logo

Küçük Sırlar 55. Bölüm Final izle

Özet: Ömer Ayşegül ve Çetinin ilişkisini öğrendiğinde adeta delirir. Bu büyük bir skandaldır. Ayşegül ve Çetini önüne katıp eve götürür. Neslişaha da hesap sorar. Su, hastanede her şeyi babaannesine anlatmıştır. P-olise i-fade verirken Ayşegülden de ş-ikayetçi olur. Ömer, Ayşegülü e-mniyete götürür. Olayı inkar etmesini telkin eder. Sonrasında da elinden telefonunu, çantasını alarak onu zorla bir plazaya götürüp bir odaya h-apseder. Neslişahla ikisi onu bir an önce yurtdışında bir okula göndererek uzaklaştırmaya karar vermişlerdir. Çetin ve Ömer büyük bir k-avga ederler. Çetin Ayşegüle ulaşmak için uğraşır. Şehrin altını üstüne getirir. Ayşegül kapatıldığı yerden kaçmaya çalışır. Bu arada zamanları azalmaktadır. Arzu, Ali ile barışmanın mutluluğu içindedir, ama ne yapıp etmeli ve kendisini Suya a-ffettirmelidir. Bunun için ilginç bir yol bulur ve Fikriye hanımın karşısına dikilip, Su ve Demirin aslında evlenmek istemedikleri gerçeğini ona söyler. Çetin, Ayşegüle ulaşmak için son çare Suya gidip ondan yardım ister ama Su onu reddeder. Bu arada olayı gören b-ir şahit çıkar ve Ayşegülün yurtdışına kaçırılması ihtimali t-ehlikeye girer. Ömer Sudan ş-ikayetini geri çekmesini ister. Böylece Ayşegül yurtdışına gidecek ve Su onu bir daha hiç görmeyecektir. Konu da kapanacaktır. Su bunu bir şartla kabul eder. Ayşegülün, nişanına gelip herkesin gözü önünde ondan özür dilemesini ister. İki d-üşman yeniden karşılaşacaktır. Bir dönemin sonuna gelmişlerdir. Artık hesaplar sonsuza kadar kapanacaktır.
hilal demiş ki;
uzun uzun konuşmaya gerek yok bnce :) dizinin finali gerçekten süperdi :) ama ayeşgülle cet kaçmasaydı herkes onları kabullenseydi :) hepsi dost olsalardı :) ne bilim yani daha iyi olurdu :)
02.10.2012 13:00:52
0   0

duygu demiş ki;
bu filmin finali harikaymış herkes sevdiğine kavuştu :)

0   0

ceren demiş ki;
katılıorum lydia millet suya parlamak için bahane arıyor kötülükleri yapan ayşegül ona gıcık olmamız gerekirken sırf biraz güzel diye onu savunuyosunuz ama sinem kobal daha güzel bilip bilmedende kimse hakkında böyle konuşamazsınız lydianın dediği gibi oldu ama siz sinem kobalı sevmiosunuz die yaptığı herşeye bişey buluyosunuz kız aşkının peşinden gitti ne var yani ayşegül gitse ayy çok romantik dersiniz su gitse demediğinizi bırakmazsınız oysa iyi karakter su bunu bile göremiyosunuz ne diyim artik size bilmem ki..

0   0

lydia demiş ki;
Bence bu dizi cok guzel bi dizi, en sevdigim dizilerden biri, hikayesi, aktorleri, karakterleri... hepsi cok iyi3 cok uzuldum bitti, ama guzel bitti.. keske AYCETin mutlulugunu daha cok gorebilseydik NEYSE. Sunu diycektim DIZI sadece Sinem Kobalin yuzunden bitmedi, BURAK OZCIVIT(Cetin) ve IPEK KARAPINAR (Arzu) baska dizilerde daha onemli, daha iyi kazancli bir KARAKTER teklifi aldilar, herkez zaten bir bir diziden cikti ( DEMIRIN ANNESI, CEYLA).... REYTINGLER yuzunden degil isterseniz REYTINGLERE bakin ilk 10 incindeler :)

0   0

bilal demiş ki;
her iddasına varım küçük sırlar sinem kobal yüzünden bitmiştir neden diye soronlar var çünkü sinem kobal arda turan için ispanyaya gidecek ya o bakımdan yazık ettiler diziye

0   0

yook demiş ki;
ben söyliyeyim neden bittigini.. herseyi bu sinem kobal denen... neyse sinem kobala baglamislar yapimcilar.. hanim efendi avrupa da oyunculuk yapmak istiyor ya .. arda turanida kandirdi zorla GS dan ayirdi ispanyaya pesinden gitti orada yapimcilik dersi alacakmismis türkiyede vermiyolar herhalde yapimcilik dersleri herneyse bu yapimcilarda sanki baska kadin bulamazlar onun rolünü oynamak icin de diziyi sirf bunun icin bitirdiler.. ne kadar salakca :D

0   0

sefade demiş ki;
yaa bu yapimcilar lutfen cevab versin nie bitirdiler diziyi

0   0

özge demiş ki;
mükemmel bir final olmuş. keşke bitmeseydi,yurttaki tek izlediğim diziydi o da bitti lanet olsun. neyse darısı diğer güzel dizilere artık.. :)

0   0

Adelya demiş ki;
Muhtesem bir son dur . En azindan basindan ve sonuna kadar guzel ve basarili bir genclik dizisini gormus olduk. Dilerim boyle guzel dizileri cekmee devam ederler

0   0

sude demiş ki;
nurbanu her şeyin bi sonu vardır. iyininde kötününde güzelinde çirkininde

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler