logo

Elde Var Hayat 56. Bölüm izle

Özet: Güçlü oyuncu kadrosunun yer aldığı dizide Kenan Dağaşan, öğretim yöntemleri alışılmışın çok dışında, hayatta karşılaştığı problemlere pratik çözümler üreten bir matematik öğretmenidir. Kenan, uzun yıllar taşrada görev yapmış, iki yıl önce bir Anadolu kasabasında görev yaparken, çok sevdiği karısı Baharı kaybetmiş, tek çocuğu olan Yusufla yalnız kalmıştır. Oğlunun da hem annesi, hem de babası olur. Yusuf 6 yaşına geldiğinde, Kenanın tayini İstanbul Üsküdarda bir liseye çıkar. İstanbulda onu üniversiteden arkadaşı olan Sedef karşılayacaktır.
taner demiş ki;
süper dizi diye ben buna derim emre altuğ a çok yakışıyor dizi oynamak hele ki böylesine keyifli bir dizi bizlere sunduğu için kendisine müteşekkir sayılırız. Ama tabii ki bu bir ekip meselesi .. diğer oyuncular da çok iyi oynuyorlar. ayrıca söylemekten bıktım usandım neredeyse bu dizinin reklam resimleri neden değişmiyor? eski oyuncuların reklamları duruyor çok mu zor değiştirmek sayın admin buna bir cevap istiyorum lütfen.

0   0

kenan demiş ki;
cok guzel cok super bir dizi

0   0

bnar demiş ki;
i love

0   0

Danko demiş ki;
guzel bolumdu.

0   0

Ülvi Azerbaycan demiş ki;
Çok güzel bir bölümdü, duygusal sahnelerle bol...Yapımcıların ellerine sağlık ALLAH hiç kimseni yoklukla ve sağlıkla imtihan yapmasın AMİN

0   0

me demiş ki;
Gencler icin cok ornek olucak bir dizi ve bu bolumde Bahadir cok iyi ve ondeydi.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler