logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 55. Bölüm izle

Özet: Erdoğan’ı bir anda karşısında gören Fatmagül, korkuyla kaçmaya çalışsa da, Erdoğan konuşmadan vazgeçmeye niyetli değildir. Fatmagül’ün eve yalnız dönmesini istemeyen Rahmi, işini bitirmiş, Fatmagül’ün doktor çıkışına yetişmeye çalışırken, kardeşinin zor durumda olduğunu görür ve olaylar kontrolden çıkar. Erdoğan ve Fatmagül’ün karşı karşıya geldikleri haberi iki ailenin gündemine de bomba gibi düşer. Fatmagüller cephesinde sessiz ve çaresiz bir bekleyiş başlar. Yaşaranlar cephesindeki korku ve şaşkınlık ise, yerini kısa zamanda yeni planlara bırakır. Yaşananlardan sonra, Mukaddes’in öfkesinin ve suçlamalarının hedefinde Fatmagül olur. Bu dönemde Kerim’in elinden Fatmagül’e destek olmak dışında bir şey gelmez. Erdoğan’ın Fatmagül’ü korkutmak için attığı yanlış adım, Reşat ve Münir’in çabalarıyla altın bir fırsata dönüşür. Fatmagül, uzun zamandır ilk kez çaresiz kalır.
Fygt demiş ki;
gunaycım evet,mustafa rezil biri.Onun yerinde başkası olsa,gider ihbar eder tüm kötüleri.Kendinide.Vicdanı nasıl rahat,inanamıyorum.Onun suçu sadece katil olmak değil,vicdansız,başkalarını,suçsuzları düşünmeden,sadece kendini düşünen bi insan olmak.Hayatta böyle insanlardan cok var.Allah böyle insanları islah etsin...Çok konuşdum:)gunaycım Hoşca kal,sevgiyle kal..

0   0

gunay demiş ki;
Fygtcim,cok tesekkur ederim.Cok haklisin.Namuslu kizdan yuz cevirib,ahlaksiza sahip cikti o Mustafa...Hosca kal.

0   0

Fygt demiş ki;
gunay tüüüüüüüm yorumlarına katılıyorum.Esas da münir konusunda.Nefret etdigim iki karakter var bu dizide,biri münir,diğeri Mustafa.ikiside cok kötü.Bu dizide emeği geçen herkese cok teşekkür ederim.Tabiki ddizi.com a ayrıca teşekkürler.

0   0

Tunzale demiş ki;
bu fatmagulun yengesi adami lap deli edire men fatmagulun yerinde olsaydim o arvadin cavabini yaxsi vererdim

0   0

melinda demiş ki;
Msfigosum, evet bende aciyorum doktor kiza ama o cok akilli bir kiz... gercegi yine bulacak...farkinda isen selim ona yalan soylemesine ragmen o hala emin degil ve FGun avukati ile konusuyorken Selim onu gordu... Yani kiz hala olayi FG tarafindan da dinlemek istedi... Bence, Yasaranlarin hastanede ceviridigi dolaplari bile ortaya cikarabilir.... zaten Erdoganin halen uyuyor olmasina da sasiriyor du ya.... BENCE SONUNDA EN BUYUK YARDIM PERIHANDAN GELECEK....Baska kimse kalmadi geriye yardim edecek...:)))) perihan Hepsine dersini verecek sonunda, koca, ogul dinlemeden..... bak Mukaddese bile hak verdi...Perihan cok iyi biliyor ki, Rahmi, FG boyle bir oyun yapamazlardi Erdogana.... Evet GUNAYcim sende cok haklisin, insanlar zaten binbir zorluk stresle yasam mucadelesi verirken, birde bu dizilerde icimizi karartiyorlar.....:)))

0   0

gunay demiş ki;
Merhaba MSFIGO,yorumlarini ozel olarak izliyorum.Insan ve karakter psikolojisinde uzman oldugun belli.Hatta BCS deki yorumlarin oldukca harika.Tebrik ediyorum...Bence de Mine Sinanla olmali.Timur ona zamaninda yaptigi "iyi"liyi,{yani kanadina almasi),yine zamaninda yapmali(onu birakmali)Tipki Calikusunda "kocasi"Ferideni Kamurana yolladigi gibi...Amma nerde.Timur ona asik ve gelecek bolumlerde Timur zararli karaktere donusecektir....FG de ise umudum Perihan hnmadir ki,nese bir harakete gececektir.O da benim gibi Yasaranlarin entrikalarindan bikmis durumda....Hosca kalin.

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Kerim Ve Nil karşıkaya gelicekler. O zaman Meltemin durumuna düşmez inşallah..

0   0

MSFiGO demiş ki;
merhaba gunay, münirden bende nefret ediyorum. mimikleri abartili hele parmagini kaldirip milleti korkutmasi cok abartili. ama lemana aglamasi bu adamin duygusuz olmadigini gösteriyorm. mukaddesten bende nefret ediyorum. fatmagül birgün su kadina haddini bildirse ne güzel olur. insallah fatmagül davadan vaz gecmez. su doktor kiza aciyorum. sira bu kiza geldi. nasil zamaninda meryeme sucu verdiler selimin mustafa tarafindan vurulmasina, simdide doktor kizin vicdaniyla oynuyorlar. güya erdogan ona kendini ispat etmek icin fatmagül tarafindan pusulaya alinmis.

0   0

gunay demiş ki;
fatmagulu bilmiyorum,amma ben suYasaranlarin entrikalarindan biktim.Hatta Erdogan bile o halile kotuluk pesinde.Su munir benim en nefret ettdiyim karakter.Onun o dislerini agartmasi,gulmesi var ya,sinir oluyorum.Hic olmasa rahmi ve Fatmagul gibilerin hayatta guc almasi icin su karakterlerin de sevinmesi lazim.Seyriciler o kadar mutsuz ki,hatta dizi sevinci onlari mutlu ediyor.Siz de ki,yazar kardesler basiyorsunuz halkin stress damarina,oyle deyilmi,sayqideyer Admin dostlarimiz?..hosca kalin,sevgiyle kalin.

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Ve en güvendiğim isim En büyük Patron Perihan Devreye girecek Fatmagül Davadan Vazgeçmeyecek... Rahmi Canımm benim ya kardeşine sen sakın vazgeçme ben senin için burda kalırım diyecek. Erdoğan gelinliği öğrendiğini telefonda gözün aydın abini eve yolluyorum gönül rahatlığı ile evlenebilirsiniz diyecek malesef Kerim gelinliği yırtacak Fatmagül çok üzülücek duygusal anlara şahit olucaz. Kadir Meryem aşkında gelişmeler olacak :) Bundan sonra daha mı iyi olacak ne :) ??

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler