logo

Bizim Yenge 11. Bölüm izle

Özet: Belma yapacağını yapar ve ortalığı fena karıştırır. Birbirini tetikleyen itiraflarla herkes şaşırıp kalır. Filiz, Bahri’ye gerçekleri anlattırmak için ilginç bir yöntem kullanır ve onu affetmeye yakındır. Ancak Belma’nın daha söyleyecek sözü vardır. Bahri’nin olduğunu iddia ettiği bebek, tam bir bomba etkisi yaratır. Yine panik olan Bahri, bebeği Filiz’den saklamak için takla üstüne takla atar. Kardeşleri de işe dahil olur ve daha kendilerine bakamayan çocuklar ellerinde bir bebek ile türlü sınavdan geçer. Evde durumlar karışıkken mahallede de sular pek sakin değildir. Ancak Fatih yine boş durmaz ve dükkanı birbirine katar. Adem’in peşindeki Mukadder, Zeyno’nun içten içe Adem’i kıskanışı, Adem’in kendini anlatma çabası… Bütün gerçekleri öğrendiğini zanneden ve bebekten bihaber olan Filiz ise, Mehpare Hanım ile ilgili başka planların peşindedir. Peki ya Filiz, bebeği öğrenirse ne yapacak? Elbette daha büyük bir soru, bebek gerçekten Bahri’nin mi?
Berran demiş ki;
Zeynepcigim bucdasim;) bende ayni sekilde arti Aile icinde bazi gelismeler usw., cocuklarin ev +is degistirmelerinden kaynaklanan telaseleri usw.. Ama hep gözlerim seni aradi ve bayagi meraklandim.AY TUTULMASINDA yorumunu görünce ki. bu yorum benim Zeynepcigime ait dedim gülüsedim ve iyi olduguna karar verdim canim arkadasim.Sende kendine iyi bak...Kucak dolusu sevgilerimle:)Görüsmek üzre;))

0   0

ayten demiş ki;
bu zeynoya bayiliyorum süper oyuncu

0   0

zeynep demiş ki;
berrancigim bir hayli soluksuz, sedasiz kaldim, iyi oldugunu umut ediyorum... üst üste gelen hadiselerden duygusal sarsintilar yasadim, anca toparlaniyorum... kendine iyi bak, görüsmek dilegiyle...

0   0

sarý eþref demiş ki;
çok güzel olmuş saygılar teşekkürler.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler