logo

iffet 2. Bölüm izle

Özet: Mutlu bir şekilde başlayan Serpil’in düğünü, İffet için bir trajediye dönüşmüştür. Cemil’in ihaneti, İffet’i alt üst eder. Başına gelenleri kimseyle paylaşması da mümkün değildir. Babasının yaşananları öğrenmesi durumunda onu da affetmeyeceğinden korkmaktadır. Kendini toplar toplamaz yeniden iş başı yapan İffet, malikaneye uyum sağlamaya çalışırken kötü anılarını yeniden su yüzüne çıkartacak bir durumla karşı karşıya gelecektir. Öte yandan İffet ile Cemil’in arasında bir sorun olduğunu fark eden Betül, bu fırsatı değerlendirip Cemil’e yakınlaşmak için ortam yaratmaya çalışır. Cemil ise hem yaptıkları öğrenildiği takdirde başının belaya gireceğinden endişe etmektedir hem de İffet’in gönlünü almak, kendini affettirmek peşindedir.
meg demiş ki;
insan sevdiğine tecavüz edermi be

0   0

þenol baþ demiş ki;
selam herkese ben bu diziyi begendim ve begenerek izliyorum ama bir sorun var bence oyuncular kısmında basta abla rolünü oynayan zuhal olcay bence abla rolünde olmamış ama abi rolünü oynayan oyuncu mükemmel bence bence abla rolünü oynayan degişmeli

0   0

Koray demiş ki;
isTe gercek bi askkk, helal olsun cemile , bu araba hersey para değill , önemli olan mutlu anılardır , o arabada kötu anılar saklı , arabayı yakmasının sebebide budur.

0   0

Nura demiş ki;
Cox beyendim super dizi gercekden. Ayrica Cemil cok hosh biri

0   0

zeynep demiş ki;
msfigo... korkunc birsey, kadin yasadiklarindan dolayi trauma yasiyor ve o kisiyle ömür boyu o traumayi yasamasina sebep olmaya calisan namus abideleri... neyi kurtariyorsunuz... adam evlendikten sonradami ha bire kadina siddet kullansin... beyni edepsizlige calisan insanlara canak tutmak deyilmidir bu... her önüne gelen nasil olsa namus böyle kapatiliyor diye kadinlara tecavüz etsinler... korkunc carpiklik dogar bu düsünceden... kötüllük eden ettigi kötüllügün cezasini cekmelidir, böyle üstü örtülürse carpikliklarin ardi arkasi kesilmez... yanlisiyim...

0   0

Zeyno demiş ki;
Hem parasi yok hem arabayi yakiyo... bak bu cok sacma olmus

0   0

sezzy demiş ki;
filminde mujde arla faruk peker oynuyordu. birkac ke3z izledim o filmi. kiz zengin adamla evlenecek. cemil de sofor oalrak orada calisacak ama sonunda iffetin kizkardesine de tecavuz edecek:((9 deniz cakir burda ferhunde rolunden tamamen siyrilmis ve masum asik genc kiz rolu de cok guzel yakismis. cemili de karadaglar dizisinde izleyip cok begenmistim. gercekten de faruk pekere benzemis saclari kesince:)))

0   0

MSFIGO demiş ki;
zeynep, sagol, benimde aklimdan gecenleri yazmissin. hani, simdi iffet isteyerek Cemille beraber olmadiki, cemil sirf onun namusu kirlenmesin diye evlensin, dimi? kizin bütün sinirleri bozuldu. allah korusun, nasil katlaniyor? vücudunda darp izleri var, aslinda sikayet etse cemili, ispatlayabilir.

0   0

rumuzyok demiş ki;
bu dizinin filmi olmustu, banu alkanli. cemil obur kadina gidicek, o onunla evlenince iffet de ali ihsanla evlenicek. bir gun cemil sofor olarak giricek, ali ihsanin kizina sarkicak vs. vs. sonunda da iffet oldurucek.

0   0

S.Aydoner demiş ki;
Hikaye guzel basladi ve gayet guzel gidiyor

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler