logo

Kalbim Seni Seçti 12. Bölüm izle

Özet: Kaanın kaderi Muratın hayatına bağlıdır. Murat hala yoğun bakımdadır. M-ahkeme Kaanın t-utuklanmasına karar verir. Handan, oğlunun hapse girmesiyle yıkılır. Ömer, Emirin hayati t-ehlikeyi atlatmasına sevinemeden Kaanın haberini alır. Bir oğlu kurtulmuşken diğeri h-apse düşmüştür. Emir, annesinin yanında olmamasına inanamamaktadır. Adanın desteğine rağmen üzgündür. Aylin, ise oğlunu uzaktan takip ederek a-cı çekmektedir. Sonunda bu a-cıya dayanamayacağını anlar. Koşarak oğluna gider. Ancak hastanede Handan ve Emiri el ele gözyaşları içinde görünce yıkılır. Emiri tamamen kaybettiğini düşünür. Artık tek başınadır. Bu süreçte Ümit ona destek olur. Handan ise Kaanın yokluğunda evde acı içindeyken Resulden gelen telefonla sarsılır. Resul telefonda Muğladaki küçük m-ezarın boş olduğunu söylemiştir. Handan istediği parayı hazırlayıp Resulle buluşmaya gider. Ömer de Handanın p-eşindedir. Handanın gerçekleri öğrenmesinin an meselesi olduğunu anlayan Yavuz harekete geçer. Ancak geç kalmıştır. Kaan ise h-apishanede yeni be-laların içinde yaşama savaşı vermektedir.
Ece demiş ki;
Mehri gerçekten yorumun çok güzellldi teşekkür ediyorum böle güzel bi yorum yazdığın için o dernin tek amacı milleti peşinden kşturmak gck oluyorum o derine adayı hiçe sayıyor ada ise onun için neler neler yapıyorr adaya bayılıyorumm bide handan çok güzel kaan aşırı şekerrrr :)

0   0

AntiÖmer demiş ki;
@UGUR ömeri sevmiyorum diye diziyi izlememekte ne mantıktır ? ben bu diziyi ebru cündübeyoğlu için izliyorum,ayrıca sen apartmanda birini sevmediğin zaman başka apartmanamı taşınıyosun veya mahallede birini sevmediğin zaman başka mahalleyemi taşınıyosun aman sakın ülkeyi terk etmeye kalkma yatacak yerin olmaz :)

0   0

mehri demiş ki;
ben cok sikildim bu tavirlardan yok ama omer handani seciyorsa secsin peki o zaman ayline verdiyi o oz neydi kadini yeniden hayal kirikliqina uratdi hemde o derin varya qiciq okuyorum o kiza bravo ona sonunda bawardi cocuqun birini habshaneye otekini ise az kala mezara gondersin wimdi acaba emir yatakdan kalkir kalkmaz yine o derin cadisinin ardindanmi kowacaq yoksaki adanin yanindami kalacak neyseki iyi olur inwallah

0   0

sema demiş ki;
derin sana tekme tokat dalmak istiyorum

0   0

Berran demiş ki;
UNUTULMAZdan kurtulduk derken bir AGLAK dizi daha cikti.Dizi basliyor bitinceye kadar herkes agliyor Bu kadar duygu sömürülmezki..Ayrica Dizilerde ZENGIN ve GÜCLÜ kislerin yeri gelince TANRI(Tövbe) ve yeri gelincede DEVLET gibi güclü olup kader degistirmelerini kiniyorum.Bu Toplumda ahlak cöküntüsüne yol acar.Düsünsenize körpe genclerin beyinlerinde olusan düsünceye. Yani zengin oldugunda hertürlü kirli is, cinayet ve adam gaspetmenin mubah oldugu gercegiHem o kadar cok SIK-SIK gösteriliyorki dizlerde Türkiye bu gidisle KRIMINALLIKTE Dünya $ampiyonu olmasi lazim:(( Handan karakteri cok güzel bir Kadin ama iyi oyuncu degil Ona bakarsaniz Ömer karakterinede ne olmussa(zira önceki rollerinde öyle degildi)sadece bön-bön bakiyor. Ne mimik ne birseyKaanin hapiste oldugunu söylüyor Handan, yine bön-bön bakiyor.Zaten Dizi basladigindan beri hep öyleydi.Sadece bagirmak ve aglamak tüm isi.Valla Hollywoodta nasil oynayacakki??Hemde yüksek karatlilarla????

0   0

venus demiş ki;
evet gunay cim haklisin hepsi bencil. herkes sadece kendini dusuniyor, kimsenin handani dusundugu yok :( bi de neydi omerin ayline dedigi o soz, sen emirin tek annesisin ve de oyle klicaksin.omer beni gercekten hayal kirikligina uratti

0   0

Sevinc demiş ki;
Ebru Cündübeyoğlu (Handan) gerçekten ne çok, çok, çok hoş bir bayan çokta başarılı. Tebrikler, Hayranıyım

0   0

gunay demiş ki;
Yazik Handana,kadini hice saniyorlar.Ne gunlere kalmis kadin.Mezar acdiriyor.Hepsi bencil...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler