logo

Kalbim Seni Seçti 23. Bölüm Final izle

Özet: Handan hastanede Kaanın Ayline söylediklerini duyduktan sonra bir süreliğine gitmenin oğulları ile arasını düzeltmek için iyi geleceğine inanmaktadır. Onu kaybetme fikri Ömerin Aylin ile arasını iyice gerer. Bu sayede Aylin artık Ömer ile evliliği hakkında net bir karar alır. Kaan ve Derinin arası ise bebeğinde etkisiyle düzelir. Ada ise Emirin hastanedeki halinden aralarında bir ilişki olması için daha fazla çabalamanın doğru olmadığını anlar. Handan Ömerin bütün çabalarına rağmen bir süreliğine her şeyi geride bırakmayı seçer. Onun yokluğunda geçen yedi ay ise bazı olayların tamamen değişmesine bazı kararların gözden geçirilmesine sebep olur. Handanın dönüşü kendisi oğulları ve Ömer için yeni olayların başlangıcı ve geçmiş ile bir hesaplaşmadır.
fatima demiş ki;
aada ve emir: derin ve kaan are the best
08.05.2013 - 01:59
0   0

ela demiş ki;
omere yazik oldu keski o da onlarin yaninda kalsaydi
11.11.2012 19:43:21
0   0

ebubekir demiş ki;
bu diziyi neden hemen bitirdiniz nolur devam etsin yönetmenlere yalvarıyorum bir hafta bile kaçırsam deliriyorum nolursunuz tekrar devam etsin bitirmeyin süperrr dizi izlenmiosa bile izleyenlere saygı gösterin nolur.

0   0

ceren demiş ki;
Ömere yazık oldu ama yinede mutlu sonla bittiğine çok sevindim çok güzel bir diziydi ada çok tatlı bi kız ve emirle çok yakısıyorlar kaan da emir kadar tatlı handan harika bir anne ömerin sonu kötü oldu ama o kısım öyle olmamalıydı.Ben aslında ada ile kaanı daha çok yakıştırıyorum.

0   0

Bahar demiş ki;
Chok guzel dizidir...Aslinda bashka bir shey gostere bilmezdiler onsuzda...Hershey bitti. Esas Emir Handaya anne dedi....Dizinin menasi bitti))) Omerde hakk etti yalnizliga Chok zavalli biridi...Erkeklik hich yokidi onda Handana o kadar ezab verib. Aylinada Kaan dogru soylerdi....babasini arayanda soyleye bilerdi...onsuzda sonunda ortaya chikacakdir yalan...oyleise Kaani kayb etmezdi

0   0

azra demiş ki;
ailece izlediğimiz,güzel bir diziydi neden bitti.hadi bitti neden saçma bitti sanırım atv para kazanmak istemiyor,diziyide handan için izliyordum umarım başka bir proğramda zevkle izlerim.

0   0

Arzu demiş ki;
Cok sacma bir final yapmislar omerin gitmesi hic kimsenin umrunda diyil bu neya apar topar final yapmisiniz lutfen seyircilere bi cevap yazin neden devam edemediniz

0   0

dizikolik demiş ki;
haksiizlik adam iki karisi varken eli bos kaldi ,karilarda en iyi arkadas oldular,madem öyle niye bosuna eziyet ettiniz adama,hayat devam ediyor dizisindeki gibi iki kariynan beraber yasayasaydi, cok yazik cok.

0   0

Rovshan demiş ki;
Idil Firat cok gozel kadin

0   0

he he demiş ki;
cok guzeldi ama bitti

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler