logo

istanbulun Altınları 7. Bölüm izle

Özet: Tankut, İsmet ve Reşatın arasını yapmak için emrivaki bir yemek düzenler. Yemek sonrasındaki sohbette eski albümlere bakılır. Reşatın "Sarı Kamışlar" isimli bir Anadolu rock grubunun solisti olduğu ortaya çıkar. Ancak Sarı Kamışlar sadece Reşatın değil İsmetin de geçmişinde derin izler bırakmıştır. Yıllardır gizli kalmış bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla daha da alevlenen İsmet - Reşat çatışması artarak apartman hayatını cehenneme çevirir. Reşat, İsmetle ilgili asılsız iddialar uydurarak onu apartmandan atmak için imza toplamayı başarır. Ancak Reşat, İsmetten kurtulduğunu düşünürken, kendisini bekleyen acı sürprizden habersizdir.
derya demiş ki;
cok guzel bir dizi.. herkesin emegine saglik. fahri super oyuncu. cok gulduruyor. hepsi birbirinden iyi oyuncular.

0   0

bahar demiş ki;
muhteşem bir dizi bayılıyorum

0   0

gizem demiş ki;
mahfediyorlar güzelim diziyi öyle bir geçer zaman ki varken kimse izlemez bunu akıl edemiyorlarmı?diziyi başka bir saate yada güne almazlarsa 1-2 haftaya kalmaz kalkar yayından.

0   0

canan demiş ki;
aaa çok guzel olmuş günay karacaoglunun dızıye gelmesi

0   0

can demiş ki;
super dizi bu sezon severek izledeiğim tek komedi dizisidir :) herkesin emeğine sağlık :)

0   0

dark2323 demiş ki;
4. partın sonuna doğru komiserin ayakkabısına bakın :D hiçç olmuş mu :D

0   0

elif demiş ki;
ben de Ingiltereden takip ediyorum bu diziyi. Gercekten cok guzel ve kaliteli bir dizi. Avrupa Yakasi gibi surekli gulduruyor, esprileri de cok guzel, kara mizahlari da. Ddizi sitesine emeklerinden dolayi da cok ama cok tesekkur ederim:)

0   0

fulya demiş ki;
super bir dizi.gecen hafta yayinlanmayinca kaldirdilar sandim.bu arada kanadadan bizide izlenme imkani verdiginiz icin tesekkurler arkadaslar.emegi gecen herkese saygilar.

0   0

Zumre demiş ki;
Oleyyyyy dizimiz geri dondu :)

0   0

Berran demiş ki;
Cok sükür Dizimiz devam ediyorHepimize iyi seyirler:))

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler