logo

Anneler ile Kızları 2. Bölüm izle

Özet: Ömerle evlenmek Gülizar için ölüm demektir. Zor bir karar verir, her şeyi göze alıp çocuklarıyla birlikte yola düşer. Ancak daha Malatyadan çıkamadan Ömere yakalanır. Kayınpederi Himmet de silahla peşine düşmüştür. Gülizar bir yol ayrımına gelmiştir artık. Ya ölümü ardına takıp İstanbula gidecek ya da Ömerin karısı olarak Malatyada kalacaktır. Ancak İstanbula gitmek Gülizar için büyük bir bedele mal olacaktır. Defne ise kayınpederi Sacit Çakırcalının Yağmuru almak için ne denli gözünü kararttığını bir kez daha anlayacaktır. Defneyi zor durumda bırakmak amacıyla gücünü ve servetini kullanarak ardarda yeni hamleler yapan Sacit, zamanını kollayan bir düşman gibidir. Mehmetin ölümünden kendini sorumlu tutan Kerem, en çaresiz anlarında Defnenin yanında olmak için çırpınır. Defne ve Gülizar hiç beklemedikleri bir anda kızlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar.
demet demiş ki;
çok güzel bi dizi ama çok erken bitmiş
01.07.2014 - 18:56
0   0

mine demiş ki;
ya bu feride çetinin dizilerdeki kaderi hiç değişmeyecekmi?nerde berdel nerde töre nerde sonu ölüme gidecek bir kovalamacanın içine atıyorlar zavallı kızı bu rolleri oynayacak başka biri kalmamış gibi her taşın altından değil her törenin altından feride çetin çıkmaya başladı.aşk ve cezada kocası ile töre gereği zorla evlendirildi.kocası trafik kazasında öldü yine töre gereği bu seferde savaş baldarla evlendirildi.zaten babasının gözünde bir çöplükten farksızdı.yani kısacası acıların kadını rahmetli (bergen] ise törelerin kadınıda (feride çetin}dir

1   0

iklim demiş ki;
berran evet bende duymustum o sözü KIZGIN METAL ÜZERINDEKI BIR DAMLA BUZ PARCASI hast recht

0   0

yasemin demiş ki;
gercekten guzel degisik bir dizi.. yalniz persembe gunleri yayinlanmasi sorun olucaktir. fatmagulun sucu ne yayinlandigi surece persembeleri tercih edilen dizi olacaktir diye dusunuyorum.. insallah reyting ugruna harcanmaz..

0   0

ASUMAN demiş ki;
Yer ve mekan kavramlarının alt üst edildiği bir dizi. Bursanın Cumalıkızık köyünü dizilerde göre göre ezberledik artık. Hele ki Kış Masalı dizisindeki evi. Ama maşallah yapımcılar bize aynı mekanı Malatya olarak sunmaya çalışıyorlar. Seyirciyi bu kadar aptal mı sanıyorlar yoksa Malatyada çekim yeri mi kalmadı. Biraz paraya kıyın da bu aldatmacalara son verin lütfen. Bir diğer önemli husus da şu. Maşallah dizideki sanatçılar köy meydanında dolaşır gibi zırt pırt Nemrut Dağındalar. Beyler o çektiğiz sahneler Kommagene kralı I.Antiochosun yaptırdığı heykellerin ve tümülüsünün bulunduğu yaklaşık 2000 metre yükseklikteki bir dağın zirvesi. Yani canı sıkılan,kafasını dağıtmak isteyen birinin elini kolunu sallayarak gidebileceği bir yer değil. Pes diyorum, başka da bir sey söyle(ye)miyorum.

0   0

gunay demiş ki;
Evet,arkadaslar,neinki Turkiye,tum dunya insanligini sorqulamali bence.Berrencigim,Turkiyede simdiki zamanda durumun oyle olmasina cok uzuldum."Insan Huquqlari"dergisinde kadin resmi cizilmisdi.O resmde kadinin o kadar cok elleri vardirki,bu da gunumuzdeki kadinin istismar edilmesine isaret idi.Kadinin hem evde,hem disarda ayni suretle is yapmasi,yani hem erkek islerine,hem ev islerini yapmak mecburiyyetinde kalmasi,ayni zamanda cocuklarla ilgilenmesi bizim Azerbeycanin problemi.Bununla yetmezmis gibi arkadaslar,su donemde evlilklerin cogu mantik evliligi. Babasi zengin adamlarin kizlari ile evlenen erkekler , aileleri ile birge tipki Remzi gibi davraniyorlar.Ve sonucda O kadar bosanmalar,tek cocuklu genc anneler...Amma bizim ulkemizde tore deyilen adetler Sovyetlerden once olmus.Amma simdi hic bir yerde oyle bir sey yok.Her kes seciminde ozgur.Problem yok yani.Amma bildiyimiz "aile"kokleri cok zaiflemis.Kadinin egitimi azerbeycanda sart.Koylerde,sehrlerde her kes isterse eger mutleka egitim alir.Kadinlara burada onem verilir,sukur Allaha.

0   0

Berran demiş ki;
Zeynepcigim,canim arkadasim,yorumunu cok begendim.Zira yazdiklari cok D O G R U Bilhassa; "Herkes gücünün gectigine kendi kanunlarini,yanlislarini yada dogrularini diretmekte....."kismini cok tuttum ve Final cümlen Kadinlarin egitimi sart, zira onlar gelecegin nesillerini yetistirecekler..bunlarin bilincine varilmali TOLL;)) Gönlüne saglikyine döktürmüssün(herzamanki gibi) zevkle okudum ve tamamen katiliyorum. Ancak bizim yazdiklarimiz Almanlarin SIK-SIK söyledigi: KIZGIN METAL ÜZERINDEKI BIR DAMLA BUZ PARCASI :((( Nicht wahr???? Sevgiyle kal:)

0   0

zeynep demiş ki;
canim berrancigim... türkiye cumhuriyetinde herseyden önce her bir birey insanligini sorgulamali... zira herkes ezbere yasayip, ezbere hareketler etmekte... anlik zirve sevgi, anlik zirve öfke, anlik zirve gamsizlik, duyarsizlik, vurdumduymazlik... kanunlarin laska isledigi yada hic islemedigi ülke düzeni(düzensizligi)... herkes gücünün gectigine kendi kanunlarini,yanlislarini yada dogrularini diretmekte... cekirdek ailelerde baslayan dengesizlik, korkutma,sindirme,esitsizlik,vicdansizlik...böyle bozuk isleyen bir cark, her bir bireyde bu bozuk carki döndürmekte... kadinlarin egitimi sart, zira onlar gelecegin nesillerini yetistireceler... bunun bilincine varilmali...

0   0

Berran demiş ki;
Iste Türkiyedeki TABLO,,,Batisinda ve Dogusunda durum ayni Kadina verilen deger SIFIR...Onlari ayni ARAP Devletlerinde oldugu gibi2. veya 3. SInif Insan muamelesi yapilmaktaHalbuki cogunun(Kadinlarin)Büyük Atatürkün(nur icinde yatsin) onlara esitlik hakkini bugünün bircok Avrupa hatta FRANSAdan bile önce tanidigindan haberleri yoktur maalesef:(( Gerek FG,gerek OGZ ve Bu Dizide Kadinlarimizin acinacak durumlari gözler önüne serilmesine ragmen bir arpa boyu bile ilerleme yokAma ABnin kapisini asindirmaktalarBu Insan ve Yetkililer zannetmiyorlarmi ki bu tip Diziler Avrupa Parlemantosu tarafindan izlenmiyor? Tam aksine Gecen yil FG Dizisini mercek altina aldilardi hatta birkac Parlementer Türkiyeye gelmisti.Diger Konular:A) Ithal Damat ve Gelinler b) Kuzenler arasinda ve üvey kardesler (ensest)evlendirilmek olayi idi Bu nedenle Evlatlari rizasi olmadan Kiz veya Erkek cocuklar zorla (metazori) evlendirilemeyecek aksi olursa sikayet ve ihbar oldugu takdirde para+ HAPIS CEZASI varBu neden Avrupada yasak ama Türkiyede degil, NEDEN???????Ayrica dikkat ettinizmi? Gülizarin Kayninin arkadasi: Akilli ol Selvi (sevgilisi)yide alir KARI yaparsin yani KUMA demek istedi IGRENC ...Türkiye Kadinlarimiza verilen haklari bir kez daha gözden gecirsin.Hatta daha fazlasini cikarsin.Aksi takdirde AB SERAP olur:)))

0   0

asli demiş ki;
ya harika bi dizi renk kazanmaya basladi kacirmadan butun bolumlerini izleyecegim ama gulizar oglundan ayrilirken cok duygulandim ailemi cok ozledim

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler