logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 64. Bölüm izle

Özet: Mustafa’nın Fatmagül’ü kaçırdığı kısa zamanda ortaya çıkar. Ancak Mustafa ve Fatmagül’e ulaşmak mümkün olmaz. O dakikadan itibaren Kerim’i kimse sakinleştiremez. Fatmagül’ü Mustafa’nın elinden kurtarmak için Kerim her yola başvurur. Yaşaranlar cephesindeki panik dalgasıysa, polislerin şirkete gelmesiyle doruk noktasına ulaşır. Fatmagül’ün kaçırılma olayı, Mustafa’yla olan bağlantıları yüzünden Yaşaranlar’ı da iyice köşeye sıkıştırır. Fatmagül çaresiz bir şekilde kurtarılmayı beklerken, Mustafa’ya karşı da kendini korumaya çalışır. Fatmagül’ün hala kendisini sevdiğine inanan Mustafa ise geçmişle hesaplaşmasını sürdürür. Öte yandan Kerim’in canını daha çok nasıl yakabileceğini düşünen Mustafa, planlarını uygulamaya devam eder. Polisler ve Kerim her yerde Fatmagül’ü ararken, Fatmagül ve Mustafa’ya ait ilk iz, herkese büyük bir korku ve üzüntü yaşatır. Kerim ipuçlarını değerlendirerek adım adım Fatmagül ve Mustafa’ya yaklaşır. Kerim polislerden önce Fatmagül’e ulaştığında, Mustafa ve Kerim arasında ölümüne bir kavga başlar.
sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum o guzel yorumlarinla yine herseyi cok iyi gozlemleyip acikladin, bende sana katiliyorum, Mustafa, psikolojisi nedeniyle Fatmagul.e destek olmasaydi da, onu mazur gorebilirdik, herkesin yapabilecegi birsey degil. Ama ben onun yerind eolsam alirdim Fatmagul.e baska yere giderdim ve o tecavuzculerle savasir, Fatmagul.e destek olurdum, ancak o zaman huzura kavusurlardi, ama o bekleneni yapmadi, yapamadi ve bir de ustune ustluk sucu isleyenlerle bir olup yalan ifadeler verdi ve Fatmagul.un maduriyetini kullandi(ki bu maduriyet ona bol para akitti)ve kizi o nednele reddederken ayni nedenle paralari cebine indirmeyi daha cazip buldu, iste o zaman butun tepkileri ustune cekti, bir de artik evlenmis karisi hamile, baba olacak, yine rahat durmuyor ve Fatmagul ve Kerim.le ugrasmaya devam ediyor. Bence onu Fatmagul vurdu ve o yarali halde bile silaha uzanip Kerim.e ates ediyor, bence yarali halde kacmayi basaracak yine. Bir yakalansa da hapse tikilsa herkes de Fatmagulle Kerim de rahat edecekler.

0   0

MSFIGO demiş ki;
sagolun berran ve sezzy. konunun saptirilmasi insanin canini SIKIYOR. bazi yorumcularin kendilerini mustafanin yerine koyup olaylarin baska bir acidan bakmalarini güzel buluyorum, cünkü bakarsak cogu karakterler hem suclu hem madur oluyorlar. böylelikle degisik yorumlar oluyor. ama bir kadina tecavüz edilip birde onu suclu yapilmasi, bu kabul edilemez. bizim toplumda maalesef mustafa gibi davranan cok insanlar var. ama bir yandan bu mustafa icinde kolay olmadi diye düsünüyorum. cünkü namus, mamus olayini gecersek, pisikolojisi cökmüs bir genc kizin yaninda durmak ve onunla yasamak her yigidin harci degil. bunu yapan bir es zaten empati kurmasi gerekiyor. bunu herkes beceremiyor. eger mustafa FG bu nedenler yüzünden biraksaydi ve adam gibi yasasaydi yine bu kadar tepki toplamazdi. ama FG nin maduriyetini kullanmasi insanlari kizdirdi. mustafa yalniz kerimi degilde, erdogani ve selimi adalete teslim etseydi yada peslerini birakmasaydi onlarin parasiyla kendine lüks hayat kurmasaydi, ozaman tepkimiz daha baska olurdu.

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum sen benden daha super bir aciklama yapmissin canim, yuregine saglik diyorum. Berrancigim sen de sagol canim.

0   0

MSFIGO demiş ki;
evet ülkemizde bazi olumsuzluklar var, arkadaslarim. bunlar kaldirilmali. onun icin zorla bir kizi tecavüzcüsüne veren ailelerin suclanmasi iyi bir seydir. ya bu yasa cikti yada cikacak diye okumustum. ama bazi ülkelerde, bunlarda cogunlukla müslüman ülkeler, resit olmayan bir kizi tecavüz ettiler diye hapse atan yada idam edilen kizlarda var maalesef. asil korkunc olanda bu.

0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim ve MSFIGOcum yorumlariniz harika Yerden göge kadar haklisiniz. Bilhassa "gece vakti disari cikan Kadin"konusuna yaklasiminiz mükemmelIkinizinde yüreklerine saglik.Canim Arkadaslarim:)) Sezzycim tesekkür ederim ancak döndüm bile.Hollanda bize cok yakin günü-birlik gidilebiliniyor.Sevgilerimle:)

0   0

MSFIGO demiş ki;
birde unutmadan söyleyeyim. bir kadin gece cikti diye tecavüze ugradi diye suclaniyorsa ozaman bizde cebimizden silahi eksik etmeyelim. sezzy dedigin gibi artik insanlarin is saatleride degisik oluyor. ozaman bütün doktor kadinlar, hemsireler tecavüz edilsinler, cünkü gece ciktilar diye. peki sabah saatlerinde, trenlerde, evlerinde tecavüze ugrayan kadinlar neyle suclanacaklar?? böyle zihniyetlere sasiriyorum acikcasi.

0   0

MSFIGO demiş ki;
arkadaslar, bunlar cok hassas konular. bazilari kerimi suclu buluyorlar, bazilari mustafayi kiniyorlar. ama FG hakkinda yazilanlar, bir kiz nasil gece yarisi cikar gibilerinden, sunu size söyleyeyim. FG nin tanistigi kiz, eceydi dimi ismi? peki o kiz disarimi cikti? evinde, enistesi tarafindan tecavüze ugradi allah askina böyle seyleri söylemeyin. tecavüze ugrayan kadinlar her saatde ve her yerde tecavüze ugrayabilirler. daha gecenlerde okudum. bir kadin, is yerinde arabasini park ederken ögleyin bir adam tarafindan silah zoruyla kacirilip ve tecavüze ugruyor. peki bu kadin gecemi cikti? HAYIR ise giderken basina bunlar geliyor. onun icin böyle SACMA SAPAN seyleri yaziptda insanlarin hassas noktalarina basip, insanlari incitmeyin INSANLARIN ASABINI BOZMAYIN ne demek bunlar?? simdi kerim ve mustafa konusuna gelirsek. mustafada cok seyler kaybetti. evet FG elinden tutup gidebilirdi ama bunu her erkek basaramiyor. bazi erkekler bu konuda daha aciz. onun yerinde olsaydik acaba biz nasil davranirdik. ama sonradan yaptiklari, FG madur halinden yararlanip onu arkasindan vurmalari, bunlar yenilir yutulur seylerden degil. kerime gelirsek. o gece kimse kerime zorla o ilaclari vermedi. ama bir kere öyle uyusturucu maddeleri alirsan, ne yaptigini bilmiyorsun. aslinda saka olarak kovalamacadan sonra tecavüz olayini hic biri istemedi. bunlarin kafasi normal olsaydi belki olmazdi. ama tevavüzü baslatan asil o adi serefsiz erdogan oldu. evet, kerimde suclu, cünkü beraberdi. ilaclari kimse ona zorla vermedi. AMA, aradaki fark, o FG arkasinda durdu ve onu kolladi. gercek hayatta FG gibi kizlar hic bir zaman mutlu olamazlar. benim görüsüm. berranin yazdigi gibi almanyada evlilik icerisinde olan tecavüz olaylarida burda cezalandiriliyor ama maalesef kisa bir süre bu piskopatlar cikiyor yeniden hapisten. örnek verdigim kacirma ve tecavüz olayindaki piskopat klinikten cikmis biriydi. iste maalesef almanyada cezalar o kadar agir degil tecavüz olayinda. ama devleti kandirsan daha agir cezalar yiyorsun. ama hic bir kadinin sucu degil tecavüze ugradigi zaman istedigi gibi giyer, cikar , yasar

0   0

Berran demiş ki;
Melindacim, dün yorumuna hemen cevap vermistim.Bilhasa Atamizla ilgili düsüncelerine tamamen katildigimida ilave etmistim.Maalesef cikmamdi:(( Belkide ben unutmus olabilirim Bilhassa 70 yillardaki Kadinlarin kiyafetlerini ÖGZ veya Seksenlerde izlesinlar.Neyse bu konu uzadikca uzar. Ve burasi "dar" bu konulari elestirmek icinAyrica Türk Kadini esitlik hakkina Fransadan bile önce sahip olmustu.ISVICRE bile daha son yillarda kanunlastirmisti:)Dayak yiyen siddet ve taciz gören Kadina Karakoldaki Polisler Kadini eve geri gönderip,- o kocandir barisirsiniz derlerse ve FG gibi tecavüze ugramis magdurlari Tecavüzcüsüyle evlendirilip Dosyayi kapatirsa tabiiki bu Ülkede bu kadinlar daima ezilir ve detone sesler kulaklari tirmalar:((( Sevgilerimle

0   0

sezzy demiş ki;
Gecenin bir vakti kadin disari cikmayacak, yok cikarsa basina geleceklere mustahaktir gibi ifadeler goruyorum, bari orfu idare yapsinlar da gece 10.dan sonra hicbir sokakta tek akdin olmasin, erkekler sokaklarda boy gostersin, valla bu sapiklar kadin bulamazlarsa erkeklere de saldirirlar. Cinsel tacizin cinsiyet ayirimi yoktur. Hangi devirde yasiyoruz ve bugun pek cok kadin degisik saatlerde calisip evine ekmek goturmekte. Sokaklarda daha cok MBS kameralari olsun ve bunlar surekli polis tarafindan izlensin, her bolge kaameralarinin basinda bir gorevli olursa, boyle bir olay karsisinda aninda mudahale ederler ve tecavuze yeltenen veya tecavuz eden kisiler de boyle birsey yaptiklari anda yakalanacaklarini bilip vazgecsinler, bu sadece bir onlem, ama evde esi veya sevgilisi tarafindan tacize ugrayan, zorlanan kadinlar icin ne yapilabilir?? oyle birsey yasayan kadinlar da susmamali ve kendilerini taciz eden kisi esleri bile olsa ceza almali. bazilari israrla, Kerim tecavuz etti onu niye savunuyorsunuz?? Mustafa sadece para aldi onu niye sucluyorsunuz diyor, buna da sasirdim, olaylar nasil gelisti onlar da biliyor ama haksizi hakli cikarmak sucsuzu suclamak icin bahaneler yaratiyorlar, Kerim kendi agziyla anlatti psikologa, onlarla olmak hosuma gitmisti ne yapiyorlarsa bende yapiyordum, o nedenle verdikleri seyi aldim(hapi) hapi aldiktan sonra da basi dondu ve hareketlerini kontrol edemez hale geldi, kendinde degildi, Fatmagulu gosterken kotu amacli degil de begendigi kizi gordugu icin arkadaslarina gostermisti. Ama o durust, saglam karakterli oldugu icin o kafa ile bile birsye yapmadi, olaylari dehsetle gordu ama hareket edecek durumda degildi, nitekim dusup bayildi. Hicbirsye hatirlamadigi hald ebile ben yapmis olamam diye tekrarladi, Yasaranlar ise onun da yaptigini soyleyerek Fatmagulle evlenmeye mecbur ettiler. Kerim kendinden nefret etti, hala kendini affedemiyor ki o durumda oldugu ve birsey yapip onlari engelleyemediig icin. KERIM TECAVUZ ETMEDI, TECAVUZCU DEGILDIR. Ama Mustafa tecavuz edenleri cezalandiracagina, polise gidip herseyi itiraf edecegine, tecavuzculerle birlik oldu, Fatmagul.e iftira atip onun Kerim.le iliskisi oldugunu soyledi. Hastahanede calisan hademe bile ona olayi anlatmisti, Fatmagul.un hastahaneye ne durumda geldigini de. ama o cikarlari icin inanmak istedigine inandi. Cebini Fatmagul.un tecavuzunu kullanarak doldurdukca doldurdu. O da diger tecavuzculer kadar sucludur. Hatta daha igrenctir. Insan sevdigini o durumda yuzustu birakip tecavuzculerden para alirmi??? en buyuk kotulugu Fatmagul.e o yapti. bir arkadas da Kerim rolundekine sempati duydugumuz icin onu suclu kabul etmedigimizi yaziyor, bu da cok sacma, baska dizide Kerim cok kotu seyler yapiyordu, kotu rolde idi. Mustafa ise Kis masalinda cok iyi idi ve kizi kurtariyordu, o rolde onu ilk kez izlemis ve cok begenmistim, bu dizi basladiignda da Fatmagul.un nisanlisi olarak gorunce cok yakistiklarini dusunmustum. Ama dizi ilerledikce Mustafa.daki karakter degisikligi ve Kerim.in anlayisi pismanliklari, Mustafa.dan sogumama, Kerim.e ise sempati duymama sebep oldu. Yani bu o karakteri kim canlandirirsa o kisiyi gozumuz kapali sevecegimiz anlamina gelmez, biz burda oyuncuyu degil karakterleri tartisiyoruz. Biz burda tecavuzculeri de elestiriyor, kiniyoruz, onalrla isbirliig yapip sucu ortbas etmeye calisanlari da, en kotu gunund esevdiginin yaninda olacagina ona sirtini donenleri de. Berraqn.cigim sana guzle bir tatil diliyorum, herkese iyi geceler.

0   0

Melinda demiş ki;
Berrancim, malum baska mevzular icin AB mahkemelerini asindirip, insan haklari diye bagirinan kisiler, politikaci esleri vs bu konularda niye duyarsizlar acaba diye dusunmeden edemiyor insan..... Tek sanssizligimiz ATAmizin cok erken olumu ve devrimleri tamamlayamamasi..... Inonu gibi uzun yasayabilseydi, eminim bugun Turk kadininin toplum icindeki yeri ve haklari cok farkli olurdu.......:( Gun gectikce ilerleyecegine geri gidiyor..... 30 yil once bile sokaklarda daha rahat yurunuyordu..... 70 lerde bile mini etek giyenler bu kadar taciz edilmiyordu...... ramazanda oruc tutmuyor diye adam dovulmuyordu.... daha sayayim mi?:((

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler