logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 63. Bölüm izle

Özet: Mustafa’ya en büyük cezayı, onun kaderini Fatmagül’ün ellerine bırakarak vereceğini düşünen Asu, gerçekleri itiraf ettikten sonra ortalıktan kaybolur. Artık Mustafa’nın kaderi gerçekten Fatmagül’ün ellerindedir. Mustafa, Fatmagül’ün kendisini ihbar etmeyeceğine inansa da, Fatmagül savcılığa suç duyurusunda bulunmak için bir dakika bile düşünmez. İhbarın değerlendirilmesiyle başlayan süreç, Mustafa’nın işlediği suçların ortaya çıkması için önemli bir adım olur. Kaçmaktan başka çaresi kalmayan Mustafa’ya en büyük yardım Yaşaranlar’dan gelir. Mustafa’yı yeniden içlerine alan Yaşaranlar, ellerinde patlamaya hazır bir bomba tuttuklarının farkında değildir. Son olaylarla birlikte Mustafa’nın gölgesi Fatmagül ve Kerim’in hayatında yeniden gezinmeye başlar. Aile içinde Fatmagül’le Mustafa adının yan yana anılıyor olması bile, Kerim’i fazlasıyla huzursuz eder. Ancak bu durum, Fatmagül’le Kerim’in birbirlerine daha sıkı bağlanmasına neden olur. Fatmagül’ün gelinliğine ilk makası vurmasıysa tüm ailenin havasını bir anda değiştirir. Öte yandan uzun zamandır gsm şirketlerinden beklenen rapor sonunda gelir. Fatmagül’ü yeniden kazanacağı anın hayalini kuran Mustafa ise planlarını harekete geçirir.
Kekik demiş ki;
Degmez Mustafa, Fg kendine Laik gördügü ile beraber olmak istiyor, birak ne halleri varsa görsünler.

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; bende Ucurum.un ilk bolumunu yanlislikla suskunlar dizisi sanip izledim, sinirlerim iyice gerildi ve bir daha izlemeyi dusunmuyorum. Sleepers.i duymustum, ama izlemedim. Zaten cogu dizileri cok begenilen filmlerden veya dizilerden uyarlayip tekrar cekiyrolar bu aralar, guzel ve kaliteli olursa neden olmasin. Suskunlarin devamli fragmanini veriyor ama henuz ne zmaan oynaycagi belli degil galiba. Avukat rolundeki Murat Yildirim.i cok begeniyorum, onun butun dizileri de cok guzel, bu dizinin de guzel olacagindan eminim. Herkese sevgiler.

0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzy, turane, suskunlar dizisi bana cok "sleepers" hatirlatiyor. brad pitt oynamisti. ordada 4 arkadas vardi. bunlar hapiste tecavüz ve iskenceye ugramislardi. yillar sonra arkadaslardan biri yada ikisi gardiyani öldürmüs ve avukat olan arkadasta onlarin savunmasini yapmisti. burdada murat yildirim galiba avukati oynuyor. ucuruma baktim, korkunc. sinirlerim bozuldu resmen.

0   0

gunay demiş ki;
Melindacim,o halde dizi batar,vallahi...Mustafayi da iyice fazla yaptilar.Yasaranlar kulaklarini sallar geziyor,Mustafa yuylmamis tahta kasik gibi ortalikta dolasiyor.Sanki bas tecavuzcu buymus.Psikopat Mustafa

0   0

Melinda demiş ki;
Off yaaa...fragman cok kotu.... Bu iblis iyice kafayi yedi... "Kerimin canini en cok ne yakar, bir dusun bakalim""diyor....FGye.... insallah aklima geleni yapmaz....zira FG ikinci bir tecavuz olayini kesin kaldiramaz..:(((((( Eger boyle birseye kalkisirsa, belki FG de kendini savunurken Mustafayi oldurebilir mi acaba diyorum.... yani illaki kizin basi bir turlu belaya girecek gibi....:(((( insallah bir mucize olurda hasar almadan bulurlar

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran insallah dedigin gibi olur, herseye sahit olan Hacer ama onun yakin arkadasi:)) bildiklerini hacerden duymus, haa bir de su var, Hacer.i yuklu bir para karsiliginda Yasaranlar o isten kurtarmislardi, yani o arkadas bulari biliyor, insallah bildiklerini analtir da taslar tek tek yerine oturmaya baslar. Kerim.in babasi ve gazeteci de cok onemli seyleri meydana cikaracaklar, ama dedigim gibi dizi sonuna kadar yavas yavas idare edecekler ki final harika olsun, simdi gelecke haftaki bolume yonelelim, bakalim Mustafa manyagi Fatmagul.e ikinci bir kabus yasatacakmi??? Oyle birsey olursa,kimse Kerim.in onune gecemez ve Mustafa,nin icabina o bakar polisten once, bir arkadas Mustafa sonunda intihar eder demis, bende yuzde 80 oyle tahmin ediyorum. ya Yasaranalrla hapisi boylar ya da intihar eder sonunda.

0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Arkadaslar tüm yorumlari zevkle okudum.Izmirli Arkadasin bön bakisli ve mimiksiz suratli Mustafa hakkinda benim gibi düsünmesine basrol verilmesi konusunda hemfikir olmasina sevindim.Ve arkadaslarim Melindacim sevgili Tertibe ve Sezzycime yorumumu begendikleri icin tesekkürler.) Bende sizinkilerini büyük zevkle okudum.Yüreklerinize saglik;)) Benim birisinden daha umudum var. oda Hacerin partneriydi degilmi yoksa burada "o ismi" telafuz edemem Herneyse o Hacerin candostu diyelim bir konusacak ama pir konusacakSezon finalini unutmayin oraya kadar SAKIZ gibi herseyi uzatirlar artik.Ayrica materyal ve ilham sorunu ceken senaristlerin her dizide TECAVÜZü islemelerine kiziyorum.Hatta öfkeleniyorum. Bir sey cok konusulur, anlatilir ve temcit pilavi yapilirsa, o gizemini,hassasligini ve insanlik ayibi bir aksiyon oldugu unutulur:(( ve böyle basite indirgenmemelidirSevgilerimle hepinize:)

0   0

avrupali seyirci demiş ki;
burda bir aciklama getirmek istiyoruz.bir yorumcu arkadas "avrupali"rumuzla bizim hic bir ilgimiz yoktur.biz bu diziye yorum yapmiyoruz.

0   0

sezzy demiş ki;
Turane.cim gsm raporlari fatmagul.e tecavuz gecesiyle ilgili idi, o Munir.in dedigi gibi olabilir ama Kerim.in babasinin topladiig deliller hepsinden kuvvetli ve bunlari ispat etmeyi yavastan aliyorlar ki diziyi sezon sonuna kadar idare etsinler. O gun hastahanede olan ve para yiyen dr ve yardimcilari(gazetecinin dedigine gore onlarin da vicdanlari kendilerini rahatsiz ediyormus)Yasaranlarin odemelerine bakildiginda hepsinin de ayri ayri rusvet aldigi ortaya cikacak, kendileri konusmak istemeseler de savcilik zoruyla sorguya cekilip konusturulacaklar. Her sey yavas yavas meydana cikiyor. Mustafa.nin ayak izleri de o gece Vural.in yanindan denize kadar giden ayakizleri ile karsilastirilacak(o ayakizleri zaten Mustafa.nin) zaten Mustafa icin tutuklama karari cikarildi, yakalandigi yerde tutuklanip hapse girecek, onun suclulugu 100de yuz sabit artik, kacmasi da bunu daha cok ispatliyor. Berran.cigim cok guzel seyler yazmissin, herkes boyle karakterlere karsi tepkisini gosterir mutlaka. Bu sucu isleyenleri de suca goz yumanlari da(Mustafa da bunlarin icinde)hosgoremeyiz.Perihan katili sakladiklarini ogrendi mutlaka polise haber verecektir, onlari daha once de uyarmisti.Yazarin kizi oldugunu bilmiyordum. Merve.cim Mustafa Fatmagul.e zarar vermek istemedigini soyledi amka aninda da tokati yapistirdi. Hayvan o, hemen yakalanip kafesine kapatilmasi lazim, yasaranlarin adaminin basina o cekici nasil da vurdu, herzaman ilk cinayetin zor oldugunu soylerler, birinciyi yapan icin ondan sonrakiler cok kolay olurmus artik, Mustafa da oyle bir cani artik, onune kim cikarsa oldurmek icin bir an bile tereddut etmeyecek. Hacer.in arkadasi anlat artik herseyi demisti, ama o sustu, bundan sonra da susacak, Fatmagul.e Mustafa.nin katil oldugunu soylemesi onu sevdiginden degil bilakis cok kiskandigi icindi. O sadece herseyi Fatmagul.e anlatip Mustafa.ya gostermek istedi, sen Fatmagul seni seviyor diyorsun ama o seni sevseydi ihbar etmezdi. Mustafa.yi sadece kendinin sevdigini ispat etmekti amaci. O cep telefonu sayesinde belki dedigin olur da yerlerini tespit ederler. Ya da Kerim telefon ettigi an Mustafa alip arabadan firlatip atacaktir.

0   0

izmirli demiş ki;
Su Firat Celikin(Mustafanin)torpilini gercektende cok merak ediyorum,bukadar sevimsiz ve yeteneksiz birini buralara tasidi ya helal olsun diyorum baskada bisey demiyorum. Bu diziyi Engin Akyurek basrolde oynadigi icin izlemeye baslamistim,Beren Saatide burada daha basarili buldugumu soylemeliyim,bir kere birbirlerine cok yakismislar,diger oyuncularda son derece basarililar,ancak senaryo acmazda,senaristler bol bol findik fistik yesinde zihinleri acilsin. Daha cok Engin Akyurekli sahneler izlemek dilegiyle(bildigim kadariyla cocuk basrol oyuncusu,yoksa benmi yaniliyorum)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler