logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 26. Bölüm izle

Özet: Kuzey ve Ali’nin düzenlendiği kaza, Güney ve Kuzey arasındaki tüm bağları koparır. Kuzey haklı çıktığı için hayal kırıklığı içinde acı çekerken, Güney de böyle bir oyuna geldiği için, sınandığı için öfkelidir. İki kardeş için bu oyunun kazananı yoktur. O gecenin sabahında iki kardeş yeniden karşı karşıya geldiğinde aralarındaki tartışma, iki düşmanın kavgasına dönüşür. Güney mahcubiyetin acısıyla kardeşine karşı kılıcını çeker ve ona geri dönemeyeceği, söze dökülmeyen bir yemin ettirir. Kuzey ile Simay’ın boşanma tarihleri belli olur. Simay’ın şantajlarına boyun eğmek istemeyen Güney, büyük bir kumar oynayarak Banu’ya her şeyi anlatır. Öte yandan Barış, Banu ile Güney’in yoluna yeni bir engel çıkarmak için eskiyi deşmeye devam eder. Güney kendi için hazırlanan yeni oyundan habersiz Banu’ya tamamen teslim olurken, tutunduğu dalın ne kadar zayıf olduğunun farkında değildir. Duruşma günü gelir. Kuzey adliyede boşanmak üzere Simay’ı beklemektedir. Aynı dakikalarda Simay, uzun zamandır, kendisine büyük sürprizler yapan “esrarengiz koruyucuyla” nihayet tanışır.
ulker demiş ki;
kuzeycemre diyorum mutlu olmaniz icin elinizden geleni yapin arkadawlar milletin ne soyleyip soylemeyeceyine dikkat etmeden.zaten hepimiz bu dunyada misafiriz mutlu olmak istediyimiz gibi yawamak icin milletin laflarini dinleyib kendinizi feda etmeyincemre kardewinin eski niwanlisi olmuw diye iksi de sevgisinden vaz geciyor neden?herkes mutlu olmagi hak ediyorkuzeycem

0   0

MSFIGO demiş ki;
berrancigim, bak sen, demek o kadar ödül almis? zaten miy miy oynamasi onun yetenegini göstermiyormu? hem bu kizin yasi kac? 1990 dogumlu. hazal kaya yada beren saat de baslarda tepki almislardi, hele beren. kadin oyuncu oldugu zaman daha cok kadinlarin tipleri konusuluyor. ben bunu yanlis buluyorum. birincisi o insan cirkin bile olsa, o onun sucu degil. onun oyunculugu önemli. mankenler oynadigi zaman cokmu güzel oynuyorlar? kivanc ilk baslarda nasil oynuyordu? onada kendi sesini vermemislerdi. ama bunlar daha olgunlasacaklar, egitim alacaklar, bakin 10 yil sonra nerde olurlar :) vallahi sammimi söylüyorum, bazi türk sanatcilar hollywood sanatcilarina 10 basarlar :)

0   0

Berran demiş ki;
Sezzycim yanlis anlama seni kasdetmedim Anticemrecileri kasdettim...

0   0

Berran demiş ki;
Rica ederim Sezzycim;) Ben espri olsun diye yazmistim sevgili MSFIGOya:)Bundan sonra ingilizcesini yazarim:)) Cemreye gelince o resimleri bende cok begenmistim.Ancak oyunculugu hakkinda pek az bilinmekte.Kendisi Liseyi bitirdikten sonra KENTER Lerden kisa egitim alip IÜ Tiyatro bölümününü kazaniyor orada okurken bir Oyun icin aranan 30 aday arasindan secilip "GÜZEL SEYLER BIZIM TARAFTA" oyununda oynuyor ve SADRI ALISIK ÖDÜLÜ basta olmak üzre tam 4 ÖDÜL kazaniyorBuradaki rolü icabi öyle miy-miy görünmekte..Yoksa ben basarili buluyorum.Sergiledigi karakteri sahsiyetiyle ayni potaya koymayalim...Sevgiler bende öptüm:))

0   0

tayfun demiş ki;
bazilariniz belliki kimi almanya kimi ingiltere yorumcusu.peki almanyada yada tüm avrupada kac tane dizi oyuncusu vardir hemde hepsi avrupadan tiyatro egitimli.misal,erol sadderin basrol oynadigini ve bir cok türklerin meshur oldugunuzdan haberiniz vardir sanirim.ayrica bu kizin dayi tarafindan oldukca torpilli oldugu biilinen bir gercek.bizler bile duyduk türkiyede nasil basrol olunur isin gercegi arkan varsa tamamdir türkiyede.misal avrupadaki egitim almis türkler neden arkasinda kimse yoktur cünkü türkiyedeki gibi torpil yoktur onlar gercekten haketmislerdir .

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, valla bende sasirmaya ve dusunmeye basladim, bu cumle o kadar cok yazildi ki, dogrusu gelen gideni aratir olmali degilmi??:)))yani aciklamasini yaparsak oyle olmali:))Bence Kuzye.in basind aonc adert varken Ferhat.la Guney ugrasmali, baksana bir de su meyhaneyi sattirmaya calisan kabadayilar gelmisler firina Kuzey.i soruyorlar. Insallah Kuzey.e gicik yapmak icin babasinin firini da yerle bir etmezler. Berrancigim, aciklaman icin cok tesekkurler canim.MSFIGO.cum, siz Berran.la ayni dili konsuyorsunuz(almanca) ama benim o avantajim olmadigi icin o soz hakinda hicbir fikir yurutememistim:)))Cemre.ye gelince, kiz cok fotojenik, ben de resimlerine baktim, hepsi de super, o fotomodellik icin cektirdigi resimler de harikaydi, tiyatro egitimi almis ustelik ve bu rol icin o okuldan secilmis, ilk rolu olmasina ragmen hemen rolune adapte oldu, cok dogal oynuyor. Bu diziden sonra o da Hazal Kaya ve Beren Saat gibi basrol oyuncusu olarak dizilerde harikalar yaratacaktir. Hepinizi de optummm, keyifli izlemeler.

0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzy, ben yanlis yazmistimya, giden, geleni aratir diye. onun icin berran o lafi yazdi. yani anlami herkes yanlis yazabilir yada yanlis yada sasirir.

0   0

Berran demiş ki;
Sezzycim;) Parantez icindeki Latince Google da yazarsan ingilizcesini verir:)Türkcesi;HER INSAN SASIRABILIR;)))) SEVGILERIMLE:))

0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzycim, ben özgü karayeli basindan beri begeniyordum. belki kizin 90 60 90 ölcüleri yoktur. olmasida gerekmiyor. bu kiz manken degil, kiz sanatci. ama yüzü süper tatli. hele o cekimdeki resimleri. tam vahsi bir güzelligi vardi. karakterine gelirsek, eh, kiz bazen kaynana gibi, bazen maydanoz, kizi bazen kuzeyin kiz kardesi gibi görüyorum, bazen diyorum uysa uysa bu kiz ona uyar kafa yapisindan ama tip olarak bu kizi en cok can katmana yakistiriyorum. cemre mahallenin kizi, konusmasi, hali, özgü karayel bu karakteri yasiyormus gibi bana geliyor. hele kivanc, oda bu karakteri tam yasiyor. cok yetenekli. gülten hanim, o kadinda resmen bu karakteri yasiyor. aslindan hepsi cok yetenekli, hepsi cok süper oynuyor. önemli olanda bu. eh ferhat geldi, aksiyon geri geldi :) simdi ferhati biz güneye gönderirsek, eh güneyin zaten isi fazla. baris ve ebru hanim buna karsi. kendini sürekli kanitlamali. birde banunun pisikolojik sagligi bozulmus. yani anliyacagin, güneyin iside kolay degil. sen merak etme, sezzycim, kuzey ferhati birgün yener :)

0   0

sezzy demiş ki;
Berran.cigim; valla su almanca yazindan hicbirsey anlamadim, bari ingilizce yazsaydin:)) irren isc menc de ne demek??:))))bari turkcesini de yazsaydin,MSFIGO.cum; sagol canim, gozumuz gonlumuz acilsin:))) valla dizi basladigindan beri ben Cemre.ye bayiliyorum, civil civil ozu sozu bir mert bir kiz.Daha da olgunlasmis. Ama fazla sevinmeyelim, Ferhat diye diye getirdiniz ferhati, simdi ayiklayin pirincin tasini:))) adam bir geldi aksiyon hemen yuze firladi, kiz kacirmalar, silahlar, alin size Ferhat:)))Kuzey.in canini cok yakacak, aksiyon olsun diyorsunuz ama hic mi acimiyorsunuz canim Kuzey.e ya:):))) Senaristler birazcik da Guneye dogru cevirseler su Ferhat.in dikkatini de azcik ona da bulassa valla cok sevinecegim:)))herkese sevgiler.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler