logo

Yer Gök Aşk 65. Bölüm izle

Özet: Bade, Havva’ya hamile olduğunu söyler. Bade’yi nereden vuracağını çok iyi bilen Havva ise, Yusuf’la beraber olduklarını söyler. Bunu duyan Bade dayanamaz ve silahını Havva’ya doğrultur. Yılmaz, Celal’den Havva’nın hayatta olduğunu, bunu Hamiyet’in de bildiğini öğrenince olanlara inanamaz. Hamiyet’in artık kaçacak hiçbir yeri kalmamıştır. Bade Havva’yı vurur. Celal, Bade’nin hapse girmesini engellemek için hemen harekete geçer. Ancak, Bade’yi daha kötü bir sürpriz beklemektedir. Mehmet, Cüneyt’in hapisten çıkmasıyla panik olur, çaresizdir. Yılmaz’a onu affetmesi için yalvarır ama ummadığı bir kişi yardımına koşacaktır. Yusuf, Bade’nin Havva’yı vurduğunu Celal’den öğrenir ve şoke olur. Havva’nın gözlerini açmasıyla Yusuf da yeniden hayat bulur. Ancak, Havva Yusuf’a yine yalan söylemektedir. İstanbul’dan gelen Şeref, Havva’nın başına gelenler karşısında kalakalır. Bütün bu olanların hesabını sormaya yemin eder. Bade’ye giden Yusuf, Havva’nın yalanını öğrenir, ne yapacağını bilemez. Bade içinse her şey artık manasını yitirmiş, yaşamak için hiçbir nedeni kalmamıştır.
gunesh demiş ki;
bu kizlarin hec biri , ne Bade, ne de Havva Yusife hak etmiyor

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Gunay.cigim; Son dizisini zilemeye baslamistim ama bana biraz karisik geldi, onu izlemek icin cok dikkatle olaylari birbirine baglamamiz gerek, biraktim sonunda. MYYin fragmanina baktinmi? Sehzade Mustafa buyumus, ben yeni sezonda olacak saniyordum, ama sacma birseyler olmus, cocuklar buyurken, buyukler yaslandirilmamis, Hurrem de ayni, Sultan suleyman da, Valid esultan da Ibrahim pasa da. bari onlari d ayaslandirsalardi ya. Yesim cadisini da oraya alacaklardi Hurrem.in kizi rolunde ama dizi yapimcilari ikaz etmis, LD.yi birakirsa 500binTL tazminat odeyecekmis. O nedenle baska birini almisalrdir o role. Bir de Ikbal hanimi evlendirme programina gotursunler diye yazdin ya cok guldum canim:)))o saplantili olarak Necip beyde kalmis, illaki Zumrut.le onu ayirtacak, gordun mu eski yaliyi bile inat icin alip guya Necip beyle ikisinin o yalida tekrar yasayacaklarini saniyor:)))

0   0

gunay demiş ki;
Sezzycim,bura o kadar soguk ki,dusuncelerim bile donmus durumda.Amma yorumunu okumustun,amma ve lakin SON dizisine oyle bir dalmisim ki,hic bir yorum yazamamisim.Sana da onu izlemeyi tavsiye ederim.O ki,kaldi MY a,Hurrem tarihin UTANCI olsa da,senin gibi gercekleri gorenler PES etmemeli ve bildiyini okumali ki, o oyuncu hayranlari da uyansin...Sevgiyle kal.

0   0

Melinda demiş ki;
GUNAYCIM, bende senin guzel fikirlerin, dusuncelerin icin minettarim... Cok tesekkur ederim.... BU ARADA, SANA OGZDEN MESAJ ATTIM SORDUGUN SORU ILE ILGILI... Lutfen vaktin olursa oradaki sana hususi yaziyi okurmusun? :)))

0   0

Melinda demiş ki;
KANDIL KUTLAMASI yapan tum arkadaslarima sukran duygularimi yolluyorum... Tesekkurler....

0   0

Turane demiş ki;
herkese selam MSFIGO tewekurler sende kandilin mubarek olsun,

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Gunay.cigim; ben MYY.i hic atlatmadan izliyorum, daha onceleri yorum da yapiyordum ama israrla Hurrem Sultan.i savunuyorlar ya illallah dedim sonunda, Osmanli.da glemis gecmis ve Osmanli.nin kaderini degistirmis, entrikalari ile unlu birkac kadindan biri oldugu halde sirf o roldeki Meryem Uzerli sempatisi yuzunden(Meryem Uzerliyi ben de cok begneiyorum)Hurrem.e toz kondurmuyorlar ve yaptiklarini saksakliyorlar ya artik yazmaktan vazgectim orda. Hani bir laf vardir anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Sabit dusunceli olanlar gercekleri gormuyorlar ve gormemek icin kaslarini kuma sokmuslar:))) Canlarim, Berran.cigm, Gunaycigim, MSFIGO.m, Zeynepcigim, Ara,Emi,hepinize de sevgiler.

0   0

Berran demiş ki;
Tesekkürler Arkadaslarim candostlarim, bende sizlerin hepinizin Mübarek Kandilinizi kutlar, hayirlara vesile olmasini dilerim.Ayni seklide Adminlerimizinde Kandilin kutluyorum...Yüce Tanrim onlarida korusun..

0   0

gunay demiş ki;
Sezzycim,Berrancim,MSFIGOcum,Ferdacim,Sezencim,Zeynepcim,Sehnazcim(pek kayiblarda)siz cok guclu yazarlarsiz.Ben sizi MY de gormek isterdim....Hepinizin de Kandiliniz kutlu olsunAdminim,sizinkilerinde kandili kutlu olsun

0   0

gunay demiş ki;
Ayrica,Melindacim,Temcit Pilav in ne demek oldugunu bana anlattigin icin bir daha tesekkur.Cunki ben onu tekrar manasinda diyil de,karisik bir sey manasinda,icinde her seyi olan yemek gibi anliyordum...Seni hem de Araf Zamani nda gorduyume de pek memnun oldum.Seni MY da da gormek isterdim....Sevgiler ve sayqilar.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler