logo

Canan 28. Bölüm Final izle

Özet: Lami’nin kalkıştığı saldırı herkesi şaşırtmıştır. Özellikle de Canan’ı. Nedenini bir türlü anlayamayan Canan, bu sırrın peşine düşer. Lami, Selim’den henüz intikamını almamıştır. Selim ise Lami’nin iddialarına bir türlü inanmak istemez. Yaşayacağı yüzleşme belki de hayatının en unutulmaz anlarından biri olur. Canan, bir yandan amacına ulaşıp, intikamını almış, öte yandan “can evinden” vurulmuştur. Bedia, ihanetinin bedelini çok ağır ödemiştir. Can çekiştiği bir sırada Canan yanına gelir ve bir büyük hesaplaşma daha yaşanır. Yıllarca beklediği intikamı hayal ederken, aşkı ihmal ettiğini anlayan Canan, yepyeni bir yola dümen kırar. Artık kızına her şeyi anlatmaya karar vermiştir. Bu yeni serüvende yine yanında olmak isteyen Mahir, onu bir zaman yolculuğuna davet eder. Canan, hayatında ilk kez çocuk kadar masum, bir çocuk kadar mutlu hissetmektedir kendini. Mahir’in elinden tutar ve birlikte mutluluğa kanat açarlar
Anar demiş ki;
berbatdi boyle finalmi olur

0   0

Seyda demiş ki;
Bitmis hali mi bu simdi?

0   0

mert demiş ki;
Ben böyle rezil ve sorumsuz senaryo görmedim. Hic bir sekilde Basari göremedim. Sadece rezilik ve olmamis bir direnc. Böyle bir dizi icin ayirdigim zamana yazik oldu.

0   0

gulsah demiş ki;
Ya böyle finalmi olur cok güzel bi diziydi ama kimse birseyi ögrenemidi ömerden baska... finali bari düzgün yapsaydiniz..

0   0

fidan demiş ki;
nasil ya .......... son bolemi? cok da iyi cikmamis ama ben mahire bayiliyorum iyi is cikardi.

0   0

arzu demiş ki;
Final cok berbatti heycanla bütün hafta bunumu beklemisim gercekten üzüldüm

0   0

elen demiş ki;
Mahir kigi bir esh ishtiyorum)).chok super bir dizi

0   0

meltem demiş ki;
Dizi güzeldi bence senarasistler becere bilseydi dahada devam ederdi,çok şey havada kalmış final kötü olmuş,keşke bitmeseydi Özlem Conker bana göre iyiydi ve Mahirle Cananda olması gerekendi..

0   0

karki demiş ki;
sezon finalini final yapsalardi bundan gene iyiydi guzelim diziyi ozlem conkeri getirerek sacma sapan bi hala soktular

0   0

MSFigo demiş ki;
ben canan dizisine bayiliyordum. hele gamzeyle oldugu zaman. gamzenin gözündeki nefret ve kizginlik görülüyordu. gamze o rolü degil oynamak, sanki yasiyordu. ama özlem conkerde fena degildi. yalniz sanki caninin karekteride degisti. aldigi intikam sacmaydi. tamam cemsi öldügü zaman oh olsun demistim. ama bediayi öldürmemeliydi. hele savunmasiz haliyle. selimde kötü degildi, bediayla olan gece planlanmis degildi ve alkolün etkisinden olmustu bu beraberlik. zaten selimi nalanla görmek hos degildi. kendine alakasiz bir kizdi. final özenerek yapilmadi. mesela bebek ne oldu, nalan, selim ve cananin kizi. cananin kiziyla konusmasini isterdim. selimle canani beraber görmek isterdim ama mahirle cananda uygunlardir bence.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler