logo

Ay Tutulması 2. Bölüm izle

Özet: Kenan Aylanın gözü önünde Şebnem ile nişanlanır. Ayla i-ntikam için harekete geçer ve hiç düşünmeden büyük bir deliliğe karışır. Aylanın nişana Şevketin davetlisi olarak katılması herkes için büyük sürprizdir. Özellikle de Kenan bu duruma çok bozulur. Üstelik Şevketin Aylaya olan ilgisini de kıskanmaktan kendini alamaz Kenan o gece Aylanın gözleri önünde Şebnem ile nişanlanır. Şevket, Aylanın ilgisini çekmek için harekete geçer. Ancak kağıt üzerinde bile olsa Süreyya ile hala evlidir. Ayla ise intikam ateşi ile yanmaktadır. Kenan ile hesaplaşmak için kafasında bir plan vardır. Ve hedefine her gün biraz daha yaklaşmaktadır. Leyla ise kızını aramaya devam etmektedir. Bunun için doğumunu yaptıran doktorun İsmetin peşine düşer? Acaba aradığı yanıtları bu kez bulabilecek midir? Leyla bu umuda sımsıkı sarılır. Ayla, Şevket ile tehlikeli bir oyuna girerken bir yandan da Kenanı Şebnemden ayırmak için çareler aramaktadır. Nişanın ertesi günü Kenana onunla konuşmak istediğini söyleyerek otele çağırır. Nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunun farkına varamayan Kenan bu buluşmayı kabul eder. Ayla onun nişandan vazgeçeceğini düşünürken Kenan ikinci kez onu hayal kırıklığına uğratır. Daha da hırslanan Ayla, hem Kenan hem de Şebnemden intikam almak üzere harekete geçer. Ve hiç düşünmeden büyük bir deliliğe kalkışır.
Hakan demiş ki;
bir de pasiBu yapimcilar kus beyinli olmali. Nedir bu ya sanki ulke psikopat, ruh hastasi, obsessive compulsive kadin dolu aski terk edince canavara donusup ortaligi yakiyor, yikiyor. Her diziye boyle bir manyak koyuyorlar. Lale Devri nasibini Yesimden, Kucuk Sirlar nasibini Arzudan, Hanimin Ciftligi nasibini Halideden, Muhtesem Yuzyil da Mahi Devran vesaire... Birde cok guluyorum; sen git de Mazda 2 gibi minicik bir arabanin bagajina hayvan gibi bir gaz bidonu koy. Birde bu zamanda sorarim size kac kisi arabasinda bidon ile gaz tasiyor Ve de tesadufe bakin ama ayni zamanda ne rahat koskun isiklari sonuyor ve Sebnem haliya takilip dusuyor ama dustugu yetmiyormus gibi bir de koltugun kenarina basini vurarak bayiliyor. Ayrica Ayla Ayseye kopek gibi bagirip cagiriyor ama zavalli Ayse onurunun ayaklar altina alinmasina karsi bile koymuyor. Yani bir dominant karakter f, enayi. Yuh yani.

0   0

nurbanu demiş ki;
çok üzgünüm ama maalesef hiç beğenmedim belki beğenirim diye 1.bölüme baktım 2.bölümünde 2.kısmına kadar baktım ama sıkıntı bastı.ben sadece naz elmasın haziran gecesi adlı dizisini severek izledim bu dizi izlemeğe değmez başroldeki erkek karakter çok gereksiz gurursuz para ve mevki için sevdiği kadını biranda silip attı.bu karaktersiz adam içinmi bakıcam size iyi seyirler herkezin zevki kendine tabiki benim için bu dizi iki bölümlüktü oda the end.

0   0

Umran demiş ki;
Cok guzel bir diziymis.Sevdim,insallah guzel olur.

0   0

sebnem demiş ki;
tek kelimeyle super bir dizi

0   0

DDÝZÝ demiş ki;
Kenanın yüzük aldığını duyan Şebnem babasına söyler Kenan evlenecekmi diye bu sırada Kenanda Aylaya evlenme teklifi planını ve babasını düşünür ama Biyandan da iş hayatında başarıları hedefler Şevket Kenana hayır diyemiyeceği bir teklf sunar Kızıyla evlenmesını ve Şevket beyden sonra holdingin başına geçmesini söyler bu nedenle Kenan Ayladan vaz geçer ama Aylayı hala sevmektedir Şebnemle mecburi nişanlanır Şebnemi kardeşi gibi Seven Kenan Bakalım dizinin devamında nelerle karşılaşacak büyük süprizler bizleri bekliyor..

0   0

bahar demiş ki;
Ben arkadaşlara katılıyorum demek ki Kenan aylayı hiç sevmemiş çünkü bir bölümde yani biz hiç anlamadık kenanın aşkını tam evlenme teklifi edeceği zaman birden şebnemle nişanlanması yada bize hiç aşkı hissetirmediler yada kenan rolünü güzel yapamıyor ben anlamadım ama dizi şimdilik güzel gidiyor

0   0

gulnaz demiş ki;
dizi guzel gidiyor umarim sonradan heyecanini yitirmez. naz elmasa kilo almis diyenlere katilmiyorum. duzgun fizigiyle gayet olmus bence. bi deri bi kemik oyunculari gormekten gina gelmisti valla..:)

0   0

Yorumcu demiş ki;
bu ne bicim sevgi ya naz elmas yani ayla hafif kadinlar gibi davraniyor kiniyorum

0   0

Turane demiş ki;
gunay aynen kenan hakinda soylediklerine katiliyorum,kenan aylayi hec sevmemis, kenan aylanin askini hec haketmiyor, aylaya hec acimadi, dusunmeden ayladan vaz gecib sebneme kosdu,boyle sevgi olmaz,naz elmas cok seviyorum, basarilar,

0   0

fuu demiş ki;
harika bi dizi.bu yıl star tv anneler ile kızları ve ay tutulması harika senaryolar teşekkurler star...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler