logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Geniş Aile 102. Bölüm izle

Özet: Kızlar, babaları ile konuşurken evlilikleri üzerine bahse girdiklerini öğrendikleri kocalarına küskündürler. Cevahir, Nilüferi Koyu Bilalde Neşeyi yumuşatmayı başaramaz. Kızların ikisi de kocalarını odadan dışarı atar. Bu duruma sevinen Alemdarın ise keyfi yerindedir. Ancak bu uzun sürmez. Japonyada ortak restorant açmak istediği Japon iş adamı ile önemli bir görüşmesi vardır. Adamın Türkçe bilmediğini zanneden Mürsel istemeden de olsa bu görüşmeyi sabote eder. Adamı birlikte iş yapmaya ikna etmek için tek bir Seçenek vardır: Aile değerlerine önem veren Japon iş adamını, damatlarının da katıldığı büyük bir yemekte ağırlamak. Fakat bu sanıldığı kadar da kolay değildir. Hem Cevahir ve hem de Koyu Bilalin Alemdarın bu isteğini yerine getirmek için bazı şartları vardır. Üstelik bu yemeğin organize edildiği akşam Kuddusi Baba ile Muazzezin 30. evlilik yıldönümleri için verdikleri aile yemeği ile çakışır. Nilüfer ve Cevahirin aynı anda her iki yemeğe de katılıp ortamı idare etmesi gerekmektedir. Nilüfer ve Cevahirin sürekli her iki masadan da sürekli kaybolmaları Japon iş adamı ile Kuddusi Babanın dikkatini çeker ve ortalık yine çok karışır.
Ömer ZORLU demiş ki;
Bölüm muhteşemdi ve bu güzelliği bizlere sundugunuz için Teşekkürler.

0   0

Tanzer Aktürk demiş ki;
Geniş Aile tek kelime ile mükkemmel bir dizi..

0   0

ismaÝl demiş ki;
haRıka dızı super emegınıze sagLık Tum dızılerı Burdan IzlıOrum tskLer emegınız Icın tskLer uLvNın kahvedekı haLını Gordunuzmu aRkadsLar :))

0   0

Anil demiş ki;
harika bir film ve bu siteden cok memnunum :)

0   0

Muhammed demiş ki;
En güzel ve en komik dizi ya vallah herseyi süper, upload icin sagol ddizi.com

0   0

Zeka Qüpü demiş ki;
Beğeniyorum sayfanızı, ne güzelde imana geliyosunuz. ) Yok mu forumunuz neyim ? )Güvenlik sorusu (10+5?): 15 Bunu neden soruyosunuz ? Durun tahmin ediyim anti bot ) İsim yazan yere bakmanız yeterli. )

0   0

Ali Osman demiş ki;
admin tek parça kaç gibi yüklenir. ayrıca sayfanızı çok beğeniyorum tebrikler. de

Admin Notu: Hazırlanıyor

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler