedinci bölümü ile Show TV’de!
halil demiş ki;
mahmut senle aynı konudayım ama fatih kaptanın gururu kırıl ona çok üzüldüm

0   0

kývanç demiş ki;
çok kötü bir komedi...............

0   0

Eray demiş ki;
vay be güzel

0   0

Salih demiş ki;
super angustlari buyuk zanetim bak ne cikti cucuk prens helal olsun

0   0

bengisu demiş ki;
harika bir dizi hep devam etmeli hiç bitmesini istemem

0   0

TUFAN demiş ki;
Arkadaşlar,aynı şey gene oluyor.Bu dizinin yazarı ve yönetmeni Tayfun Güneyer çok inatcı.İŞTE DEDİÐİM ÇIKTI KONU BİTTİ.HİÇ BÖYLE YAVAN RENKSİZ, ne yazacağını şaşırmış,daha yedinci bölümdeyiz.Yahu bukadar güzel uzay efektlerini yapan,bizleri UZAYA GÖTÜREN DİGİFLAME uygulayıcılarına ayıptır,ey Yazar ve yönetmen Tayfun Güneyer,Nuri dizisini,Adanalı dizisinide aynı bencilliklerinle sonunu getiremedin.Bir insanın yaratma yazma kapasitesi yoksa, hiç olmassa bir ekip kurar.Sen gene Yönetmen ol.Güzel başlıyorsun ama arkası gelmiyor.Bencillik etme.Uzay dizisini sevdik.Her şey çok güzel ama yazma ve yaratma kabiliyetin sınırlı. Becerikli yazarlar bul,bu dizi bir numara olsun.Ama senin yazarlığın yetmiyor.Bu hafta çok basit ,zevksizdi. sorumlusu sensin.Yazacak konu bulamıyorsun.O zaman yazanı bul.Bizi mahrum etme,bitmesin bu dizi.

0   0

ali demiş ki;
komedi olan hersey guzel dramadan nefret ediyorum sanki yeteri kadar haytimizda uzucu seyler yokmus gibi ^^

0   0

sena demiş ki;
Cok güzel bi dizi severek izliyorum devamini bekliyorum:)

0   0

Onur demiş ki;
sukru seneryo cok guzel ama espriler silik kaliyor.yinede guzel.zaten radarda diger gemi tam onlerinde...sola donmeye hic gerek yokdu :)

0   0

þükrü demiş ki;
onur saol güzel diyorsunda kardesım bu fılmı halla nıye ızledıgımı anlamıs deılım sız anladınızmı :)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler