logo

Kalbim Seni Seçti 10. Bölüm izle

Özet: Handan, Ömer’e duyduğu öfkenin etkisiyle hayatına yeniden başlama kararı alır. Onur’la hemen evlenmek üzere hazırlıklara başlar. Handan’a yaşattığı acıya dayanamayan Ömer, Emre’nin ölmediğini söylemeye karar verir. Bu kararını öğrenen Aylin sessizce evi terk eder. Annesinin peşine düşen Emir, Aylin’in kendisini istemediğini duyar. Yıkılır. Ömer konuşmak üzere Handan’ın kapısına dayandığında yeni bir haberle sarsılır. Ada’nın kalbini kıran Emir, kendini affettirmek için Ada’ya bir sürpriz hazırlar. Derin yeni hayatında tek başına ayakta durmaya çabalarken, Kaan yaşadığı hayal kırıklığını, başkasının kollarında unutmaya çalışır.
iklim demiş ki;
MIZAN sana katiliyorum dogru

0   0

mizan demiş ki;
bütün elestirilere katiliyorum.hepsi cok dogru hele fon müzik gercekten sesleri bastiriyor.ömerin konusmalari hic duyulmuyor bir ac kapa yapmaktan yoruldum.uzatmalara girince tutulucaginimi saniyorlar,tam tersi cok itici oluyor belki düzelir diye bakiliyor bundan sonra izlenmez artik mantik disi sacma yerleri ve tekrarlari var.dizi kalitesini düsürdü.uzatmalardan vazgecsinler.uzatamiyorlarsa uzatmasinlar bitirsinler.hic degilse hafizalarimizda tatli bir tebessüm kalir.

0   0

oya demiş ki;
Ne kadar kotu baba kizini bile bile zenginle evlendirmek istiyor,, harika dizi ve oyuncular

0   0

iklim demiş ki;
Artik cok uzatilar ömer söylesin artik aslinda söylemese adam degil fazla uzatiyorlar konuyu GUNAY sana katiliyorum diziyi cok dikatli bir sekilde izliyorsun

0   0

mehri demiş ki;
uf ya sikici bir dizi bir erkek bu kadarmi aglar mi ya

0   0

gunay demiş ki;
Artik bu dizide YER KENDI OXU ETRAFINDA FIRLANIYOR.Ayni mevzu seyriciyle alay edilecek sekilde donuyor,duruyor.Yenilik yok.Derin gecekondu mahallesine yerlesdiyinden karakteri,haraketleri karipledi.Aylin artik kendi kendinden sacmaliyor.Emire etdiyi hakaret aslinda annesi olmadigini belirten isaret. Oz Annesi olmus olsaydi oyle kalp kirmazdi ve evi terk etmezdi.Ayrica Omer cok aptal karakter.Ne bagiriyorsun?Emrenin olmediyini soylesene?..Dusunuyoru ki,problem senaryoda.Adam ne yazacagini sasirmis.Eger bu sacmaligi para icin uzadirlarsa,ARTIK TAMAH BAS YARACAK.Yani her seyi zamaninda tamamlamak gerek.

0   0

nuray demiş ki;
diziyi mahveden hic durmadan tekrar tekrar bangir bangir calan fon muzigi.. hic mi kulaklari yok yapimcilarin? her sahnede muzik calacak diye bi kanun mu vardi da bilmiyoruz... film izlenmez hale geliyo iyice..

0   0

hülya t. demiş ki;
arkadaslar hepinizin görüsüne saygim var, ama ben sizin gibi düsünmüyorum. muhtesem bir dizi, senaryo sürükleyici. hemen hemen her bölüm kendi icinde heyecan verici. bir konuda size katilabilirim, Artik gercekler yavas yavas her bölümde biraz daha ortaya ciksin. degerli yapimcilar, böyle olursa "artik yeter "diyen seyircileri de rahatlatmis olursunuz. Basarilarinizin devamini dilerim. bu arada oyuncular da süper.

0   0

aleyna demiş ki;
antiömer haklisin aynen katiliyorum.Hele kanli-kanli bakislari cok itici....

0   0

ismail demiş ki;
gercekten baymaya basladi, daha bu sekilde kac bölüm devam edecek bilmiyorum, hic sürükleyici degil,adam " o mezar varya" diyor üc harflik bos kelimesini söyleyemiyor.izleyiciyi daha kac bölüm bu diziye bu sekilde bagliyacaklarini saniyorlar.bu son bölümdü benim icin daha izlemiyecegim. site yöneticilerine yinede cok tesekkürler.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler