logo

Tövbeler Tövbesi 24. Bölüm izle

Özet: Mahir ve Oktay h-esaplaşması, Mahirin zaferiyle sonuçlanmak üzeredir. Oktay "beni burada ö-ldürmezsen ileride elimden çekeceğin var" der ama Mahir, hiçbir şey yapmadan Oktayın yanından ayrılır. O sıralarda Bahtiyarın, Parrotu soyduğundan haberi yoktur. Ertesi sabah, Mahir ve Fidan, baş başa, yalnızca kendilerine ait bir gün geçirebilmek için İstanbuldan ayrıldıklarında, Mahir, Parrot S-oygununun baş z-anlısı olarak a-ranmaktadır. P-olis her yerde Mahiri aramaktadır. Zahide ve Hasan, oğullarının h-ırsızlıkla s-uçlandığını duyunca yıkılırlar. Fidan ve Mahir mahalleye döndüklerinde Mahir t-utuklanır. Akdağ Ailesi için çöküş süreci başlamıştır. Oktay, Fidana a-hlaksız bir teklifle gelir. Parrotun s-oyulduğu sırada, ikisi birliktedir. Oktay, Mahirin h-ırsız olmadığını bilmektedir. Fidana "Mahiri terk et, onun lehine ş-ahitlik yapayım" der. Şimdi, Fidanı büyük bir sınav beklemektedir. Ya Mahirin göz göre göre h-apse girmesine göz yumacak ya da Mahiri kurtarabilmek için yeniden Oktaya dönecektir.
ece demiş ki;
teşekkür ederim oktay sende çok harika yorumlar yazıyosun baskaları gibi sırf sevdiği karaktere toz konmasın diye diğer karakterlere çamur atan insanlardan değilsin pelin fidanın yaptıklarını yapsa şuan yorumum fidandan yana olurdu bide aşırı fondöten sürüyo çillerini kapatmak için ama bi fondöten fabrikasını satın alıp sürsede o çiller öyle geçicek gibi değil onu çilleri ile gördüğümden beri bunalımdayım :D hala kendime gelemedim :D diziden çıkarsınlar o çilli kenar mahalle güzelini pelin niye hep acı çekiyo ben buna çok üzülüyorum her bölümde ağlamak zorunda mı her bölümde acı çekmek zorunda mı niye hep aldatılan pelin oluyo anlam veremiyorum her bölümde pelin ağlıyo fidan gülüyo anlamıyorum bu dizinin son bölümlerinde anladığım kadarıyla hep kötüler kazanır iyiler hep acı çeker aman ne hoş pelin ağlamaya oktay acı çekmeye devam ederse bu dizi tutmaz ve o çilli kenar mahalle kızı oktaya 25. bölümde tokat atıcak fragmanda gördüm bu fidan cidden ne yüzsüz ne arsız önce oktayı aldat sonra git yüzüne tokat at o elleri kırılsın inş. sinirden izleyemıorum filmi yaa bu film basladığından beri tokat yiyen aldatılan üzülen taraf niye oktay ve pelin ne yaptılar sevmekten baska yeter bunu bana biri açıklasın senaristlere öneride bulunuyorum o fidan ve mahiri hemen uzaklastırsınlar bu diziden sonra pelinin üzülmesini durdursunlar oktayın o kenar mahalle çilli güzeli ile işi olmasın pelini sevsin istiyorum şan bu diziyi izliosam keremcem ve pelin içindir keremcemi uzun zamandır ekran basında göremıorum die acayıp üzülüyodum sonunda görebildim ama bu seferde acılı bi ask hikayesi ile görebiliyorum bu dizi bittikten sonra umarım hoş bi komedi ve ask filminde oynar ask oyunu gibi bi dizi yapsınlar keremcemi oynatsınlar tekrar o dizinin tadı damağımda kaldı unutamıyorum ekin ve sarpın askı tutku doluydu burada ise keremcem acı çekiyor :(

0   0

oktay demiş ki;
ece yine sen yine süper bi yorum harikasin hafizanda cok kuvvetli bravo sana herzamanki gibi sonuna kadar katiliorum hamide sende pebbe dizi izleyicisin sanirim bu dizi basladiginda ask komediydi hatirlatirim tekrar cizgisine dönsün istioruz dizinin tekrar komedi olmasi taraftariyim.

0   0

hamide demiş ki;
dizi deniğin böle olur yha gittikçe heyecan geliyor

0   0

Ece demiş ki;
O fidan cadısı ve mahir pelini ve oktayı yaralı bi şekilde bırakıp mutlu olmaya hakkı yok pelin hergün yüz kez olüyo her nefes aldığında acı çekiyo aska bak bide fidanın askına bak o oktayı hademe zannederken yüzüne bakmıyodu patron olduğunu duyduğu zaman nasılda tavrı değişti öyle her neyse herkez sevdiği ile olsun davul bile dengi dengine o mahir ile fidan da dengi dengine iki dengesiz işte kendilerinden baska kmseyi düşünmeyen kendi mutlulukları için herkezi harcayabilen mahluklar pelin ve oktay mulu olsun tek istediğim şey bu diziyi seviyorum nolursa olsun bırakmak istemiyorum ama diziye heycan katmak için böle yapıyorlar sanırım bu diziyi her zaman seviyodum her zamanda seviceğim o pelin mutlu olsun senaristler dizi basladığından beri dmarlarından kan gözlerinden yaş eksik olmadı o fidan mutlu olmasın hep üzülsün hatta dizidn çıksın nefret ediyorum ondan bide hesap soruyor pelinden utanmaz arlanmaz sen onca seyden sonra hangi yüzle utanmadan öle seyler dersin yaa kızdaki ahlaka bakın herkez peşinden koşsun istiyo yaa madem oktayı seviyodun hatta tiyatroda oynamıslardı bi ara o zaman benim kalbim sende demişti fidan bu fidanın hayatı yalan yaa bide pelin mahirle fidanın arasına girmiş ;) öle diyen kişilerde var D-ayak olayı ve Fidanın kuruntuları iki nişanlının arasını günden güne açar.O öyle olmadı onların ayrilma sebebi pelin değil kandırmayın kendinizi fidanın gözü hep ykseklerdeydi pelini dövmesinden sonra mahiri süründürmeye kalktı mahirle fidanın arası iyice açıldı ve o fidanın öğretmen yalanı ortaya çıktı onun üstüne bide oktay ile gördü onu mahir bu yüzden ayrıldılar .

0   0

Kuzey demiş ki;
Yorumlar kesinlikle yerinde Karakterler inanilmaz sinir bozuyolar seslerine bile tahamulum kalmayip çoktan izlemeyi biraktim..senaryo zaten kendini saldi gidiyo..bizleri gittikçe aptal yerine koyuyolar "ne verirsek yer bunlar" gibilerinden ama uzgunuz artik yemiyoruz..

0   0

Degismez Yenilik demiş ki;
birakin herkes kimin yaninda mutluysa onunla olsun gerisi bos sevenler ayrilmasin . fidanin da cok hatalar yaptini biliyorum ama hangimiz hata yapmadikki önemli olan hatalarimizdan ders almak bi daha yapmamak kim ne derse desin keyifle izliyorum begenmiosamda izlelmem zaten ;))

0   0

oktay demiş ki;
atom kardes bu dizi basladiginda dizinin formati neydi komedi degilmidi simdi pembe dizileri gecdi valla eski komedi formatina döndü döndü yoksa bir sürü bay gibi bende pembe dizi asla izlemedigim icin bu diziyide izlemeyi birakacagim ki birak baylari bi sürü bayan arkadasimda benimle ayni fikirde. senaristler bu yorumlari okuodur umarim yoksa bu yorumlari yapmamizin bi anlami yok istedigimizi duyuramiosak.

0   0

atom0705 demiş ki;
kim ne derse desin güzellik göreceli bir kavram bazıları aradıklarını bulsun diye dizi çekilmiyor aksiliğe bak ki benim için bu dizi çok güzel izlesin herkes hemde tekrar tekrar...

0   0

Turane demiş ki;
soz verdim kendime ve dun bu diziyi izlemedim,sadece fragmanin izledim, oktayla fidan ayrildikdan sonra, diziye izlemeye hevesim kacdi,yorumlari okudum herkesin benim gibi dusunduyunu gordum, zaten dizini reytinkleri iyice dusmusm yakinda final yapilir.,benim icin tobeler tobesi bitmis durumda, iyi oldu, cuku izleyecek cok dizi var, dizilermin icinde bir dizi eksildi,,keremcemde bu diziye hec yakismiyor, keski oda diziden ayrilsa, basqa dizde oynasa,

0   0

eli demiş ki;
aekadashlar lutfen artiq izlemeyin ya shu dziyi sizler izledikce izleme sayi artir izleme az olsun ki reytinqi dushsun yoksa sacmalamaga davam edecekler bu kadar yeter bu dizinin gelen bolumunu izlemek istemeyen kac kishiyik

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler