logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 39. Bölüm izle

Özet: Ali Kaptan’ın Balıkçı’ya a-teş edip, ardından kendisinin de v-urulup Mete’nin kollarına k-anlar içinde yığılışının ardından 2 yıl geçmiştir. Bu k-orkunç olay Akarsu Ailesi’nin tüm fertlerini derinden etkileyip, kalplerinde yeni y-aralar açarken, hayatlarının akışını da tamamen değiştirmiştir. Osman artık okullu olmuştur. Okulda yeni arkadaşlar edinen Osman’ın kafasındaki okul hayatı ile gerçek, birbirine pek benzemese de, her gün sınıfa gitmesinin bambaşka bir nedeni vardır. Osman minik kalbini sınıf arkadaşı Gülden’e kaptırmıştır. Ancak bundan kimsenin haberi yoktur. Çıkarttıkları albüm ile büyük ilgi gören Mete y-aralarını müzik ile sarmaktadır. Üstelik grupları yavaş yavaş müzik piyasasının arananları arasına yükselmektedir. Ahmet’i kurtarmak için kendini feda eden Berrin, verdiği karar nedeniyle zor günler yaşamaktadır. Altına girdiği sorumluluk taşıyabileceğinden kat kat fazladır. Aylin ise daha olgunlaşmıştır. Artık yeni hayatına ve sosyal çevresine alışmış, hızla lise talebesinden, kendinden emin bir kadına dönüşmüştür. Zamanın değiştiremediği tek kişidir Cemile’dir. Ailesini kendi bildiği yöntem ve anlayışla hâlâ bir arada tutmanın mücadelesini vermektedir.
ziya demiş ki;
bu dizi cok guzel bir dizi tesekkurler .

0   0

elifs demiş ki;
Bu kadar her detayı mükemmel şekilde yerine getiren bir film daha görmedim.Özellikle eşyalar en ince ayrıntısına kadar eskiyle uyumu düşünülmüş.Oyuncularda gayet iyi.Filmde emeği geçen herkezi canı gönülden tebrik ediyorum.Tek kelimeyle harikasınız.

0   0

Berran demiş ki;
Sende sagol Gunaycigim:) Zeynepcigim seninde son tesbitlerin cok dogru.Murat iyilestigine göre bumu olmaliydi tesekkürü??Sohbet ortami konusunda haklisin.Böyle yetersiz oluyor. Daha paylasmak istedigim ve muhakkak yazmak istedigim cok hususlari frenlemek mecburiyetinde kaliyorum.Yinede azda olsa sizlerle paylasabildigim icin cok mutluyum.Iyiki varsiniz canim Arkadaslarim:)Yeni duydugum bir sözü size dilemek istiyorum:" BASARI VE MUTLULUK ALISKANLIGINIZ OLSUN:)) " Iyi seyirler..

0   0

gunay demiş ki;
Berrancigim,Zeynepcigim,size cani-dilden tesekkurler.Ben de her zaman sizin yorumlarinizi keyfle okuyorum ve dokundugun konulara alkis ediyorum.Orneyin Bir Cocuk sevdim de ikinizin sohbetlerinden zevk almisdim...iyi ki,varsiniz.

0   0

zeynep demiş ki;
günaycigim, hakikatten cok güzel tespitlerde bulunmussun... ben ufak tefek kopukluklar hissediyorum dizide... bununda sebebi saniyorum, senaryoya yapilan izleyicilerin görmek istedigi takviyeler... muratin bu kadar sevimsiz olmasina anlam veremiyorum... agabeyinin onu hayata döndürebilmek icin yaptigi fedakarliklardan sonra, kendi hayatini yasamaktan, askindan vazgectikten sonra icinde bu kadar ona karsi öfke biriktirmesinin manasini anlayamiyorum... bana kalirsa murat aylinle evlendikten sonra bu kadar iyilesti, yoksa direnci cok düsüktü... tesekkürü bu olmamaliydi... aslinda bize daha detayli sohbet edebilecegimiz bir ortam lazim berrancigim... buraya yazarken her daim adminleri düsünüyorum... her bir yorumu teker teker okuyup öyle yayinliyorlar muhtemelen ve bu oldukca yorucu olmali... yorulmalarina gönlüm riza gösteremiyor... bu yüzden bir yorum yazdim kafi olmali diye susuyorum...:-) iyi seyirler...

0   0

Berran demiş ki;
Gunaycigim, gözlerimin aramasina degmis:)) O ne güzel Yorum ve tesbit öyle bayildim adeta Kahramanlari teker-teker alip adeta OYA gibi islemissin.Yani tuslarindan bal damlamis.Cemile hakkinda, Murat konusunda vede AYLIN-SONER ikilisi hakkindaki düsüncelerine bende katiliyorum.Gönlüne saglik.Fakat ileriye dönük gelismeler hakkinda hicbir fikir yürütemiyorum.Iste hakiki Film konusu budur Yani tahmin edilemeyen daha acayim KLI$E olmayan Simdiden gelecek bölüme sabirsizlaniyorum.Gercekten FENOMEN olacak bir DIZI:))Herkese iyi seyirler.Sanada tesekkürler iyi varsin gunaycgimim hosca kal, sevgiler:)

0   0

gunay demiş ki;
Bu bir INSANLik hikayesi.Cemilenin acimasiz tale yukunu merdimerdane tekbasina tasimasi,cocuklarina ornek olacak fevri insani davranislari,onun kadinbasina dort cocukla yasam mucadilesinde insaniliyinin koruya bilmesi mukemmel,unutulmaz eserin omur boyu kafalarda kalmasini sagalayacaktir.Kayinvalidesine olan guzel munasibeti,sevgisi cok beseri bir konu.Cemilenin zenginlikden sonra da oyle samimi kalmasi heyatin nadir,cok az tapilan bir huyu.Ali kaptan gibi insanlarin gercek hayatlarimizda da olmasi,onun esrarengiz,kusursuz sekilde seyriciye sunulmasi sanatin uguru.Hayallardan,Gerceklikden uzak,fantazi kotuluklerden bikan entellektual seyriciye bu dizi bir HEDIYYE paketi.Karolonin muptela oldugu durum nasil da dogal,muhtesem,mantikli sunulmus ki,BIZIM QrUPUN tum kotuleri laik oldugu sekilde gormek istediyi gibi olmusdur.Yani HAYIR ve SERR laikini bulmuslar.Yonetmenler bilmelidirler ki,boyle durumlarda seyrici cok mutlu olur.Murat karakteri icindeki canavari cikarmis ve zaifliyinin intikamini alarak rezilliye dogru gitdi.Sonerin askindan ugruna gecdiyi kardesi acimasiz insanmis deme.Aylin de cok guzel,zerafetli,ask dolu kadin ve ben de Soner Aylin askina bayiliyorum.Amma her zaman aci cekmis Ailenin basina hala Selma hnmin aski olan intikam dolu biri kara bulutlarini esdirecek...HarikaBerrancigim,Sana gonulden tesekkurler beni gozlerin aradigi icin...iyi seyler

0   0

ferda demiş ki;
Osman PINOKYOYA benzemiyor Alakasiz bir benzetme

0   0

MELÝKE demiş ki;
bence mete garson kıza aşık olacak ama jalede meteye aşık olacak. jale patronun kızı mete jale ile evlenmek zorunda kalacak. aylin ölmeyecek soner böylece diziye gelecek murat boşanmak isteyebilir. ahmet herşeyi öğrenecek berrin bebeğini bırakıp ahmetle gidemeyecek. mustafa bebek caroline cadısının ortada kalınca cemile bebeğe baktı. çünkü cemile balıkçıya ne olursa olsun ben bebeği doğurmayacağım dedi.

0   0

melinda demiş ki;
Sevgili BERRAN merhaba ve de tsk ler..bende senin yorumlarini daima keyifle okuyorum..:)) Bu arada ZEYNEP arkadasima da ozellikle 2 konuda katiliyorum.. Hem bu bolumun altindaki yorumlarin cok keyifli oldugu konusunda hemde ZEYNEP ve EMINEnin tahmin ettigi gibi Mustafanin Karolinin cocugu olabilecegi konusunda... Ayrica BERRAN arkadasim benimde Muratin hastaligi ve hala sag olmasi konusu kafama takildi ve Suleymana silah cekmesi cok itici idi..Abisi yok meydani bos buldu..:))) at kosturuyor... Yani bu demek oluyor ki artik Sonerin donme zamani geldi... Bu arada METEye de yeni bir ask gozukuyor gibi..:)) Bence piyano calan kiz ile degil de, o kulupde calisan ve surekli onu hayranlikla gozleyen kizla birseyler olabilir belkide.. HERKESE KEYIFLI IZLEMELER... haftaya gorusmek uzere...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler