logo

Sen De Gitme 38. Bölüm izle

Özet: “Sen de Gitme”de, büyük kentin karmaşası ve kalabalığı içerisinde yalnız kalmış, birbirinden farklı yaşanmışlıklara sahip 27 insanın hayatlarına tanıklık edeceğiz. Sen de Gitme’de, bir hastane ortamında yaşanan acı - tatlı olaylar konu ediliyor… Mehmet, çok başarılı bir cerrahtır ve mesleğinin zirvesindeyken çok sevdiği eşini kaybeder. Herkesi iyileştirebileceğine inanan Mehmet, âşık olduğu eşini kurtarmak için bir şey yapamaz. Elinden hiçbir şey gelmez… Bu trajik durumdan sonra Mehmet doktorluğu bırakır, kızı Elifi babaannesi Leman hanım büyütür… Lemanın ölümüyle yedi yıl boyunca birbirini hiç görmeyen baba-kız, yeni bir hayata başlamak zorunda kalacaktır. Mehmet kızına bakabilmek için doktorluğa geri dönecektir. Mehmet de, Elif de kendi hayatlarından "gidenlere" alışmaya çalışırken, hayatlarından "gidenlerle" başa çıkmaya çalışan insanlarla tanışacaklardır. Herkes gidenlerin ardından yeni tutundukları insanlarla kırık kalplerini onarmaya çalışırken, hepsinin dileği aynıdır "sen de gitme… "
arzu erdemir demiş ki;
Bu dizi aslında hepimizin hayatından birşeyler anlatıyor.Aslında gerçek hayatlardan bazı kesitler...Bazen gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Gerçekten kaliteli ve izlemeye değecek bir dii.Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler...

0   0

Zelly demiş ki;
baska dizilerde izliyorum yanliz bu dizi ayri guzel gercekten ,emegi gecen herkese ve ozellikle admine de cok tesekkur ederim.

0   0

hicran karaduman demiş ki;
ben böyle kaliteli bir diziyi çok nadir izledim.trt ye ve sende gitme ekibine teşekkürler........

0   0

shirley demiş ki;
sayin tv yapimcilari, bu dizi benim en sevdigim dizilerden biri. Persembe gecesi gosterildi, acaba ne zaman yukleneceginizden bir fikriniz varmi diye yaziyorum. Banada bildirirmisiniz zahmet olmassa. hayirli isler.

0   0

abdullah demiş ki;
Ben bu diziyi cok seviyorum trt de izledim 38 bolumu her defasinda izlerken duygulaniyorum goz yaslarima hakim olamiyorum bu diziyi yoneten turkan hanima sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum bu diziyi hic kaldirmayin omrumun sonuna kadar izlerim ddizicom yetkilileri de sitelerine eklesinler artik 38 bolumu her defasinda dizinin sonunu mutlu bir sekilde bitiriyolar olmaz boyle bir sey ya genelde karamsar bitirirler senaristler ama burda bazen dugun bazen mutluluk on plana cikiyor tesekkurler milyonlarca kere

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler