logo

Firar 29. Bölüm izle

Özet: Nadir’den, Civan’a Ölüm Mesajı! Nadir ve Gazi, Turaç’ın hayatını kurtarmak için fidyeyi hazırlamaya başlar. Ancak bu iş istedikleri şekilde ilerlemeyecektir. Turaç’ın öldürdüğü adamdan polisin haberi olur. Aziz Ağa da Nadir’in olayı kapatmak için fidye vereceğini öğrenir ve araya girip işi bozmaya karar verir. İşler karışınca Turaç hayatının en büyük acısını yaşar. Yeniden kazandığı Betül’ü, her şeyi yoluna koymuşken, tamamen kaybeder. Öte yandan Nadir, Civan’a bir paket gönderir. Nadir Civan’a ölümün yakında olacağı mesajını verir. Bunun üzerine Civan’ın sinirleri iyice gerilir. Bir an önce Nadir için yarım bıraktığı işi tamamlamak için fırsat kollar. Bu arada Semih, Cemre için kötü planlar içindedir. Cemre’yi şirketteki hisselerini satması için ikna etmeyi başarır. Cemre ise ailesinden uzaklaşmak istediğinden tek çıkış yolu olarak bunu görür. Ancak Aziz Ağa Cemre’nin planlarına rağmen onu kaybetmemek için elinden geleni yapar.
seckin demiş ki;
Nese kesinlikle katılıyorum çok basit bi senaryo olmuş, hiç yakıştıramadım. bahtiyarlar niye bu kadar çabuk bulamadı takip mi ediyorlarmış ne çabuk bulundu ayrıca her zaman arabayla dolaşan o kadar parayı yürüyerek götürüyor..

0   0

nese demiş ki;
Cok güzel bir diziydi, bu bölümdeki senaryo hic bu diziye uymamis. Adamlar uydudanmi cikardilar turaclan, betülün sahilde olduklarini ve bir milyon dolari öyle tek bir adamla gönderilirmi o kadar basitmi, yani adam yürüyor gelip carpiyorlar arabaylan. Bu kadar basit senaryolar hazirlamayin lütfen. Hic akillica böyle nadir gibi adamlarin mantiksiz davranislari yakisicak bir durum mu. Bu dizide sacmalamaya basladi. Yani cabucuktan yazilmis bir senaryo 100 de 99 derim

0   0

Beeswax demiş ki;
Süper Dizi, cok iyi bölümdü

0   0

ALI demiş ki;
firar bencede en iyi dizilerden biri

0   0

Masmavi demiş ki;
Firar en guzel dizilerden biri,umarim devami daimi olur Butun kadro +100 Numara.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler