logo

Elde Var Hayat 58. Bölüm izle

Özet: Güçlü oyuncu kadrosunun yer aldığı dizide Kenan Dağaşan, öğretim yöntemleri alışılmışın çok dışında, hayatta karşılaştığı problemlere pratik çözümler üreten bir matematik öğretmenidir. Kenan, uzun yıllar taşrada görev yapmış, iki yıl önce bir Anadolu kasabasında görev yaparken, çok sevdiği karısı Baharı kaybetmiş, tek çocuğu olan Yusufla yalnız kalmıştır. Oğlunun da hem annesi, hem de babası olur. Yusuf 6 yaşına geldiğinde, Kenanın tayini İstanbul Üsküdarda bir liseye çıkar. İstanbulda onu üniversiteden arkadaşı olan Sedef karşılayacaktır.
Lale demiş ki;
selam.super dizi cumartesini sabirsizlikla bekliyorum.tesekkurler.Azerbaycandan Lale Lezginka

0   0

taner demiş ki;
ben ise farklı düşünüyorum admin arkadaşların bu diziyi en son ele aldığı kanısındayım halbu ki dizi çok güzel kaldı ki geçte olsa yükleniyor bu durumda bize de beklemek düşüyor sanırım. yanlız 2nci partta sorunmu var arkadaşlar? birkaç dakika sonra duruyor dizi.

0   0

Ozgur demiş ki;
Vasatın da vasatı bir bölümdü,hiç bu kadar sıkmamıştı. Yine de emeği geçenlerin ellerine sağlık

0   0

oðuz demiş ki;
Eyvallah admin. Sende haklısın. Kötünün iyi işte bu dizide. yoksa ahım şahım birsey değil. Ne "lale devrini" ne "iffeti" nede "keşanlı aliyi" izlerim. Ezel bitti bizde bittik. Kurtlar vadisini neden yayınlamıyorsunuz?

0   0

ABDURRAHMAN demiş ki;
süper dizi çok seviyorum.ama bazı terslikler var.öğrenciler 20 tl için 20 takla atarken maşallah herkes in cep telefonu ıphone4.biraz adaha gerçekçi olsa fena olmaz.

0   0

ferit demiş ki;
ben oguz a katiliyorum ama admin de hakli :(

0   0

idris demiş ki;
öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim.. arkadaşa bende katılıyorum... diğer dizilere gösterdiğiniz önemi bu dizi içinde gösterseniz çok makbule geçecek... :))

0   0

oðuz demiş ki;
Anlıyorum size hak da veriyorum ama cumartesi günü çok popüler olan hangi diziler var ki? en azından buna bir öncelik verseniz. Sizin sitenizde sayaç yok mu? hangi diziyi kaç kişi izlemiş bakalım. Popülerliğe göre yayın yaparsınız en azından bu cumartesi günü için ;)

Admin Notu: Evet zaten o şekilde yapıyoruz ve maalesef elde var hayat en az hiti alan dizi cumartesi günleri

0   0

oðuz demiş ki;
Ah be ddizi.com Keşke diğer dizilerde göstermiş olduğunuz süper hızlı ve kalitali yayıncılığı şu dizide de gösterebilseniz. her hafta kesintisiz yorum yapıyorum neredeyse sırf şu dizi için. Yeteneksizsiniz Türkiye kayıtları da kalktı zaten. Adam akıllı başka bir dizi vs de yok cumartesi akşamları. ah be abi şu diziyi kaydedemiyormusunuz.. Emeğinize sağlık şimdiden. bir açıklamanızı beklerim...

Admin Notu: Bizlerde insanız bunu unutmayın. 5 farklı kanaldan kayıt yapabilseydik keşke bizde isterdik :)

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler