logo

Araf Zamanı 15. Bölüm izle

Özet: Serkan’ın intiharından sonra endişeye düşen Veysel Altaylı Nazlı’yla konuşur. Ayrılık kararını bir kez daha düşünmesini ister. Serkan’ın Veysel Altay’ın oğlu olduğunu öğrenen Günnur’un kalbi buna dayanmaz, kalp krizi geçirir. Malikanedeki herkesin cenazeye gitmesini fırsat bilen Mine Efe’yi de alarak evden kaçar. Bunu öğrenen Veysel ve Hakan her yerde Mine’yi aramaya başlar. Serkan annesini kaybeden Nazlı’ya destek olmaya çalışır. Mine’nin Efe’yi de alıp kaçması malikanede büyük yankı uyandırır.
neleroluyor hayatta-yunus demiş ki;
Sezzy abla fragman sayfasında fragmanı var ben de özetini ekledim yorumlar hiç yok ben ve tek ayten abla yorum yazmışız 16. bölüm fragmanına oraya da bakabilirsiniz. sağol ablacım sen de iyi bak kendine. Allah a emanet.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili AZ Ailem; sizleri cok ozledim, sayfamiza nazar mi degdi ne:((( hergun birileri eksiliyor sanki, anneciigm insallah bilgisayar problemin halloldu da daha cok goruruz yorumlarini, Mervecim, seni de cok ozledim, sagolsun Yunusla Ayten burayi bos birakmiyorlar. Yarin aksam Istanbuldan yegenimle esi buraya bana geliyorlar, firsat buldukca yazmaya calisacagim ama cok sIk olacagini sanmiyorum, yine de yorumlari okumaya ve ksia da olsa yazmaya gayret edecegim. Hepinizi de Allaha emanet ediyorum, Sevgiyle kalin ve hep oyle kalin, yuzunuzden gulucukler hic eksilmesin. Fragmandan anladigima gore Ali Sare ile yakinlasmaya basliyor, Nazli da yine Serkan.la deniyor. Ne olacak bunlairn hali, Nazli galiba Ali.yi tamamen kaybediyor. Ondan goremedigi ilgi ve destegi Ali Sare.den gorunce Sare.ye dogru yonelmeye basladi tabi.

0   0

Anne demiş ki;
Merveciğim telefonunda arıza mı var önce benim pc sonra senin telefon nazara mı geldik ne hadi hayırlısı... Ablacığım telefonunu bekliyorum. Herkes iyimi nerdesiniz üç dündür yorum yok... Hepinizi Allah nazarlardan saklasın... Elemtere fiş kemgözlere şiş ... Ayetelkürsi okuyalım...

0   0

neleroluyor hayatta-yunus demiş ki;
Anne ablacım Veysel Nazlı dan nişan için bir kez daha düşünmesini istemek için gülnur annenin evine gitti ve ordan çıkarken de gülnur anne alışverişten geliyordu ki Veysel in kendi evinden çıktığını gördü ve kalbi sıkışmaya başladı koşa koşa eve gitti ve kızını uyarıyorken öldü. Senin yorumu gördük görmez olur muyuz ama pc den anlamadığımız için ne yazsak olmayacaktı. ben kendi adıma söyleyyim bilmiyorum psikoloji olursa biraz anlarım ama pc den yok be ablam bilgi yetersiz ya pc için. neyse sen iyi ol arada mesajlarını görmek çok güzel. Allah a emanet ol.

0   0

Anne demiş ki;
Selam canlarım gecen bölüme yorum yazmışdım ya görmediniz yada pc den anlamadığınız için yorum yazmadınız daha 3 yıllık pecem bord bozuk atmaya kıyamadım tamirde olmuyor ne yapsam bilemedim böyle idare edeceğiz bir müddet ablacığım varya sohbetlerımı özlüyorum cepden yorumları okudum hepiniz sağolun günnur hanımın ölümüne üzüldüm veysel ı nerde gördü günnur hanım. Veysel rızayı gördümü vurduğunda inşaallah görmemişdir yoksa veysel onu yaşatmaz. Nazlı veyselin kim olduğunu ögrendimi sonra görüşürüz okulda veliler toplantısı var k.i.b

0   0

neleroluyor hayatta-yunus demiş ki;
iyi akşamlar herkese en içten selamlar. nasılsınız güzel insanlar bugün yeni bölüm fragmanı eklenmiş ben izledim ve orda da merve ablayla hemen hemen aynı şeyleri yazmışız. ben takip ettim fragmanı. baya bi işler karışıyor. Cenaze yerinde Serkan ın Hakan a dediği şey çok doğruydu. sen harbi su katılmamış delisin). adam uçkurdan ölecek bu gidişle. Sare bilmiyorum ama çok dengesiz gibi evi yokmuş gibi Ali nin evinde kalmalar. anne demeler. Babası ne yer ne içer bu kızın anlamadık ki. Ali ye yaranma pozları. iyice ıyyyyyyy yani. Bu kadar da olmaz. öyle bir babanın böyle bir kızı hayret diyorum yani. Esra da tam bir yılan Murat la oynuyor yetmiyor, en yakın arkadaşını kötülemekten geri kalmıyor sırf Serkan benim olsun diye. Ahu başka bela. Bunlar ailecek zırdeli gibi. Vildan alacaklarından da olacak demektir bu gidişle artık Gülşen de parasını geri alır. Vildan düştü sırada Pakize var bakalım o ne haltlar karıştıracak yine. Evin fındık faresi. her deliğe burnunu sokuyor. kendinize iyi bakın Merve ablanında dediği gibi populer davranın yüzünüzden gülümseme kalbinizden iyilik eksik olmasın.

0   0

Merve demiş ki;
Sevgili AZ ailem, oncelikle hepinize kucak dolusu sevgilerimle kocaman bi merhaba diyorum, aramiza yeni katilan arkadaslarada kocaman ictenlikle bi hosgeldiniz diyorum... dun gece uzunbi yorum yazmama ragmen yayinlanmadigini fark ettim, akimda kalanlari kisaca ozxet geciyim dicemde siz saten benim yerime kucuk detaylari yazmisiniz ve hepsine katiliyorum, saten hep genelde sizinle hem fikiriz... bu arada dikatimi ceken tek bi kucuk detayi yazmamisiniz, oda son iki bolumdur: ALININ SAG KASI UZERINDEKI YARA BANDI... Yeni fragmani gordunuzmu bilmiyorum ama baya olaylar karisiyor, Nazli tekrar Serkanla nisanlaniyor, Ahu cadisi gecenin bi saati Alinin odasina ar niyetli giriyor, Ali Annesine Nazlinin Veysel Altayin oglu ile nisanlandigini soyluyor, Alinin annesi Nazliya sirtini donuyor ve annen olmemis olsaydi bunu ogrendiginde olurdu diyor, ki Veyseli gormus ve kalp krizi gecirmisdi kadincagiz... Sare Ali ile luna parkda iken Sare Aliye askin i itiraf ediyor, Gulsen cileden cikip Boyle dengesiz bi kiz kardes, gozu ac gorumcem oluursa basim beladan cikmaz diyor, Veysel Gulsenin hamile olmadigini ogreniyor ve Vildan Gulsene gecmisini hatirlatiyor, Ve Veysel altayli Aliyi dernegin baskani olarak gormek istedigini toplanmtida dile getiriyor... benden simdilik bu kadar Ayten ablam Sezzy ablam siz o benimde diklle getirmek istedigim kucuk detaylari dille getirdiginiz icin tekrar yazmak istemedim, sizleri cok seviyorum, Bu arada Sevgili yunus kardesim tezindede sana basarilar diliyorum... bi sonraki yorumda gorusene dek kendinize cok populer davranin canim arkadaslarim benim...

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Aytencigim, bir sezon daha diziyi surdurmek icin bilhassa Toprakla Cinari bir araya getirmeyecekler, ayirdikca ayiracaklar, Toprak Cinardan habersiz bebegini dogurup babasi Ahmet diyecek. Bu konuyu Kucuk Hanimefendi dizisi de islemisti, bunlar da aynisini alip LD icin yeni senaryo yazmaktan kurtulacaklar, ustelik bir sezon daha uzatacaklar. Cok sacma bir hal oldu artik, o derece de sinir bozucu, her bolum Yesim.le Necipin seytanliklarini izlemekten gina geldi artik. Keske senin dedigin gibi olsa da biraz da Yesim onlarin uzaginda kalip Toprakla is hayatinda didisse ama Yesim Topraka kotuluk yapmadan durabilir mi???

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili AZ Ailem; bu aksam sadece Aytencimle, roza ve yunusu goruyorum, yeni gelen arkadaslarimiza da kocaman bir HOSGELDINIZ demek istiyorum, dun gece yazmaya unuttugum seyi Aytencim yazmis, Hakan.in cenazeevinde bile aklinin uckurunda olmasi cok igrencti. insallah Mine temelli gider de aglamalarini bir daha gormeyiz. Rozzacim, dikkat ettinse Sare.nin kaslari biraz incelmis, eskisi kadar kalin degil:))Aysee arkadas, Riza.yi biz de cok begeniyoruz, ama daha once baska dizide gormedik, insallah bu saldiri ile basina bela alip da oldurulmez.:((( Ali.den habersiz isler yapti, onu dinlemedi, insallah oldurulup de diziden atilmaz. Mervecim ve annecigimden haber yok, hepinizi de sevgiyle kucakliyorum, Allah.a emanet olunuz.

0   0

ayten demiş ki;
Sn:İzzet,Ayşe ve rose,ailemize hoş geldiniz...ailemiz iyice büyümeye başladı...sevgili B...,arkadaşım uzun zamandır yorum yazmayınca diziyi izlemekten vazgeçtiğini düşündüm...Kıymetli Yunus,bende taziye evinde ki bütün bayanların makyajlı olması ve ikinci gün Nazlı nın mini etek giymesine takıldım...Evet, Nazlı hata yaptı fakat güzel günlerin hatırına Ali nin Nazlı nın yanında olması gerekirdi...Hakan nın yaptığına ne demeli madem eşini seviyor neden bir kadını incitecek(kadınlar her şeyi affediyor ama ihaneti affetmiyor ve unutmuyor)en ağır şeyleri yapıyor,geçen bölümlerden birinde Veysel Altaylı"yanlışı olursa icabına bakarız"derken hakanın bakışları birden değişti,o an için eşine kıyamayacağını düşündü...fakat huylu huyundan vazgeçmiyor demek ki,taziye evinde ki davranışı iğrençti...tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş Mine de Hakan kadar karaktersiz...ve VA Ali yi başkan ilan ediyor Hakan çok kütü bakıyor.. ikisi arasında mücadele başlayacak gibi... sevgili Sezzy,LD nin bir sezon daha izlenebilmesi için Çınar ve Toprak kavuşmalı,Toprak akıllanmalı ve eşinin şirketinde işe başlamalı,Taşkıran ve Ilgaz şirketlerinin rekabeti başlamalı ..yada senin dediğin gibi sadece Yeşim ve Necip değil hepsini akıl hastahanesine göndermek veya Yeşimin kötülüklerinin birer birer ortaya çıkması..hepsi birden değil birer,birer her birinin hesabını ayrı ayrı vermeli,eminim zaman ayırsan çok daha iyi senaryo yazarsın...neyse Sezzyciğim, artık LD zlemeyeceğim,değişim başlarsa buradan yazarsın izlerim...sevgili Oktay senden ve İpek ten hala ses yok iyi olmanız dileğiyle...İstanbul dan hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlarla...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler