logo

Firar 1. Bölüm izle

Özet: Mardinin en güçlü ve zengin aşiretlerinden biri olan Bahtiyanlar, tüm işlerin başındaki Aziz Bahtiyan, karısı Mahur, kardeşi Kerim ve onun karısı Asude ile beraber büyük Bahtiyan konağında yaşamaktadır. Bahtiyanların zenginliği ve gücü, İstanbul ve Mardindeki yatırımlarından ziyade yasadışı yollardan sağlanmaktadır. Ailenin şehir dışındaki büyük çiftliğinde büyük kumar oyunları döner. Nadir, Aziz Bahtiyanın bazen ailesinden bile çok güvendiği en has adamıdır. Bahtiyan konağının müştemilatında karısı Gönül ve küçük oğlu Memedle beraber yaşamaktadır. Sahip olduklarına kanaat eden, küçük dünyasından memnun bir adamdır. Kudret ve kız kardeşi Bahar, Azizin tek oğlu Civan Bahtiyan aracılığıyla, büyük kumar oyunu için, İstanbuldan Mardine gelirler. Ağabeyiyle ve onun işleriyle alakası olmayan masum, hatta yaşadığı sarsıntılı olaylardan dolayı sarsılmış haldeki Bahar daha ilk anda Nadirin dikkatini çeker. Kumar oyununda yaptığı hile anlaşılınca artık Kudret için Bahtiyanlardan hiçbir kaçış yolu yoktur. Her şeyden habersiz Bahar da sadece abisinin yanında olduğu için hayatının en büyük bedelini ödemek üzerededir. İşler tam bu anda karışmaya başlar.
hanifi demiş ki;
güzel bir diziydi seivyoduk bu kadar çabuk bitmesine üzüldüm
23.07.2017 - 00:51
0   0

Mert demiş ki;
Hepiniz o kadar çok biliyorsunuz madem ki biri diyor yok şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı, demek ki yönetmeninde bi bildiği var madem ki yönetmenden çok daha şey biliyorsanız gidin sizde yönetmen olun laf salatası yapmanıza ne gerek var .

0   0

azerin demiş ki;
ben bu diziyi sabırsızlıkla bekilyordum tam hayal kırıklığı yşadım. sıla dizisinin tozuna yetişemez fırar.ev aynı ama senaryo berbad.mardinde kumarhane oluyormuşki.bu neya.

0   0

Tarýk demiş ki;
Daha dünkü çocuklar esas kız rolü oynamaya başlamışlar. Çok komik olmuş bence.Caner Cindoruk o kızın babası rolünü oynasa yadsımazdım ama sevgili olacaklarını düşününce gülüyorum sadece.

0   0

rahim demiş ki;
güzel diziymiş.

0   0

Suzan demiş ki;
Bu ne yaaa?? Mardinde insanlarin istanbul sivesi konustunu hic bilmiodum... cok guzel bi dizi hersey,ama sirf bu yuzden bakmayabiliriim yanii...cok sacma cok Mardinde Istanbulsivesi,hadi evdekiler tamam.. sokaktaki mardinliler,køyluler neden istanbul sivesi konusuo...

0   0

fidoþ demiş ki;
klasik töre berdel dizisi olsaydı daha ii olurdu hiç beğenmedim.nerde sıla nerde asmalı konak nerde şimdiki diziler. pehh

0   0

sonya demiş ki;
harika bi dizi cok sevdim)

0   0

MERVE demiş ki;
Bencede bu kıyafet olaylarına dikkat etseler daha iyi olacak. Fakir rolü oynayanlar bakıyosun hergün değişik elbiseler giyiyolar. Köylü rolü oynayanlar kısacık etekler, açık saçlar vs. Dizileri saçma hale getiriyo bence bu durumlar...

0   0

Þeyma demiş ki;
ya şu köylü kızlarına hastayım:D müthiş gögüs dekoltesi kısacık elbiseler ve başlarında yazma:D çok saçma gelioooo ya.. bu diziyi izlemeyeceğim.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler