logo

Kalbim Seni Seçti 18. Bölüm izle

Özet: Handan Emirin istifasından sonra sinirle Ayline gider. Ömer ise kendine gelir ve Melis ile konuştuklarından sonra Aylin için dükkana gelmiştir. Handanın dükkanda gördükleri Aylin, Ömer ve Handanı büyük bir hesaplaşmanın içine çeker. Handan, Ömerin Aylin ile birlikte olup onu kandırdıklarını düşünür. Derin ile Kaan, İpek yüzünden yine tartışmaktadırlar. Derin, İpekin asıl niyetini anlamıştır fakat bunu Kaana kabul ettiremez. Derinin hissettiği tehlikeyi İzzet de anlar, ama İzzet bunu bir para kapısına çevirmek niyetindedir. Melis bursunu kaybeder ama bunu ailesine söyleyemez. Emir, kardeşinin bursunu kaybedeceğini anlayınca iki kardeşin arası gerilir. Emir tartışma esnasında Melise istifa ettiğini söyler. Melis bu haberle çılgın gibi annesine gider. Çünkü yine parasız kalacakları için annesini suçlar. Melis ile Aylinin kavgasında anne kızın arasındaki bağ kopma noktasına gelir. Melis, sinirle yeni bir hayata doğru ilk adımını atar. Üstelik İzzet ile birlikte. Derin, hesap sormak için İpekin karşısına çıkar ama bu konuşmada yıpranan kendisi olur. Emir Derini teselli etmek ister, ancak Ömer ona engel olur. Baba oğul sinirle konuşurken Emirin ağzından Handanın evlilik kararını duyar. Handan ile konuşmaya gider. Bu konuşma Ömeri bir karara zorlar. Derin çıldırmış gibidir, Ada ve Emir evine giderler bunu öğrenen Ömer de oğlunun peşindedir. Ömer hem Handanı engellemek hem de Emirin Kaanın karısına olan ilgisini bitirmek için sırrını açıklar.
sevda demiş ki;
Bu Derin cadisi redd olsun oz yuzsuzluyu ile.Iki kardesi bir-birine dusman ediyor.Kaani annesinden ayirdi,onu da ozu kibi dusuk nala saldi,Oz dunyasini burakib ikiyuzlu derini tutmasini istedi.Onun yuzunden kac adam ziyan cekir.Dolayisi ile Milis de onun tuzagina dusdu.Kaan habse onun yuzunden dusub,o pis adamla orada tanis oldu.Erkeki-erkek eden karisidir.Derin ise kocasin dilenci etdi.Derine nifret ediyorum.

0   0

Rovshen demiş ki;
Dizi normal. fakat durmadan sinir bozan muzik diziyi seyr etdirmiyor. Cok biktirici bir muzik, hem de tum dizi boyu hich susmuyor. Yani cok abartilmish.

0   0

ILHAM demiş ki;
bu sadece bir dizi abartmayin :D

0   0

Muhammed demiş ki;
Uff süper dizi ya

0   0

Bahar demiş ki;
Kimse deyirki Aylin emek verdi Emire) cok gulmeli....ondan bunu isteyen varidi??????? o o...u kadin cocugu goturub annesine teslim etmelidi...Orda onu arayan ve aglayan bir annesi var Eger biraz insafi ve vicdani olsaidi Omeri sevib bu ucuz atdimlari yapti....Allahindan gorsun bu Aylin...Eger onda biraz vicdan olsaidi Ben anneyem ve Handani cok iyi anlaram...Aylin kibiler her zaman ayag alti bir cinda olullar...mutsuz.... Handa Onurla evlenseidi Harika olurdu...Onur handa icin neler yapmadi,Omerise yalniz kotuluk yapti ona....hasiyetsiz Omer...fuuu..hale ona erkek deyeller.

0   0

Bahar demiş ki;
Allahsiz Aylin ve Omer...Yollari cehennemedir....nifret etdiyim ikisi....Inshallah Handa Emiri gazanacah..Ve Kaanla ve Emirle bereber mutlu olacah. Aylin vicdansiz or...u hichmi dushunmedi Emirin annesi var ve onu arayib soylemeyemedi....Allah kahretsin Aylayi....o anne deyil...chunki Handayi hich anlamiyor

0   0

feride demiş ki;
"Handan onun öz Annesi en azindan onu uzaktan bile sevmeye razi.Bu onun hakki" BRAVO Ömer en nihayet dogru bir laf ettin ve Aylinin kafasi DANK etti Bu cümle damgasini vurdu bu bölüme;)))

0   0

emir demiş ki;
bu film cok güzel ve anlamli hayattan alinan konu ama nerden baslayacagimi bilemiyom aylinin kizindan bahsedelim zaten o kizin gözü yükseklerdeydi yani kizina aylin önem vermedimi okadin savasti erkek gibi hem calisiyo hem cocuklairni besledi namusuna laf getirmedi kizi anneisne yardim edecekti sunu unutmayalim bir insanin gözü cöplükte oldumu ne yapsan bos o cöplüge gözü kayar burda en agir rolü oynayan ömer mert efendi baba hic bir zaman ihanet etmedi ayline herseye boyun egdi ezildi yiprandi ama bazi zaman ayilin ömeri anlamadi hep kendini cocugunu almayi düsündü handan cok aci ceken babasinin günahini yasiyo hic bir gercek gizli kalmaz aylin bunu anlatacakti ama ömer mert ömer anlatti zaten emir aylini secer cünkü aylin emek verdi bir insan zenginim demesin zenginin parasi varsa fakirin allahi var ah almak kötü simdi handanin babasi aci cekiyo ama handana ve kaanada cektiriyo oldu saygialrimla yainlatirsaniz memnun olurumm

0   0

nurten demiş ki;
Konusu oldukca bol ve sürükleyici bir dozi.

0   0

Berran demiş ki;
Selam:) Önce bir önceki bölümün tüm yorumlarinin ve bu bölümün özetini okudum.Ama özete göre; sadece KAOS O oraya gidiyor..bu buraya gidiyor..o geliyor ...bu geliyor..yeteeeer..Böyle dizimi olur??Seyircinin kafasini allak-bullak ediyorlar.Daha bastaki bölümlerde yazdigim gibi Aylini tasvip etmiyorum.Sirf kiskancligindan egoistlik yapiyor. VENÜS Arkadasin yorumuna (17.Bölümdeki Yorumu)tamamen katiliyorum. Ayni yine benimde belirttigim gibi; Aylin saplanti (obsesif kompulsif bozuklugu) halinde Emiri tutturacagina kizini ihmal etmesin.Zira yakinda onu kaybedebilir diye yazmistim.Henüz seyretmedim galiba tahminim dogru cikiyor Üstelik o kendi öz kizi:(( Neyse Allah akil fikir versin Ayline Bu arada tüm bunlarin esas Mimarlari Ömerin Annesi ve Handanin Babasida ortaya ciksinlar öyle korkaklar gibi geriden seyretmesinler. ANNELER BABALAR EK$I ÜZÜM YEDI COCUKLARIN DI$LERI KAMASTImeshur sözün ne kadar dogru olduguna sahit oluyoruz Iyi pazarlar:))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler