logo

Kurşun Bilal 9. Bölüm izle

Özet: Bilal, Haman örgütü ve yapısı hakkında ortaya attığı iddialardan dolayı istihbarat teşkilatı tarafından sorguya alınır. Örgüte dair resmi bir delil gösteremeyen Bilal zor durumda kalmıştır. Mikroçipteki örgüt üye listesinin ortaya çıkması durumunda ellerine bir delil geçeceğini düşünen Bilal ve ekibi, elektronik devreler ve çipler konusunda bir dahi olan, aynı zamanda polise yardımcı olan Cihan isimli birinden yardım isterler. Cihanı izlemeye alan örgüt onun küçük kızını kaçırır ve tehditle çipteki bilgileri kendileri için bulmasını isterler. Bilal ve ekibi hem küçük kızı kurtarmak hem de çipteki ölümcül listeye ulaşmak için tehlikeli bir operasyona girişirler. Bu arada Bilal ve Sedef aşkı üzerine sürpriz karabulutlar çökecektir. Sedef ile ilgili yaşadıklarından dolayı kontrolünü kaybeden Bilali ölümcül bir tuzak beklemektedir.
erhan demiş ki;
dizinin final bölümü haftaya eğer atv nin sitedeki saat değişmezse 00.30 da başlayacak.bu bile aslında ne olduğunu açıkça gösteriyor.

0   0

erhan demiş ki;
atv 3 dizisinide ayından kaldırdı.reis,kurşun bilal, seni bana yazmışlar dizileri final bölümleriyle ekrana veda ediyorlar.kurşun bilal için geçmiş bölümlerde yazmıştık bazıları yok saçmalama falan yazdılar sonuç ortada.hadi geçmiş olsun

0   0

melis demiş ki;
haftaya final olacak yani bu dizide reyting kurbani oldu emegi gecenlere tesekkürler

0   0

erhan demiş ki;
dizi saçmalayama başladı.atv de zaten hata yaparak çarşambaya aldı diziyi dünkü sonuçlar kurşun bilal 58. ab de ise 52. durumda atv bu kadar kötü reyting alan hiçbir dizisini devam ettirmemiştir.bu dizi 13 bölümü bile göremez bu tabloyla

0   0

furkan demiş ki;
bilal reytinglerde 50. bitti malasef bilalde ölecek

0   0

mizan demiş ki;
Ben bu kadar komik bir filme beyaz perde,yesilcam filmlerindede gördüm.seslendirmenin tutmadigi, adamin mimimlerine uymadigini ve jopon karete filmleri gibi zip,zip,daldala konmalar.gercektende bu seyirciyle dalga gecilmek icin yapilmis bir dizi.bu devirde bu kadar sacmaliklar olmaz.dizi sektörünün ilerledigi birbirinden kaliteli dizileri yaparlarken..bu ne simdi? ordan,burdan araklanmis senaryo.hic bir filmde rol almamis bir kisiyi oynatsalar bile daha kaliteli düserdi sanirim.arada komiklik yapilicak diye gicik,gicik gülmeler hayvansal sesler cikartmalar.karete filmi desem degil,ask desem degil,polisiye desem en ucuzundan..yazik ettiler karokola,Bc,dende haber yok..elde bir kanit kaldi..ona zaten laf yok ..hic degilse bilimsel birseyler söylüyorlar insana..bitirsinler bosuna yer kaplamisin yazik..

0   0

melis demiş ki;
merakla bekliyorum

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler