logo

Küçük Hanımefendi 35. Bölüm izle

Özet: Babasının sonra, hasta olduğuna inandırılarak kapatıldığı odada yıllarca yaşamış Neriman… Zenginliğine, dünyaya, hayata küstürülmüş. Şimdi sadece Neriman değil, hayalleri de büyüyor. Kozasında, çocukluktan genç kızlığa geçmeye hazırlanan bir tırtıl gibi…Onu güzel bir kelebek hâline getirecek kahramanını bekliyor. Ömer’i…Çocukluk aşkı Ömer, onu bu boğucu hayattan kurtarabilecek mi? Neriman’ın hayallerindeki gibi, ona âşık olup evlenecek mi? Aslında Ömer, gönüllü değil, zorunlu bir kahraman. Ailesinin yaşadığı ekonomik darboğaz, aileden zengin Neriman’a yönlendiriyor onu. Onun gönlünde ise sadece eski karısı, kızının annesi Nüveyre var hâlâ. Yani Ömer’in kalbinde derin bir kuyu…Neriman bu kuyuyu nasıl dolduracak? Odada geçirdiği yıllar içinde Neriman’ın bedeni büyüdü ama ruhu hâlâ çocuk…Masum, bir çocuk kadar insanlara güvenmeye hazır. Âşık olduğu adamın kendisiyle parası için evlenmek isteyebileceğine asla inanmıyor. Kendisine âşık olduğunu sandığı kocasının kollarında mutluluğa kanat açacağından emin. Gerçekten de öyle mi? Yoksa bir zulümhaneden ötekine mi, bu zavallı kızın yolculuğu? Neriman çevresini saran yalanların üzerindeki tülü kaldırdıkça büyüyecek. Aşkın olgun bir meyve gibi kucağına düşmeyeceğini, aşkı için savaşması gerektiğini anladıkça çıkacak çocukluktan. Bu süreçte “çirkin ördek yavrusu” görkemli bir kuğuya dönüşmeyi başarabilecek mi? Zavallı, aciz bir kızdan, “Küçük Hanımefendi”ye varan serüven nasıl olacak? Neriman’ın masalı başlıyor…
neriman demiş ki;
super.

0   0

nihal demiş ki;
Seda ve sezzy arkadaşlar aynen size bende katılıyorum.Bütün çocuklar tertemiz ve günahsızdır onun için çok sevimlilerdir,ama şımartılan çocuklar böyle kızdırıyor insanıBirtane yegenim var çok tatli ,dilerim yeğenimde böyle şımarık ve çok bilmiş olmaz yoksa çook kulağını çekerim çok :)

0   0

sezzy demiş ki;
Seda arkadasim, sana katiliyorum, Aylin cok simarik ve kaprisli bir cocuk, cok da kiskanc, onu elbirliig ile simartmislar, butun sevgi odagi o olmak istiyor, daha once de ona demislerdi bir kardesin olursa istemezmisin, hayir istemem demisti, yoksa onu da severler. paylasmayi bilmiyor o, o soyledigi laflar ve saygisizca davranisalri hic de hos degil kucuk bir kiz cocugu icin, yine de tepki vermiyorlar ve o ne derse suyuna gidiyorlar. Oyle bir karakter vermiyeceklerdi o kucuk cocuga, eh herzaman senaristler sagolsun mutlaka bir engel koyacaklar ya dizilerin tadi kacsin, burda da Aylini koymuslar, daha onceki ayriliklair d aAylin yuzunden olmustu simdi de o kazadan sonra birsey yapamayacaklar maalesef.

0   0

seda demiş ki;
ya aylin ciksin diziden uyuz oluyorum bu bolumde de cildirtti kiz beni ya omeri kizi olarakta hic yakismamis cok simarik bi kiz cocugu bence onun yerina baska biri gelsin huylarida degissin lutfen ona uyuz olmaktan diziyi izeyemiyorum ....

0   0

sezzy demiş ki;
Kardelen kardes, bir seyi belirtmeyi unuttum. Kucuk hanimefendi, nin ilk bolumlerini bulmak icin sol taraftaki diziler listesine gidip kucuk hanimefendinin ustune tiklayacaksin, acilan sayfada taa en alta gideceksin, orda 1.2.3 diye uc sayfa gorunecek, sen 1.ci bolumden baslamak icin 3.cu sayfanin ustune tiklayacaksin. o sayfa acilinca da yine en alta inerek 1.ci bolumu gorur gormez ustune tikla.

0   0

sezzy demiş ki;
Kardelen kardes; Kucuk Hanimefendiyi tikladiginda taa en asagiya in, orda 1,2,3, diye sayfa numaralari goreceksin, en sonuncuya tiklarsan orda ilk bolumu goreceksin, artik sira ile izleyebilirsin. her bolumu izleyeceginde hep ayni sekilde yap. Ben de YGA dizisini boyle yaparak izlemistim, taa 1.ci bolumden 58.ci bolume kadar. Kolay gelsin, keyifli izlemeler.:))

0   0

kardelen demiş ki;
Merhabalar,Sonradan seyretmeye başladım, çok beğenerek izlemeye devam ediyorum ancak 16. bölümden aşağısını (1-15.bölümler) izleyemiyorum, bana yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

0   0

aylin demiş ki;
çok güzel bir bölümdü tek merak ettiğim acaba zeynep hamilemi inşallah değildir..

0   0

sezzy demiş ki;
Tesekkurler adminim, insallah bu gece izleyebiliriz.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili adminim, Kucuk Hanimefendiyi ne zaman yukleyeceksiniz. Reytingi o kadar mi dusuk de bazan birkac gun sonra koyuyorsunuz???:(((Iyi geceler.

Admin Notu: İniyor şu anda, bu gece biterse ekleyecegim.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler