logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 67. Bölüm izle

Özet: Mustafa’nın yakalandığı haberi evde büyük sevinç yaratıyor. Fatmagül ve Kerim de uzun bir zamandan sonra, verdikleri mücadelenin karşılığını alıyorlar. Mustafa’nın yakalandığı haberi evde büyük sevinç yaratır. Uzun bir zamandan sonra, Fatmagül ve Kerim verdikleri mücadelenin karşılığını alırlar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa için yolun sonu gelmiştir. Yeni bir tehlike, Mustafa’yla karşılaştığı günden beri, hayatı altüst olan Asu’nun kapısına dayanır. Asu’nun yardımına yine Kerim ve Kadir yetişir. Saklandıkları yerde televizyondan son gelişmeleri takip eden Erdoğan ve Selim ise panik halde kaçacakları günü beklemektedirler. Önce Reşat Yaşaran’ın tutuklanması, ardından Mustafa’nın yakalanması, korkularını daha büyütür. Sinirleri iyice gerilen kaçaklar, sonunda birbirlerine girerler. Yaşanan zorlu sürecin ardından Fatmagül de kendini yavaş yavaş toparlamaya başlar. Kerim ve Fatmagül arasında bir süredir devam eden sessizlik bozulduğunda, ikisi de birbirlerine yeniden sıkı sıkıya sarılırlar. Vural Namlı cinayetinin duruşma günü geldiğinde, Mustafa da sanık olarak mahkemedeki yerini alır. Kerim tutuksuz yargılandığı dava görülürken, Fatmagül ve Asu’yla karşı karşıya gelen Mustafa aslında bütün hayatıyla yüzleşmektedir. Hakimin vereceği karar merakla beklenirken, diğer tarafta Selim ve Erdoğan’ın gergin bekleyişi de sona erer ve onlar da artık dönülmez bir yola girerler.
helena demiş ki;
selamlar her kese.onu bunu bilmem ama Kerim her zaman FGun yaninda oldu, hem zaten o kendi yanliw yaptigi icin vucdan azabi cekiyomuw..5743
28.08.2014 - 15:48
0   0

eva demiş ki;
ozaman size anne diye bilirmiyim şaka şaka öpiyorum anne.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Evacim, yorumunun civil civil olmasindan yasinin kucuk oldugunu tahmin etmistim:))) tekrar aramiza hosgeldin diyorum:)))ben senin ablan hatta annen olacak yastayim:)))

0   0

eva demiş ki;
Sezzycim Maralcim beni araniza aldiqiniz ucun teşekur ederim herkes qibi sizde benim hakmdan bilmek istersiniz ben azeriyim 19 yasim var orta mektebi bitirmişim işde bukadar ikinizide öpdim.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Evacim, aramiza hosgeldin, senin ismini AFK sayfasinda da goruyorum, her dizi sayfasi da butun yorumculara serbesttir canim. Istedigin gibi yazabilirsin:))

0   0

maral demiş ki;
sevgili eva, hoşgeldiniz. kendi açımdan söyleyeyim ben bir guruplaşma görmedim hiç burada. herkes özgürce düşüncelerini yazıyor. siz de yorumlarınızı yazın lütfen. bir çok arkadaşımız bize yeni bakış açıları getiriyor. sizin de birçok detaya dikkat çekeceğinize eminim.

0   0

Melinda demiş ki;
Hayret Fatmagul Kerim ile ayri eve tasinmayi kabul etmis..:)) Fragmandan anladigima gore Erdoganlar da pacayi kurtaramamis.... Kurtarsalardi haksizlik olurdu zaten bunca seyden sonra... Onlarin iceri girdiginide gormek istiyoruz...

0   0

eva demiş ki;
aradaşlar benide araniza alirmisiniz cevab yazin almassani buradan gederim alarsiniz mutlu olurum cevabinizi bekliyorum

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Maral, herzmaanki gibi olaylara bakis acinizla degerlendirme yaparak yazdiginiz yorumlari begeniyle okuyorum. Ortada bir tecavuz olayi var ve tecavuz edenler belli(Erdogan,Selim,Vural)Kerim.in tecavuz etmedigi tespit edildi. Ama o an orda olmasi nedeniyle ve suclulara engel olmadigi icin bir de o anki durumu goz onune alinarak ona gore hafif bir ceza yiyecek, yoksa asil odur suclu o gosterdi diyerek tecavuz edenlerle ayni suctan yargilanip ayni cezayi alamaz, almayacaktir. Mustafa da isledigi suclari tasarlayarak, isteyerek mi yapti kazara mi oldu diye yargilandi, yani Vurali kazara oldurdu ama Kerim.e kasten oldurme amacli ates edip vurdu. Bir ara Juri servisim olmustu ve orda bulundugum davalarda bu gibi olaylarin mahkemede nasil ele alindigini ve bir juror olarak diger 11 kisi ile birlikte bir odada saatlerce tartisip suclu mu degil mi, suclu ise isteyerek mi yapti, kaza mi oldu diye, uzun uzun dusunerek tartisarak en dogru karari almaya calisiyorduk. Hatta bir suclu mahkemeye ara verilip de biz baska bir odaya goturulerek karar vermemiz istendiginde uzun uzun tartisirken iceri giren mabeyin bizi tekrar mahkeme salonuna goturmus ve orda davanin suclunun o arada firsat bulup kacmasi ile bittigini ve hemen bulunup tevkif edilmesi icin emir verildigini ogrenmistik, biz onu vicdanimizla savasarak durust bir akrar vermeye calisirken o zaten coktan kacmisti:))Bu bolumde Mustafa ile Kerim.i mahkemede izlerken elimde olmadan o mahkeme gunlerim gozumun onune geldi. Hic tanimadiginiz biri hakkinda sadece okuyarak ve sahitlerin dinlenmesi ile ogrendiklerinizle bir davada suclu mu sucsuz mu diye uzun uzun dusunerek karar vermek gercekten de cok zor bir durum,cunku jurinin karari mahkemeyi etkiliyor.

0   0

avrupalý demiş ki;
Ben demiyorum esit olsun,zaten esitde olamaz,ama bu sucunda cezasi olmali,1 ay bile olsa bu sucu cezasi kanun bakimindan cezasiz kalmamali.Meselan Mustafanin Vurali bilmiyerek bir tesaduffen oldurdu,ama 10 yil o ise gore ceza aldi,bana gore mantiksiz ama ceza aldi,kerimin sucuda mantiksiz gozuke bilir,eger hukukdan biri anliyorsa bu sucun kendi cezasi var ki,buda dizide gosterilmeli bu kadar...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler