logo

Arka Sokaklar 211. Bölüm izle

Özet: Seyran’ın bebek için doktor kontrolü vardır. Mesut ile beraber giderler ve bebeklerinin cinsiyetini öğrenirler. Rıza Baba, Zeynep’in görev yaptığı çevirme noktasına gidip onunla konuşmak ister. T-+rafik ş-ubede çalışmaya devam etmesini istememektedir. Ekibe geri dönmesini ister. Zeynep kararsızdır. Efe pişik olmuştur ve evde pudra krizi vardır. Pınar, Ali’ye “pudra yetişmiyor” diye bağırıp durur. Ali eve gelirken sürekli pudra almakta ama pudralar kaybolmaktadır. Bir gece yine Efe ağlama k-rizine girince Ayla “uyutmadınız bir türlü” diye kalkar. Pınar odada pudra arar ama bulamaz. O sırada Ali odaya girer ve üzerindeki pudra izlerini Pınar ve Ayla görünce, pudralarının kaybolmasının asıl sebebini anlayıp, gülmeye başlarlar. Barbaros, Alpay’ın k-umarhanesinde kumar oynamaya başlamıştır ve yüklü miktarda para kaybeder. Bu yüklü kayıp üzerine bara gitmemeye başlar. Barbaros başı d-erde girince Mesut’u arar ama ulaşamaz. Sonrasında da Mesut bu aramadan ve Barbaros’un ortadan yok oluşundan ş-üphelenip, her yerde onu aramaya başlar. Barbaros’u bulur ve her şeyi öğrenir. Alpay’ın gizli kumarhanesini basıp, Alpay ve adamı Necip t-utuklanır. Necip p-olise asla konuşmaz. Alpay’ı kurtarmak için susacaktır. Ama tek isteği Mesut’tan i-ntikamını almaktır. Alpay’ın a-v-ukatı Necip’e bu sözü verir.
Yayınlandı: 03/10/2017
mert demiş ki;
eskı bolumlu dızılerın cogu sılnmıs admın bakarmısın bunları nezaman guncellıceksın butun dızılerı burdan ızıyoruz ama eskı bolumler ızlemek ıstedıgımızde sılınmıs yazısı cıkıyor

Admin Notu: Yazın yenilenir arkadaşlar

0   0

anonim demiş ki;
talha melek komser zaten o amacla girdi iceriye. kolundaki cantadan anlasildigi uzere kendisini zaten zeynebin bulundugu odaya koymalarini istiyordu. gördügün gibi gayet basarili bir sekilde zeyneple ellerini cözdüler.

0   0

Mine Ayan demiş ki;
Bu dizi başladığından beri, heyecanı, keyfi, sürükleyiciliği ve herşeyi ile, üzerimdeki etkisi aynı. Bence mükemmel bir dizi. Bazan ufak-tefek aksamalar oluyor ama çok ta önemli değil. Oyuncuların hepsine tek tek sevgi ve saygım var. Yönetmen elbet saygıdeğer.Ben onları çok seviyorum. Ayrıca, hem meslekleri, hem de aile içi ve dostluk ilişkileri çok net, güzel ve topluma örnek olacak şekilde kurgulanmış. Bana göre, aynı kategoride gelmiş geçmiş tüm diziler arasında zirvede. O bir fenomen. Seviyorum onları.

0   0

batuhan demiş ki;
ne behzat ç. nede kanıt en iyisi arka sokaklar reytng te birinci öbr polis dizilerine 1000 basar

0   0

Can demiş ki;
Süper, Süperr, Süperrrrrrr Dizi, Bölüm hersey süper allah razi olsun senaryoya, ddizi.com ve seyircilere

0   0

Ali demiş ki;
Gamze Özcelik "CANAN" dizisine geri dönse daha iyi olur, bence. CANAN dizisinde daha iyi oynuyordu. Sürekli izliyorduk.

0   0

ali demiş ki;
kusura bakma kardeş de behzat ç alayına basar yani

0   0

Talha demiş ki;
Gerçekten gülme krizine girdim. Sözüm ona melek zeynebi kurtarmak için tek başına operasyon yapıyor. Eğer murat orda olmasa ikiside öteki tarafı boylayacaktı. Profesyonel bir polis bu kadar basit hataya düşmez. Öneceleri arka sokaklar polisiye diziler içinde en sevmediğim diziydi. Fakat Behzat Ç. ve karakol dizilerini görünce sözlerimi geri almak zorunda kaldım. Onların ikiside polisiye dizi değil. Zaten biri kaldırıldı. Diğeride sezon finaline girdi. İnşallah Behzat Ç. başlamaz. Polisiye diziler arasında Kanıt ve Kurşun Bilal benim favori dizilerim.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler