logo

Firar 25. Bölüm izle

Özet: Civan artık gerçek avını eline geçirmiştir! Asude Gönülle geçmişten kalan hesabını kapatmak için Civanın evine gider. Civan son anda Asudenin Gönülü vurmasını engeller. Asudenin içindeki nefreti konuşarak atmasını ister. Civanın Gönülü kaçırdığını öğrenen Nadir ise öfkesine hakim olamaz. Gazinin tüm çabalarına rağmen Civanın evini basmaya gider. Aziz Ağa da Civana yaklaşmakta olan tehlikenin farkındadır. Nadir, Civanın evine geldiğinde onu iyice köşeye sıkıştırır. Son anda Komiser Elif araya girer, kimse zarar görmeden ortalık sakinleşir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Asude ise Gönülden çıkartamadığı hırsını Mahur Hanımdan çıkarmaya çalışır. Bahtiyanların evinde Asudenin bozmaya çalıştığı dengeler eski yerine gelmek üzeredir. Bu arada Aziz Ağa, Civan hata üstüne hata yaptıkça Nadirin güçlendiğinin farkındadır. Civan’a bir süre için Nadirin peşini bırakmasının iyi olacağını söylese de onu ikna edemez. Bu sefer Semihin polis gözetiminde kaldığı yeri bulur ve bundan Nadirin haberi olur. Elifi Civandan korumak için gittiğinde ise ölümle burun buruna gelir. Civan artık gerçek avını eline geçirmiştir.
Murat demiş ki;
Diziyi bende basindan beri takip ediyorum.Cok heyacanli ve sarici.filim gibi filimyani.10 numa.

0   0

Melinda demiş ki;
Super bir dizi...Cogu diziye 100 basar ama kimse yorum yapmiyor nedense...

0   0

esmer demiş ki;
ben de bu diziyi en basindan hic kacirmadim cok guzel bir dizi anlamiyorum neden izliyicisi az lutfen nadir olmesin dizi de bitmesin en azindan sezon sonuna kadar devam etsin istiyorum ki sonda asude bir sekilde ayrilsin o evden aziz eski karisina donsun cemre mutlu olsun nadir de cocuquyla mutlu mesut yasasin turacin da ailesi olsun qazi de fadikle evlensin gonulde cok buyuk hatalar yapsada dersin aldi ona da bir sey olmasini istemem.

0   0

ramço demiş ki;
10 num@r@ flimmm en cok şwdim flimlerden biriii inşş dewmını gelirrr herkeşin ellerine şglıkk...

0   0

sevgi demiş ki;
Cok sevdiyim ve izlediyim bir dizidir.Lutfen Nadir olmesin.Boyle ERKEKLER hep yasasinlar.Sakin Nadiri diziden cikarmayin.Dizini hec kim izlemez.Nadir ve elif.

0   0

angarali demiş ki;
güzel bir dizi,ama anlamadigim bir durum var, pek izleyenimi yok yoksa o kadar muhtesemde kimse bir seyler yazacak durumdami olamiyor,yorumlarda nerdeyse hic yok ,ama insallah hemen bitirmezlerde bir kac haftadaha bakariz,.site deki arakadaslarin emegine saglik,.

0   0

ayla demiş ki;
Civani kopeklere atmaq lazim.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler