logo

Son 12. Bölüm izle

Özet: Sabahın erken saatleri, Halil evde Alev’i arar ama Alev evde yoktur, Halil ondan kalan dağınık yatağa bakar. Alev o sırada çok uzaktadır, otomobille son hız birinden kaçmaktadır. Peşindeki kimsenin onu çok korkuttuğu bellidir... Taner yediği yumruğun acısını bir kenara bırakıp, intikamını başka bir şekilde almaya karar verir ve Ali’nin dosyalarını karıştırmaya başlar, bulduğu ona tekrar cesaret verecektir. Ama cesaret ihtiyacı olan şeylerden sadece birisidir...
zeynepp demiş ki;
türk yapımı amerikan usulü bir şeyler yapılmaya çalışılmış da çok da olmamış gibime geliyor final bölümünde fikirlerim netleşecek ama ezel deki tat yok yani uluç bayraktar ve ekibinden daha iyisini,gizemlisini beklerdim ama kötü de demiyorum tabi bilhassa piyasadaki sapan saçma dizilere 10 basar...

0   0

melissa demiş ki;
evet arkadaslar bende size haber vereyim dedim demek sizde gördünüz.gene heyecanli soluksuz geliyor yeni bölüm evet alev yasiyor cok hizli geciyor pek anlasilmiyor bi cocuk ölmüs,kazadan önce dedi alev birde selim aleve sapancada gördükleini kimseye bahsetmedin degilmi dedi aylin hayretler icinde o kadar görebildim.

0   0

bili demiş ki;
İzledim fragmanı.çok karışııık.Galiba Halille Alevin evlendikleri zamanı gösteriyor.Cem hastaneye de gelmiş Alevin yanında...

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Fragman yayınlanmış. Alev içini döküyor Aylin-Halil ilişkisi gündemde. Halil yada herkimse biri ile beraber oluyor o kişi Alev değilse çok fenaa.

0   0

bili demiş ki;
Şimdi bir senaryo daha yazıyorum:Ben zaten Alev orda Ömeri gördü diyorum ya.Masadaki Ömer,kapıdan giren Selimdi.Onları görünce Alev korktu,panikle kaçtı.Selim arkasından gitti gerçeği anlatmak için.Ama Alev ona kötülük yapacağını sandı.Bir süre sonra arabadan indi.Rahat koşmak için ayakkabılarını çıkardı,kaçarken uçurumdan düştü.Selim onun düştüğünü görmedi.Alevi kaybedince geri döndü.Alev ölmedi,komada kalacak.O yüzden olanları kimseye anlatamayacak.Dizinin sonuna doğru herşey ortaya çıkana kadar da kendine gelemeyecek.Ya da hafızasını kaybedecek birsüre...Tabi eğer gerçekten böyle olsaydı,Bahman veya Selimin Asım ya da Aliye haber vermesi gerekirdi.Yeni bölüme kadar fikir yürütücez artık.Bir de arkadaşlar bir konu karanlıkta kaldı.Asım ve Ali Bahmana gitmişti.Neden gittiler ve ne konuştular.Tamam Cevdeti haber vermeye gittiler ama o zaman Alinin de duyması lazımdı konuşulanları,Raminin blöf yapabileceğini yalan söylediğini falan.Orada Selimi görmeliydiler.Acaba orda ne oldu?

0   0

Nihan demiş ki;
Evet yaa, parmaklarinin kapali olmasi gerekmez mi. Bak bu cok ilginc...Benim aklima bir sey daha geldi. Alev kazayla dustu ya da itildi, ama bana daha cok kazayla dustu gibi geliyor. Takip eden Selim di diyorum ben yine, daha once ki yorumum da dedigim gibi. Simdi, Alevin olumune sebep oldu(lar) ama bu tahmin ettigim varsayim icin de Alevin oldugunden emin olmalari gerek. Alev oldu diyelim, dizi bu ya, Cemi de biliyorlardi diyelim. Arabayi yok ettiler ve Alevin cep telefonunu da Cemin yataginin altina koydular diyelim, sucu Cemin uzerine atmak icin. olabilir mi?

0   0

melissa demiş ki;
yesil,bence bahman kizinin calismalarini takip ediyordu yüzü memnun gururla bakiyordu kizina ama kizinin babasindan haberi yok.bahman ve asim cok eski degerli dostsa demek asimin ir bildigi varki aliye ramiyi söylemedi ve tembih ediyor rami icin blöf yapiyor diye.aslinda gercekten raminin yaninda ailesi ama ramiyide tehdit eden amerikalilar var dikkat ettinizmi amerikada kahve cikisinda süre azaliyor diye kizdilar ramiye.

0   0

bili demiş ki;
Ben de ne kadar küçük detaylara takılıyorum.Cem stüdyoya girdiğinde üstündeki siyah kaban farklı,Alev gözüne gaz sıktığında giydiği kaban farklıydı.Aynı gün değildi tabi olabilir.Bi de daha çok Alevin eline dikkat ettim.Yere düştüğünde iki gündür kımıldamadan yatıyor.Avcunun içi yere doğru olması gerekmez mi?Baygın haldeyken el o şekilde durur mu?Sol eli yere dik,avuçiçi kendine dönük duruyor.Acaba elinin içinde bişey mi yazıyor?

0   0

bili demiş ki;
Yeşil:) Bahman kim olduğunu söylemeden kızının çalışmalarına yardımcı oluyormuş.O da kızıyla aynı konuda çalışıp,int.den kızına gönderiyormuş.Ama kimliğini gizleyerek.

0   0

yesil demiş ki;
"Iskelede söz vermistik" dedi. Arabayi görememizin sebebi yukaridan düstügüne göre araba da yukarida kalmistir.. Arabadan inip adamdan kacmak istedi ve ucurumun kenarina geldi ya geri geri giderken kendi düstü ya da her kimse o itti. Ayakkabilari ayaginda degilse bir süre kacmis olmali... Amerikadaki adam kendi arkasini kurtarmak icin Bahmanin ailesini kullaniyor. Zamaninda ne yapmissa güvenmemkte haklilar.. Yalniz anlayamadigim Bahman Alinin söyledigine göre kiziyla görüsmüyor muydu? Gizli gizli onun projesine yardim etmiyor muydu? Hatta bu yüzden internet kafeye gidiyordu??? Ben mi yanlis hatirliyorum o zaman bu ailenin neden Bahmanin yasadigindan haberleri yok..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler