logo

Yer Gök Aşk 51. Bölüm izle

Özet: Havva’nın Yusuf’a gönderdiği mesaj üzerine çiftlik evine giden Hamiyet ç-ılgına dönmüştür. Ne var ki Havva t-epkisiz yatmaktadır. Remzi ise olanlardan habersiz ş-aşkınlık içindedir. Yusuf, organik tarımdan büyük d-arbe alan şirketini k-urtarma çabasındadır. P-olise Cüneyt’in y-akalanması için b-askı yapmaktadır. Cüneyt ise Yusuf’un bir adım ötesinde, Bekir’in p-eşindedir ve hiç ummadığı bir f-elaketle karşı karşıyadır. Havva, babasına konuştuğunu söyler. Remzi, Havva’nın iyileşmesine çok sevinir ama Havva’nın ne babasını ne de Cüneyt’i a-ffetmeye niyeti vardır. Bade, Hamiyet’in de desteği ile Yusuf’u kendine bağlamak konusunda daha büyük planlar peşindedir. Münevver ise nihayet çalışmaya başlar, üstelik herkesi çok şaşırtacak bir seçim yapmıştır. Hamiyet yaptığı son hamleyle Remzi ve Havva’dan kurtulduğundan çok emindir. Ancak bu mutluluğunu g-ölgeleyecek s-ır gün ışığına çıkmak üzeredir. Remzi, Havva’yı Amerika’ya gitmeye razı eder, Cüneyt de arkalarından gitmeye kararlıdır. Ama p-lan yapma sırası artık Havva’dadır. A-leyhine yapılan bütün h-esapları alt üst etmek için harekete geçer.
yer gök aþk hayraný demiş ki;
arkadaşlar bu yorumlar da ne böyle sanki roman yazmışsınız insan okumaya korkuyo ben bu diziyi çok seviyorum ama hafta içi okulda olduğum için haftosunu internetten izliyorum yeni bölümünü ama bu bölüm açılmıyor :(:(:(

0   0

MSFigo demiş ki;
berran ve melinda arkadaslarim ;)) iyi aksamlar. ferihayi bugün atlattim cok sükür simdi bende yorum yapayim ;))) dedigim gibi birce akalay bazen müthis korkunc bakiyor. buda onun yetenegi. havva karekteri cok celiskili bir karekter. havvaya ya tapilir yada nefret edilir. ortasi yok galiba ;) yusufun hayatina bircok kadin girdi. betüldede seytanlik vardi. toprak fazla iyimsever ve saf. havva asi ve fazla havali biri. bunlarin icinde en cok badeyi uygun görmüstüm. ama badeyi degistirdiler. hem dis görünüsünü hemde karekterini. oda artik bana uygun gözükmüyor. havvanin yaptiklari bazen istedigi tepkiyi verdi bazende tam tersi oldu. ilk baslarda, yusufun gözüne girmek icin ugrastiginda eglenceli bulmustum. kendine darp etmesi bile bana Komik gelmisti. ama bunu kendine etmis olmustu. o anda kimseye kötülügü olmamisti. ama bu olay sayesinde betülden kurtulmustu. yusufla betül mutlu olurmuydular buda baska bir konu. gelelim, kanun disi yaptigi olay dna raporunu degistirmesi. bu bir suc. ama aslinda o masum bebege kötülük degilde iyilik yapmis oldu. hem yusuf bebege alisti hemde rüzgarin bir ailesi oldu. ama sonradan yaptigi seyler bana onu cok sevimsiz gösterdi. zaten sevimli görünmeyen insan iyice bana itici omaya basladi. ilk basta topragi ürgüpten uzaklastirmasi ve rüzgarin annesiz birakmasi. tabii aslinda toprak hayatinin askini buldu. cinari. sonra yaptigi yalanlar yüzünden ortaya cikacak diye önüne cikan bütün engelleri yok etmege calismasi. en iyi örnek cemileye attiklari iftira. bunu toprak icinde yaptilar. dna olayini toprakin üzerine atmaya calistilar. ozaman Sultanin halleri cekilir degildi. üstelik dna rapor olayini o gündeme cikardi. sonra cemilenin basini yakmaya calistilar. bade olayina gelelim. celal beyin yanina gitmekle en büyük hatayi yapti. celal bey yusufla badenin evlenmeleri istedi. o olayda anlasildiki hic kimse sonsuza kadar yaptigi hatalar yüzünden rahat edemez. bu hamiyet icinde gecerli. oda cezasini cekecek elbet.

0   0

Melinda demiş ki;
Hee yaa kizlar (Berran ve MSFIGO)valla destan gibi cok uzun olmus, bende yazdiktan sonra farkettim ve hayret ettim...cok dolmusum demek ki...hahah...:))))Canlarim tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin..kalp kalbe karsi biliyorsunuz... :))) MSFIGO cum turkcemi begenmene memnun oldum..Bende biraz zayifladi ve bazen devrik cumle kuruyorum diye uzuluyordum.. :))) Fakat sunu da soylemeden gecemeyecegim...en son TR de iken baktim da, oradakiler konusurken benden cok ilgilizce kelime sokuyorlar araya konusurken... :P Oysa bende tam tersine aman agzimdan ing bir kelime cikmasinda yalnis anlasilmasin diye kendimi yirtiyorum...:))))))))))Neyse bu arada Havvayi da cok cekistirdik... kizin yattigi yerde kulaklari cinliyordur..hahahha...:)))Berrancim dogruyu soylemek gerekirse bende onu pek sevimli buldugumu soyleyemem... bazi itici tavirlari yok diil... Neyse bu haftalik bu kadar yeter... haftaya ayni yerde, ayni zamanda..:))) herkese sevgiler..:))))

0   0

Berran demiş ki;
Melindacigim sevgili tertip;) tekrar - tekrar okuyup madde-madde hangi hususlar oldugunu tebit ettim.Söyleki;1- Yusufun Havvanin arkasindan taaa..Istanbula gitmesi bazilari icin askinin ispati bazilari icin neden olmayabilir 2-Bade konusunda haklisin,Ayaklari yere basan kizi sanki KUKLA yaptilar 3-Teyze mimarliginda (hatta Topraktada denedi) bir AKSIYONDU Söyleki; Yusuf bastan cikarilacak, Havva ile evlenecek o Konaga Hanim olacak Teyzesi ve Babasi sinif atlayacaklardi.Ancak evdeki hesaplar carsiya uymadi ve yalancinin mumu anca yatsiya kadar yandiBuradada yine bir hususu benimle ayni sekilde düsünmene sevindim:) Yilmaz Beyin ve Hamiyet israrli bir sekilde Havvanin Yusufa herseyi itiraf etmesi konusu Iste burada 100 prozent haklisin Ve bu KIRILMA NOKTASI olacakti tüm hepsininCelal Beyle Hamiyetin evlendirme konusundada israr etmeleri ayni sekilde düsünüyorum. Gelelim Hazan Arkadas konusuna; Ona biraz yorgunluktan olsa gerek biraz "yanlis anlama" olmus sanki? Ama belirttigin gibi Ismimizle direct muhatap olsaydi iyi olurdu. Ancak ben kendisini tanirim. Oda benim gibidir Havvaya sempati duymaz Ama asla kaba degildir.. Demekki vücutlar veya beyinler yorgun olunca tuslara basmakta bazen degisik tonlar cikartiyor tipki Pianonun tuslari gib.Koskoca Komponistler bile kizdiklari esnada bunu bize yansittilar:))Ama zorla evlendirme konusunda haklisin. KIZ olsun ERKEK evlat hepsi metazori ile evlendiriliyorlar.Almanyada yasak artik Sikayet olursa hapis cezasi bile var. Hele ISKANDINAVYA Ülkelerinde birkac namus cinayetinden dolayi sertlestirldi. Nedeni KIZ veya OGLAN evlat Anne-Babasinin buldugunu Türkle degilde örnegin Norvecli, Alman veya Isvecliyi sevdigi icin Aileleri tarafindan karar alinip infaz edildiler. Hatta Norvecte yasayan kizin arkadaslari CENAZE törenine bir tek ERKEK kabul etmediler ve Naa$i kendileri tasidilar omuzlarinda hepsi siyahlar giymisti.Görüntü alisagelmisin disinda idi:(( O yüzden o hükümetlerde bu olaylara sert bakarBu tür evlendirilmelere bende cok karsiyim. O yüzden Hamiyet benim icin zaten ters bir insandi simdi oda haddini asti. MSFIGO Arkadasimda tamamen benim düsüncelerime tercüman olmus.Onunda yüregine saglik:)) Sevgilerimle gününüz günesli ve mutlu gecsin ve iyi calismalar sevgiyle kalin tüm bizimle ayni fikrde olan ve olmayan arkadaslarimiz:))

0   0

Berran demiş ki;
Melindacigim sevgili Tertip;))) Wowwww...destan yazmissin amma zevkle okunan bir Destan.Herzamanki nezaketinle gayet SOFT bir sekilde madde-madde aciklayarak ortayi buldurtmussun Tipki MUKADDES olayinda beni ikna ettigin gibi;) Burada ben Havvayi hala antipatik buluyorum ama diger savunmalarin mantikli idi.Yüregine saglik. Aman dikkat et canim parmaklarda tuslarda PC hastaligina yakalaniyor insan ayni TENIS ARM gibiBen gecirdim cok agrili oluyor:( Ayni sekilde ve her zamanki gibi zira oda benimle ayni duyguyu paylasir MSFIGOcugumunda yorumunu begendim onada tesekkürler ve onunda yüregine saglik;)Oda her zaman PSikoloji egitiminin etkisi olsa gerek hep gözle görünen degil onu Zeynep iyi bulur hep;) Ancak MSFIGO Arkadasim gözle gürünmeyen detaylari ve konuyla ilgili detaylari bulur hep. Herikinizede TESEKKÜRLER iyiki varsiniz..Sevgiyle kalin:))

0   0

MSFigo demiş ki;
sevgili melinda arkadasim ;) bayagi cok yazmissin ama bende bayagi zevkle okudum yazdiklarini ;) bende senin yorumlarina deger veriyorum, cok tesekkür ediyorum. ayrica öncedende söylemistim. Türkcen harika, kulllandigin kelimeler senin zeki bir insan oldugunu gösteriyor. yani düsünen bir Insansin. anladigim kadariyla, sen bir taraf tutmuyorsun, sadece dizi karakterlerinin bakis acisiyla bakiyorsun. cogu zaman burda iki gurup oluyor. anti-havvacilar ve havva-fanatikleri. genelde havva hakkinda hep ayni seyler yaziliyor. "aski icin yapti" vs. sen ama insanlarin yaptigi iyiliklerini yada hatalarinida görüyorsun. bu olaylar gercekten iblis Sultan tarafindan baslatildi. nasil bade hamiyetin alanina girdiyse ve uzaktan kumanda gibi kullaniliyorsa, havvada zamaninda Sultan tarafindan yöneltildi. tabiiki allah herkese akil vermis. havva aptal bir kiz degil, sadece kendini fazla akilli ve kurnaz gördü. ama araya gönül girerse isler degisiyor. toprakinda kafasina Sultan soktugunda onun asil derdi yegenlerinden birini konaka hanim etmek idi. hangisi olursa olsun, onun icin fark etmiyordu ama toprak daha uysal oldugundan onu Sultan daha cok seviyordu. simdi iblis ise hamiyet oldu. badeyi öyle bir sekilde yöneltdiki yusuf dekrar bir kadin tarafindan aldatiliyor. bade yusufun rizasi olmadan haplari birakip hamile kalmak istiyor. tabii bunlar hamiyet tarafindan aklina sokuluyor. kimse yusuf ne istiyor düsünmüyor. simdi berran arkasimiz, yusuf ve havva arasinda abartili ask görmedigini yazmisti. bu iliskiask entrikalar dolu basladigindan insanin ici fazla isinamiyor ;) karakterler degisiyor. önceden havva ve iblis teyzeden nefret edilirken, artik hamiyetden nefret ediliniyor. badede ezik kiz yapildigi icin insanlar onuda fazla sayamiyorlar. bakalim ilerde neler olacak? kim kimden kacacak ve saklanacak delik arayacak ;)

0   0

Melinda demiş ki;
Yazacak o kadar cok sey var ki nereden baslasam bilmiyorum..Zaten buna ne zaman yeter, ne de buradaki kisitli mesajlasma..Cunku geriye donup tekrar tekrar olanlari hatirlatarak birseyleri ispatlamak zorunda kalmakdan biktim... 1- Yusuf ile Havva arasinda ask yoktu da Yusuf turistik gezi yapmak icin mi taaa Istanbullara gitti Havvanin pesinden? Yusufun cizdigi karakter agir, magrur, ciddi bir erkek..kesinlikle yalaka, her an vicik vicik ask sozleri soyleyen bir tip degil... Bu yuzden onu soguk bulanlariniz bile var..Oysa ki bana gore cok hos bir tarz.. Yusuf sevgisini yaptiklari ile gosteriyor, verdigi deger ile gosteriyor, devamli ask sozleri fisildayarak degil..Kaldi ki, konusmak en kolayi. onemli olan icraattir... Eger Havva korkmayip, kendisi Yusuf ile konusmus olsa idi, Yusufun tepkisi cok daha baska olurdu.. en azindan sonunda durustce ona soylemesi ona puan kazandirirdi... Ben olsam, eger pisman oldugum, mecbur kaldigim icin yaptigim ve sonradan uzuntu duydugum seyleri, sevgilimi kaybetmek pahasina da olsa cikar acik yureklilikle soylerdim baskalarindan duyulmadan.. Hatta bu karsimdakini kaybetmek pahasina da olsa... Bence Havvanin yaptigi en buyuk hata bu oldu... Yaptiklari icin kendiside uzulup, uyku uyuyamazken cikip her ne pahasina olursa olsun Yusufa soylemeliydi.. aslinda onun tek caresi buydu... Ben Havva icin ak kasik demiyorum..Bunu daha oncede yazmistim.. havva aslinda akli bir karis havada, asi ruhlu bir kiz.. ONu yoldan cikaran, beynini yikayan ise teyzesi oldu..niye kimse bunu goremiyor.. Havva bircok seyi planlamadi, attigi hatali adimlar ters gelisince bazi seyleri yapmaya mecbur kaldi, donusu yoktu..ama bunun vicdan azabini hep cekti,, Burada bir kotu varsa o da teyze idi...Hatta o teyze degilmidir ki, Topraginda aklini celen... Topragin ilk baslarda Yusufda gozu yoktu ki, onu abi gibi ve kendine yardim eden biri olarak seviyordu..Teyze surekli Topragida doldurdu Yusuf onunla ilgileniyor diye diye Topragi da Yusufa yoneltti... 2- daha onceleride birkac kez soyledim ben ne Havvaciyim ne de Badeci...takim tutar gibi dizi kahramani tutmuyorum.. Sezarin hakkini sezara vermeye calisiyorum.. Cogu kez, Badeyi elestirenlerede karsi cikmistim onceleri..Cunku MSFIGOnunda dedigi gibi Bade ayaklari yere basan, ne istedigini bilen bir kiz idi... hatta birkac kez barismalari icin Havvaya yardim bile etmeye calisti... Ama naptilar Badeyi aptal bir kiz haline getirdiler, ve Hamiyetin etki alanina soktular, kisiliksiz bir kiz olup cikti...Bu yuzden su an cok itici geliyor..Aslinda sekil olarak Yusuf ile denk olan Bade idi gercekden de..Egitimi, kisiligi, ailesi vs yonunden...Ama gonul bu..Yusuf icin bunlarin bir onemi yoktu... Gorunen koy kilavuz istemez..Yusufun Badeye karsi herhangi bir duygusalligi olmadigi asikar.. Ama Yusufun karakteri geregi, verdigi sozu yarida birakmayacagindan oturu Havva ortaya ciksa bile Badeyi yari yolda birakamayabilir... Yani Havva ortaya ciksada illaki kavusacaklar diye garantisi yok bence.... 3- En son bolumde kucuk Yilmaz ile dertlesirken bilmem dikkatinizi cekti mi? Yilmaz askda herseyin mubah oldugunu vs soylerken Yusuf derin derin dusundu...Eminim ki, kendisinin de Havvaya karsi cok acimasiz davrandigini idrak etti.. Yusuf son derece prensip sahibi, durustluge asiri onem veren inatci bir kisilik.. Bu kisiligini her konuda yansitiyor.. Sirf inadindan ve Hamiyet ile Celalin etkisi ile Bade ile evlendi... Havvayi 1 gunde unuttugundan degil...2+24 gibi bu da boyle..... 4-Hazan arkadas, zorla evlendirilenler sadece kizlardir, hangi erkek zorla evleniyor diyerek beni cok guldurdun... Sana soyleyecek soz bulamiyorum... Cunku koskoca TR cumhuriyetinde ozellikle tutucu ve kirsal kesimlerde sirf ailesinin istegi olsun diye, ailesinin istegine karsi gelemeyip, istemedigi kadinlarla evlenmeye mecbur birakilan erkek de cok... Hatta bu cogu kez zengin, koklu ailelerde de boyle... sirf ailesi mutlu olsun diye, ya da aile baskisindan oturu sevdigi kizla evlenemeyen erkekde cok... Soyledigin Koskoca Yusuf Hanciogluna gelince, tabii ki onu yaka paca zorlamadilar evlilige ama anasi hakkimi helal etmem diye duygu somurusu yapti, Celal beyde kizimla dolaniyorsun,dedikodu oluyor adamsan evlenir bunu toparlarsin diye psikolojik baski yapti... Ayrica sevgili Hazan, insanlar nasil dizi seyrediyor tabiri yerine, o bahsettigin insanlarin hepimizin ismi var, daha medenice davranip direk dusunceni sahsa da yoneltebilirsin... Biz insanlar bunu medeniyet cercevesinde tartisabiliriz merak etme... bunu burada hep yapiyoruz... Ayrica biz insanlarin, zaman zaman gorus farkliliklari olmasi da cok dogal..Daha oncede yazmistim..Zira hepimiz izlediklerimizi kendi hayat tecrubemiz, inanclarimiz, dusunce yapimiza gore degerlendiriyoruz..Bu gercek hayatta da boyle degilmidir? Zaten bunun icinde buradayiz... Dusuncelerimizi paylasabilmek icin...Bazen yanildigimizda, karsimizdakine hak verdigimiz zamanlarda oluyor.. ya da orta da bir yerlerde bulusuyoruz... Mesela buna ornek olarak MSFIGO ve BErran dostlarimi gosterebilirim..Kendileri cok deger verdigim yorumcular ve bazen ayri dussek bile gayet medenice tartisabiliyoruz..illaki birbirimize birseyleri kabul ettirmek zorunda degiliz... paylasmak icin buradayiz...Hepinize sevgiler, iyi izlemeler.... NOT: Ayrica Turane, Ceren arkadaslarima da yanitlari icin tesekkur ediyorum..:))))

0   0

sezgin demiş ki;
Beğeniyle izlediğim en iyi dizilerden bi tanesi pazartesi günlerini iple çekiyorum hele bu pazartesiyi. Havvayla yusuf çok yakışıyorlar birbirine bu bölümün son sahnesini defalarca izledim havvanın yusuf deyişini havvanın gözyaşları tek kelimeyle muhteşem. bence yusufu haketti havva, inşallah yusuf herşeyi öğrendiğinde yapışkan badeyi bırakır. Yorumları okuduğum kadarıyla yok senaristler böyle yok çivisi çıkmış dizinin. kardeşim izlemeyin o zaman diziyi bunun için mi diziyi 270000 kişi izlemiş burda

0   0

MSFigo demiş ki;
gazetelerde cok okuyoruz. mesela bir koca karisi ayrildi diye ya dövüyor yada öldürüyor. sözde kiskandigi ve sevdigi icin. ozaman budami tutkulu bir ask oluyor? yani aski icin herseyi yapmis oluyormu? birazda bu acidan bakmak lagzim. öyle asklar varki, tutkulu ama kimseye zarar vermessin.

0   0

yabangülü demiş ki;
Sunu herkes bilhassa CEREN kabullensin..havva planlarina ortaklari ve rehberleriyle basladiginda asik filan olmadigi gibi yyusufu bile tanimiyodu mehmetle karistirdiydi;) ve yalanlarinida sürdürürkende ayni durumdaydi.Yalana ve sahtekarliklara basladi ve disiligini kullandi yolunun üzerindekileri Terminatör gibi defetti.Yusufun eski nisanlisi ve hatta öz Kardesini bile hatta kovdu konaktan.O arada planinin bir parcasi oldugu icin yakinlasma oldu.Sorarim size kac kez oldu bu??"Aski icin yalanlar söyledi riyakärlik yapti" demek o insani aklamaz....o zaman ask cinayetlerinden yatanlar affedilsinler;))))) Cüneytin parasini Yusuftan istanbuldaki amcama diye isteyen ve nisani yusufa yaptirdiginda neyin neysiydi??? Asik insan cok sevdigini bile-bile böyle ENAYI yerine koyarmi? hic sizlamazmi ici? Buna tutkulu askmi diyosun?

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler