logo

Firar 22. Bölüm izle

Özet: Nadirin Cemreyi Semihin elinden kurtardığını öğrenen Aziz Ağa, öfkeden deliye döner Semih ağır yaralanınca Cemre savcı tarafından sorguya alınır ve ifadesinde kendisini Nadirin kurtardığını anlatır. Uzun zamandan beri Nadirin peşinde olan savcı ise Nadiri yakalamak için başka yollara başvurur. Elif ise mesleği ve Nadir arasında bir seçim yapmanın eşiğine gelmiştir. Mesleği uğruna Nadirin bu firarında hiçbir şekilde zarar görmesini istemez. Nadir de Elifin yaşadığı bu açmazın farkındadır. Açıkça dile getirmeseler de ikisi arasında önüne geçemedikleri bir duygusal yakınlaşma başlamıştır. Öte yandan Bahtiyanlar tarafında ise işler iyice karmaşık bir hal almaya başlamıştır. Aziz Ağa Nadirin bu kadar yakınına gelmesinden ve her şeyden haberi olmasından rahatsızlık duymaktadır. Yanındaki adamlarının arasında bir köstebek olduğundan şüphelenen Aziz Ağa, bu haini yakalamak için harekete geçer. Yaptığı tüm araştırmalar onu içerden vuran kişinin Baran olduğunu göstermektedir.
Turane demiş ki;
keski baran olmeseydiyaa

0   0

ÖZHAN demiş ki;
güzel bir dizi fakat bir çok diziyi reklamlar yüzünden seyredemiyoruz o yüzden ben devamlı dizileri bu siteden izliyorum ve siteden ricam bu diziyide 720 hp kalitesinde yapmaları ...saygılar ve başarılar ddizi.com

0   0

cadý demiş ki;
bayılıyorum bu diziye nadire çok üzülüyorum sonunda sevinen o olsun nolur

0   0

MElinda demiş ki;
Bu bolumun en can alici ve GIZEMLI CUMLESI mustesarin soyledigi """ eger bunca sene sonra bu olayin pesindelerse bunun tek bir nedeni olabilir, biliyorsun degil mi" dedi.....Iste o neden kimdir cok merak ediyorum....Selim olabilir mi??? ve bu yuzden de Selimin basi belada olabilir mi?? ve ALI bunu biliyor olabilir mi??? cok mu uctum?? :P offf siyirdim resmen...:)))

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler