logo

Kanıt 87. Bölüm izle

Özet: Başarılı ve yetenekli bir spor eğitmeni! Karmaşık ilişkiler! Ve akıllara durgunluk veren bir son! Başarılı ve yetenekli bir spor eğitmeni! Karmaşık ilişkiler! Ve akıllara durgunluk veren bir son! Özellikle orta yaşlı kadınlara kilo kontrolü için ders veren Peker Balcı, çalıştığı spor salonunda ölü bulundu. Başı kardiyo aletinin ağırlıkları altında ezilmişti. Onun kadar güçlü ve atak bir adamın, nasıl bu şekilde öldürüldüğü ise tam bir soru işaretiydi. Kardiyo aletinde bir arıza olabilir miydi? Salon yöneticisi Yeliz’in sakladığı sır neydi? Peker ve öğrencisi Elvan arasında neler geçmişti? Nişanlısı Yaprak’la aralarında bir sorun mu vardı? Araştırma derinleştikçe ortaya çıkan MOBESE görüntülerinde, Peker’le tartışmakta olan gizemli kadın kimdi? Olaylarla bağlantısı ne olabilirdi? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!
simge demiş ki;
ben bu dizide selime hayranim cooook tatli yaaa.... selim kadar sempatik baska bi polis olmaz coooook siriiin bayiliyorum ona
23.12.2012 - 12:43
0   0

esin 2 :D demiş ki;
hahaha :D vlaa harcanıyonuz burda he.hata bulan bulanaa.. selim yaa çok sempatik bencee ona gıcık olmayınnnn :D
01.12.2012 - 02:04
0   0

Esin demiş ki;
Bu Selime qicik oluram.Karılar gibi ne chok dır-dır ediyo.Burnu girmediyi yerlere kafasını sokuyo.Ya,sana ne kimin kimi sevmesinden.Orhan da chok sabirli,ben olsaydim,choktan ayirmishtim yollari.Erkek ne chok konushmak ne?Bana ters.

0   0

Esin demiş ki;
Ferhat bey,bir az dikkatli olun,kadin amerikan deyil,Amerika vatandashi.Bir Turk de Amerika vatandashi ola bilir,Fransada evlene bilir...Kusur dizide deyil,sizin dikkatsizliyinizde.

0   0

ferhat demiş ki;
bir süper bölüm daha ama hatalrada var keşke bu hatalar olmasa veya acıkca bellı olmasa ornegın amreıkan kadın fransada evlenıyo ama türk

0   0

Ayten Canova demiş ki;
Sevgili Sevil Atasoy senin arada yasanmis olaylardan anlattigin örnekler cok ilginc her zamanki gibi sana bayiliyorum

0   0

magy demiş ki;
pffffff

0   0

senarist demiş ki;
yani hep hata buluyorm derken de abatmiymde yani biraz kafa yorunca bazı bölümlerinde hata demiymde yerine oturmamış yada çok aklıma yatmayan durumlar oluyor çünkü bu çok farklı ve etkileyici bir dizi bu durumlarda aşılırsa çok daha etkileyici olabilr hmm nasıl aşacağımıza yardımcı olmak istermisinz derseniz de memnuniyetle bn her zaman hazırm... :)

0   0

senarist demiş ki;
ya kurgu,işleyiş,oyunculuk harika ama bütün bölümleri izledm hep bir veye bikaçtane hata buluyorm örneğin bu bölümde yaşanan olaylar ya bu kadar uğraşmaya ne gerek vrki adamın ellerini ayaklarını ip vari şeyle çıplak elle bağlıyorlar illaki o ipten DNA elde edilir ve ne yani şimdi kız sakızını yere atmamış olsa yakalanmıyıcakmı dediğm gibi herşey güzel ama daha güzel olabilr şans vermiyorlar ki bizim gibi yeteneklere... :)

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler