logo

Son 14. Bölüm izle

Özet: Alevin ölümü herkesi dönüşü olmayan bir yola sürükler. Halil artık yalnız ve çaresizdir. Aylin ve Ali, Halile destek olmak istese de Alevin yaralı ruhu bir gölge gibi Halilin üzerinde gezer. Halilin intikam için Cemi öldürmesi Alinin başını derde sokar. Halilin cinayetini üstlenen Komiser Ali yardımcısı Taner tarafından tehdit edilir. Taner gerçeği saklamak karşılığında Aliden yıllardır sakladığı Bahçıvanın yerini söylemesini ister. Ali Bahçıvanın yerini söylediğinde Selime de ulaşılacaktır.
bili demiş ki;
efrosini:)kaç bölümdür Leylayı merak ediyorduk.2 günlüğüne gitti neden dönmedi,nerde diye.Bu bölüm onu öğrenicez İranda hücredeymiş.Ben söylüyorum gönüllü denek diye.Evet kimsesiz bisürü insan var ama Selim bir bilimadamı olarak tıpta çığır açacak bi buluş için gönüllü olarak Bahmanla çalışıyor bence.Bahman onu zorla tutmuyor.Zincirleri de Selim kendisi takıyor.Bahman yürürken Selime yardım bile ediyor.Belki de Bahmanı oyalamamak için kendisi geride kalmıştır.Yani bi yerden kaçmış kurtulmuş değil ki yardım istesin.Ayrıca restoranda yalnız değil,karşısında kapüşonlu biri var.Bir de bu bölüm Aylin nihayet gerçekleri öğreniyor.Bu da beni aynı yere getiriyor.Dizinin başından beri söylüyorum.(çocukların ikiz olduğunu söylediğim gibi)Aylin herşeyi öğrendi.Leyla hücrede.Majit te tutuklandı.Çocuk yalnız kaldı.Aylin kocasının oğlunu kurtarmak için,kimlik değiştirerek,Leyla gibi görünerek.Sammynin yardımıyla İrana gidecek.2013 te.Yani bu bölüm merak ettiğimiz bisürü şeyi göreceğiz.Belki Kudreti de..

0   0

efrosini demiş ki;
Lütfen senaristler beni yaniltin,sacmalamasin su dizi.Selim orda lokantada iste yalniz neden kacmiyor,bana yardim cagirin diyemeyecek kadarda konusamiyor degil yani.Önceden gönüllü gitse bile isin rengi degismis zorla tutuluyordu.Bu Bahman saf bir bilim adamiydi bunu yakan arkadasi bile söyledi sen cok safsin diye.Simdi bu adam insanlari esir aliyor,öldürmeye kalkiyor.Üstelikte zamaninda kendine iyilik yapmis adami tutuyor.Birileri denek demis iyide Türkiyeden bahsediyoruz hahha polisin pesini aramayacagi onca adam varken neden Selim denek olsun.Ümitlerim tükeniyor elestirmek isteyince insan cok sey bulur öylede yapmak istemiyorum ama yok tatmin olmuyorum diziden 15. bölümde su gördügümüz fragmandakilerin hicbiri aciga cikmayacak biraz iran biraz selim biraz aylinden izlicez bence.

0   0

bili demiş ki;
Bahman ve Selim’in yolları ayrılmıştır. Selim artık yalnız ve çaresizdir. Bahman’ı yakalayamayan emniyet Ali Komiser’i sorguya çeker. Majid Leyla’yı bulmak için Türkiye’ye gitmeye karar verir. Aylin, Leyla ve Selim’e dair her şeyi Halil’den öğrenir. Tüm bu yaşananlardan habersiz olan Leyla ise İran’da bir hücrede esir tutulmaktadır.

0   0

bili demiş ki;
Melissaaa sen yoksun yorumlar ne kadar az gördün mü?Bu hafta bizi canlandıran olmadı...

0   0

roza demiş ki;
Nur_iclal bakiyorum yeni bir fragman tekrar seni heyecanlandirmis:)

0   0

bili demiş ki;
Yeni fragman süper.Bu bölüm heyecanlı olacak galiba.Herşeyi Kudret planlamış diyor.Selimin karşısında oturan kapüşonlu kim acaba?

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Arkadaşlar Fragman yayınlanmış sanırım dizi hareketleniyor. Haa bu arada Alevin haberi varmış gibi gösteriliyo olaylardan yok heyecanlanmayın :) Mesaj olayını söylüyor Aylin. Teşkilatta Ali gerçekleri anlattı ama Bahmanı bulamadıkları için Aliyi tutukluyorlar. Bahman Selim ile ilgili Bahman çok önemli bir konuyu araştırıyor bunun için kobay gerekli iken ve bu sırrı herkesle paylaşamayacağı için gönüllü Selim oluyor. Bahman açığa çıkınca bu sır seninle mezara gidicek diye Selime silah doğrultuyor kazılan mezar Selimin olabilir. buraları çözüldü bence böyle gelişecek olaylar. Tek muallak olan olaylar Majid ve Leyla olayları onlar heyecan katacak gibi. İyi geceler

0   0

bili demiş ki;
efrosini:) bence 2013te Aylin herşeyi öğrenmiş olacak.Belki de o zamana kadar Leyla da ölmüştür.Aylin Selimin çocuğunu kurtarmak için,kendini Leylaya benzeterek,Sammynin yardımıyla,sahte pasaportla İrana gidiyor.Orda Majitte kalan ikizlerden tekini almaya.

0   0

Hülya EROÐLU demiş ki;
aynı sahnelerin her bölümde defalarca kez gösterilmesinden artık baygınlık geldi....yeter artık...insanları ne olarak görüyor bu senaristler anlamıyorum...

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Beni de eskisi kadar meraklandırmıyor... yazacaklarım bu kadardır :))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler