logo

Keşanlı Ali Destanı 7. Bölüm izle

Özet: Keşanlı Ali, mahalleye yeni bir kahvehaneye açıyor. Ancak bu durum, Sipsi, Teke Kazım ve Çakal Rüstem’in hiç hoşuna gitmiyor. Keşanlı Ali’nin mahallede yeni bir kahvehane açacağı haberi bomba etkisi yaratır. Başta Sipsi olmak üzere Teke Kazım ve Çakal Rüstem bu durumdan hiç haz etmemekle birlikte, seslerini de çıkartamazlar. Sineklidağ’ı terk edip Nişantaşı’nda iş yeri açma hayallerine dört elle sarılan Zilha ‘ya, diktikleri elbiseleri sattıkları dükkandan kötü bir haber gelir. Keşanlı Ali bir yandan kahvehanenin tadilatı ve açılışı ile ilgilenirken diğer yandan da Zilha’yı son bir kez ikna etmeye uğraşır. Fakat Zilha işi yine yokuşa sürünce Ali bu kez fena sinirlenir ve bütün köprüleri atar. Hasibe’den kendisine gelin, kendine de eş bakmasını ister. Sonunda duaları ve adakları kabul olan Hasibe hemen hamama kız bakmaya gider. Keşanlı Ali, kısa bir süre içinde kahvehaneyi görkemli bir açılışla faaliyete geçirir. Artık mahallede yepyeni bir sayfa açılmış, rekabet kızışmıştır. Karşılıklı olan iki kahvehaneden hangisi iyi ise mahalle sakinleri onu tercih edecektir. Fakat açılışa bir tek Zilha gelmez. Bu arada Sipsi’nin memleketten bir akrabası yanına gelip ondan iş ister. Hüseyin yakışıklı ve Sipsi gibi uyanık bir tiptir. Mahalledeki bu yeni kişi Zilha’nın da gözünden kaçmaz. Önce Zilha sonra da Ali peş peşe düşünmeden yaptıkları konuşmalarla Şerif Abla’nın kalbini fena kırarlar. İkili, Şerif Abla’nın gönlünü almak için harekete geçerler. Bunun içinde eski ve tadilat isteyen helayı gizlice el birliği ile yenilerler. Tüm bunlar olurken Teke Kazım ve Çakal Rüstem de boş durmayıp, mahalle muhtarlığına adaylıklarını koyarlar. Ancak son anda mahalle muhtarlığına hiç beklemedikleri biri daha talip olur.
Keþanlý Ali demiş ki;
Sayın admin yorumuma cevap yazmamışsınız ben 720p bekliyordum sırf sizin sitenizden izleyebilmek için. Eğer yüklemeyecekseniz lütfen önceki yorumuma ya da bu yorumumu yayınlayarak buna cevap yazarsanız sevinirim. İyi çalışmalar.

Admin Notu: Eklenmeyecek gibi gözüküyor. 720p dizilerin nete ne zaman yada düşüp düşmeyeceği belli olmuyor. O sebeple bizde kesin bir cevap veremiyoruz.

0   0

Keþanlý Ali demiş ki;
720p HD ne zaman yüklenecek acaba?

0   0

Muhammed demiş ki;
Cok güzel Dizi ya

0   0

Ali demiş ki;
Çok teşekkürler elinize sağlık böyle bir imkanı bize sunduğunuz için.Dizi ise çok güzel beğenerek izliyorumm.

0   0

saiq demiş ki;
cox gozel seriyaldi men beyenirem hamiyada meslehet gorurem. ozunuzden mugayat olun. aliyede salamlar AZERBAYCANDAN

0   0

Emin demiş ki;
Bu bölümün hd kısmını sitede ne zaman yayınlarsın admin hd kısmını bekliyorum.

Admin Notu: tek parça olarak hazırlanıyor

0   0

anar demiş ki;
cok iyi dizi.beyeniyorum.

0   0

wolwos demiş ki;
Admin öncelikle tesekkürler...Kesanli Ali destani her bölüm gecdikce tavan yapan bir dizi...Harika suanlik merakla gelecek haftalari bekledigimm dizilerden ilk 3dedir...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler