logo

Bizim Yenge 17. Bölüm izle

Özet: arkasından iş çevrilmesine isyan eden Mehpare, evdeki düzenin bozulduğunu düşünerek define işine bulaşan herkesi evden kovuyor. Amcalarının oyununa gelip Mehpareden habersiz evin altında define arayan çocuklar, sonunda defineyi bulurlar ama evlerinden olurlar. Arkasından iş çevrilmesine isyan eden Mehpare, evdeki düzenin bozulduğunu düşünerek define işine bulaşan herkesi evden kovar. Bahri, Filiz, Adem ve Zeyno; çocuklarla birlikte evsiz kalmıştır. Mehparenin burun sürtme cezası sürerken, Bahri ve Adem anneleri ve karıları arasındaki gerilimi idare etmek zorundadır. Bir yandan Mehparenin gönlünü almaya çalışırken, bir yandan da kafe ve kuaförü yatakhaneye çevirirler. Filiz ve Zeyno da Mehparenin başlattığı savaşa karşılık verince, Bahrinin aklına annesini ikna etmek için müthiş bir fikir gelir. Ancak Mehparenin onları affetmek için sürpriz bir şartı vardır.
akasya demiş ki;
Serap, bence kanal d nin sucu yok.. Kendileri etti, kendileri buldu.. Dizi evet süper basladi, bende severek izliyodum ama sona dogru batirdilar.. konu kalmadi.. kendilerince bölüm bölüm güya yeni maceralar yaratip bisiler yapmaya calistilar.. ama gerce bir konu yoktu ortada.. sonra adem ile zeyno evlendi o güzel catismalar felan sona erdi.. yani dizinin daha hic biseyi kalmadi.. iki kardes diziden ayrildi.. kaynana gelin anlasmaya basladi.. vs.. yani bu son aslinda beklenebilirdi.. güzel baslattilar ama sonunu kendileri getirmeedi.. ve evet kanal d kolay kolay bitirmez,, atv olsa neyse.. ama bu durumda harbi kendileri suclu.. yazik ki..

0   0

begüm demiş ki;
çok seviyorum bu diziyi cok eglenceli

0   0

serappppppp demiş ki;
final yazısını gördüm ve şok oldum ailece izlediğimiz bir diziydi.stres atıyoduk çok üzüldüm.kanal d nin dizilerini takip ederim gayet de memnunum bu kanal bir diziye başladımı kolay kolay bitirmez ama bunu nasıl bitirebilir hiç yakıştıramadım.Umarım bu dizinin yerine koyduğu keşenlı ali destanı biter kanal d ninde fiyakası düşer.Onuda izlemeye başlamıştım ama artık benim için bitti..

0   0

nuray selek demiş ki;
süper bir dizi vallahi biterse yazik seyredilcek dizi kalmiycak burdan tüm yetkililere sesleniyorum lütfen devam etsin

0   0

vuqar demiş ki;
lutfen dokunmayin bu diziye

0   0

amazon demiş ki;
kaldırılmasn ya çok eğelenceli bi dizi kaldırılırsa çok üzülürüm.

0   0

Arzummmm demiş ki;
bizim yenge 18.bölüm final oynuyormus,nedenini bilen varmi ?

0   0

türkan þoray demiş ki;
bu yenge benim yengem sizin yengeniz değil sadece benim yengem anladınızmı sayın izleyiciler eşi de benim dayım başka kimsenin dayısı değil çocuklarıda sadece benim kuzenim yanı sadece benim yengem-benim dayım-benim kuzenim bu böylece bilinsin

0   0

zübeyde demiş ki;
dizinin kaldirilicagini okumustum, umarim dogru degildir.cok keyifli,cok eglenceli bir dizi cok seviyorum

0   0

erhan demiş ki;
dizi yayından kaldırıldı diye okudum doğrumu

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler