logo

Nuri 18. Bölüm izle

Özet: Balçiçek’ in Almayan’ dan abisi Gürtan gelir. Abisi ile Mevcut’u tehdit eden Balçiçek’ in yine bir işler çevirdiği bellidir. İyice çıkmaza giren Mevcut’un Gürtan’la tanışması onu, ayrı bir şoka sokar. Avni’nin yalnızlığına üzülen Leyla kıvrak bir manevrayla Beyza ve Avni’nin birbirine yaklaşmasını sağlar.Gülçiçek’ten yüzme dersi almaya kalkan Mesut yine Berna’ya yakalanacaktır ancak bu sefer elinden kurtulması kolay olacaktır. Nuri’den ayrılmaya karar veren Reyna, Nuri’yi kızdırmak için otele yerleşir. Nuri’nin birçok ısrarına rağmen ayrılmakta ısrar eden Reyna, güneşlenmek için havuz kenarına inince Nuri çok kıskanır ve aralarında çıkan tartışmadan dolayı kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılır. Reyna ortalığa öyle bir bomba atar ki bu duruma Leyla’nın verdiği tepki herkesin yeni kaderini belirlemiş olur.
ela demiş ki;
meltem cumbul ve asuman dabak ın olması dızıyı sevmemde ilk sebep arkadaşlar abartı normal hayatımızdada var capkınlık yapıp karısından korkan adamada bayılıyorum zaten muthış oyuncuu çoğu erkek de korkar çapkınık yaparken zaten ben netten takıp edıyorum 18. bölumdeym bencee guzel yanı daha birsuru boş dızı varr kıyaslamalar yapmamak da lazım gercek karakterlerle iyi seyırler

0   0

serena demiş ki;
bu dizide yolcu galiba?? Izlenme sayisi oldukca düsük...

0   0

ferd demiş ki;
Aykus cok sinir bozucu bir hitap sekli.Ayni sekilde REYNAda cok sinir bozucu onu cikartip daha az cigirtkan birini bulsunlar.Uzun zamir seyretmiyordum.Yokluktan baktim Esasinda Basroldekiler(Reyna haric) bu ekiple baska bir Dizide oynasalar HARIKA olur:))Ikide birde :- Eee daha daha nasilsiniz? diye sormalari Izmirlilere has bir durum degil.Izmirlileri yanlis tanitiyorlar. Türk zabita Memularida saflikta birinci olurlar:)))

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler