logo

Papatyam 121. Bölüm Final izle

Özet: Necatiye boşanmak istediğini söyleyen Feride, eve gelen Dünya Evi ekibini karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Kararından dönmeye niyeti olmayan Feride kimseye boğun eğmek istemez. Bu durumda Necati Ustanın elinden hiçbir şey gelmez. Ferideye hala büyük bir aşkla bağlıdır. Bütün bu yaşananların sorumlusu olarak Şebnemi tutan sadece Feride değildir. Bütün çarşı Şebneme tavırlıdır. Öte yandan Hatice ve Cengizin foyası meydana çıkar. Gülşen ve Lütfünün Necati ustaların evine geri dönmek istemesi, Hamitin Gülşene olan yakınlığının herkes tarafından fark edilmesi, Rıza ve Nurettin arasındaki sebebi bilinmeyen gerginlik ve emlakçı Tahirin ortalıklardan kaybolması Necati ustanın çözmesi gereken yeni sorunları ortaya çıkarır. Kendi dertleriyle boğuşan Necati usta bir de bu sorunlarla uğraşmak zorunda kalır.
asu demiş ki;
lütfen geri başlasın bu dizi .....
14.01.2018 - 14:14
1   0

metin demiş ki;
HaLa bu dizi ye beni rahatLatiyor.Metin Akpinar yeni bu tur aiLe dizisi yapmaLi.yoksa RahmetLi oLabiLir.enerji kaynagi hem ona hem bize.yandaki bazi tipLer tipi tip oLsa biLe neCati bey geri geL.
11.11.2014 - 02:41
0   0

Arzu demiş ki;
Dizimizi birden bitirdiler sevgili Metin Akpınar o kadar bu diziye yakışıyorduki onunlan gülüyor onunlan düşünüyorduk....:(( Keşke tekrar başlasa salı günlerini iple çekerdim,tam bir aile dizisiydi Onca kusurlu dizi varken,papatyama yasak gelmesi çok üzücü....siyasiymiş....ben yanlış hiç bir şey görmedim bu dizide......Hiç bir diziyide izlemiyorum...bize papatyamı geri versinler..
31.01.2013 - 16:34
0   0

taner demiş ki;
dizilerin nedense final bölümlerini iyi tutturamıyorlar kaldı ki papatya dizisinin finali bence , kalbim seni seçti dizisinin finalinden güzel olmuş artık gerisini siz düşünün.. yönetmelerdemi var bir sorun yoksa senaristlerdemi anlamak ne mümkün..

0   0

Ahmet demiş ki;
Bu dizi böyle bitemez ya muhakkak baska bi kanala gecis yapalacak. Necatti usta dükkani ne yapacak? Hamitle nursen ne zaman evlencek ? Milli piyango ne olcak kimlere ne cikacak ?? ............... Yani sorularda sorular bu güzelim dizi böyle noktalanamaz. Lütfen en kisa zamanda bi aciklama gelsin, saygilarimla

0   0

metin demiş ki;
ayni bolumu 2 den cok seyrettigim 1 dizi yok.sinemada klaskler vardir.tadinla bitti yinede,oyunculara baski oldugu anlasiliyordu basit esprilere,yeni girdi ciktilara goz yumuyordum.cok dizi girdi bos hikayeler.papatyam,1 cocuk sevdim,leyla mecnun,5er5er en iyiler oburleri ozurlu.

0   0

ceyhum -- k -- demiş ki;
papatyam süper di ailece izlediyimiz tek diziydi bitecek yayınlan mayacak ne diziler varken böyle biz dizi papatyam bitermi aglamamak üzülmemek elde degil --ama umutluyum papatyam seyirci bu diziyi istiyor muhakkakki sesimize kulak verecekler-- syn birol güven nasıl foks ta arka sıraları final yapıp şimdi yeniden tnt devam edecekse --bizim papatyamızda başka kanalda devam edecektir

0   0

sevgi demiş ki;
cok hos bir diziydi ,ailecek zor beklerdik yeni bolumlerini ,inglitereden seyredirdik coooook uzulduk cooook boyle bi diziyi nasil durdururlar nasil????

0   0

mehmet demiş ki;
yazik cok yazik. boyle bir diziyi bitirme karari alan zihniyete yaziklar olsun...

0   0

serpil demiş ki;
güzelim dizinin yerine silahlı küfürlü dizilerden yayınlayın çünkü bu dizide ailenin neolduğu birbirine bağlılığı sevgisi vardı yabancı ülkeler 25 sene bir diziyi devam ettiriyor bu dizide metin akpınar diye bir dev vardı ona sorsalardı kaç 25 daha sürdürür ve oynardı biz millet olarak her şeyin ederini biliyoruz ama değerini bilmiyoruz.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler