logo

Muck Dizisi Tanıtım Fragmanı izle

Özet: Show tvnin yeni dizisi Muck:) tanıtım fragmanıyla ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ddizi size yeter.
ece demiş ki;
muck çok güzel bir film ama yayından kaldırılmış bu arada muckta yakışıklı olan erkek rüzgar en güzel kız derin değil ada hastayım sesi çok güzel tabi ki kendisiyle melis güzel bu arada derin ve güneş hariç diğer kızlar güzel ada ve rüzgar sizin çıkmanızı istiyorum.

0   0

UzerimeToprakAtin demiş ki;
Hadi hayırlısı diye bir iki bölümünü izlediğim dizi daha ilk bölümden kapıcı kızıyla milyoner erkeğin sevda hikayesine döndü. Sırf görünüşü yüzünden kalitesiz oyunculara tutulan beyni bulanmış kesime hayırlı, geri kalanımıza geçmiş olsun. Daha bir 40 yıl zengin, yakışıklı erkeklerle fakir, ezik kızların aşkına takılır güzelim eğlence sektörümüz. O değil Türkiyede kaç tane zengin insan var? Az değil, ama genele kıyaslarsak? Ben babası otel zinciri falan işleten model türk erkek göremedim henüz. İkisi de fakir olsa, olmadı ikisi de orta seviyeli olsa olmaz mı, yurdum insanı gibi? Gören de sanır bu diziyi izleyen herkes sosyeteden geliyor, hani böyle fakir kız bir acındırmayla anlatılmış ya... Cebinde yirmi lirası olmayan, komidin başında laptopu olan fakir kız... Dışarıda ekmek süt üç lira olmuş, iş yok, hala millet fakir kızlarını hayali zengin oğlanlarla evlendirme derdinde. Saçımı başımı yolmadan gidiyorum ben, hepinize iyi seyirler.

0   0

duru demiş ki;
rüzgar çok yakişıklı ada da çok güzel insallah sevgili olurlar ve bu arada derin çok gıcık

0   0

zeynep demiş ki;
sonuna kadar derin rüzgar

0   0

derin demiş ki;
süper bi dizi hiç kaçırmıyorum bu arada rüzgar çok tatLıııı 3

0   0

ezginur demiş ki;
bu dizinin en yakışıklı oyuncusu rüzgar bayılıyorum bu diziye ailecek izliyoruz lütfen bitmesin bütün ekibe burdan selamlar diyorum

0   0

MESUT demiş ki;
hiç beğenmedim hiç tarzım değil izlemem

0   0

ilayda demiş ki;
yaa film çok güzel ama perşembe günü fatmagülde var annem izletmiyo bilgisayrdan izliyom zor oluyo başka güne alın yaaa arkadaşlar gelin birlik olalım başka güne alsınlarr

0   0

melis sarar demiş ki;
bence harika bir dizi hiç bitmesin

0   0

Fatos50 demiş ki;
HAHAHAH aliii alemsin iyi uydurdun heaa

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler