logo

Canan Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı izle

Özet: Canan dizisi yeni sezonda fox ekranlarında devam ediyor. Tam başlama tarihi belli olmayan Canan dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle sizlerle.
Kaan demiş ki;
Sizler hiç dizi izlemediniz mi ömrünüz de insanların gözü neye alışırsa onu izler kardeşim onuda ister ve istemeye de hakkı var çünkü o diziyi izlerken ben o karakterler var diye izledim yani izlediğime de pişman oldum bu yönetmen yeni bir dizi yaparsa izlemem arkadaş baş rol oyuncusunu bile elinden kaybeden bir yönetmenin dizisi nasıl izlenir...

0   0

sehra demiş ki;
yaa arkadaslar konu canan nin kim oldugu degil ama bi dizide tatile gidip dondugunde basrol oyuncusunu degistirsen bu o kanalin ciddiyetini gosterir. bence cok sacma bunu yapmalari burdan sadece canan degismis gibi kim bilira daha kimler degisti...

0   0

gunay demiş ki;
Ela arkadas,naden sordun ki?

0   0

Esra demiş ki;
Yaw bi durun tamam bas rol oyuncusu deyismis olabilir ama bir bolume bakmadan nasil heemen yorum yapiyosunuz deymez izlemeye diye .... yanlis bir bolum izleyin ozaman karar verirsiniz bence bir bolum izlemeye deger bakarsiniz gercekden guzel bir rol yapicakdir ..

0   0

ela demiş ki;
Gunay arkadas sen nerde yasiyorsun? Tr de mi?

0   0

gunay demiş ki;
Ece,thats your problem.

0   0

ece demiş ki;
yaaa sacmalık gamze özcelik olmadan bu diziyi izlemem yeni canan çirkin değil ama öbr canann yerini tutmıyıcağına yüzde yüz eminim gamze özcelik en güzel ve en iyi oyunculardn birisiydi artk asla izlemıyıceğim .

0   0

KUMSAL ÇUHADAR demiş ki;
bnce Gamze özçeliksiz bu dizi olmazzzz....

0   0

gamze demiş ki;
bune simdi ya artik izlemicem

0   0

gunay demiş ki;
Arkadaslar,neden kiziyorsunuz ki?Canani canliracak yeni oyuncu daha guzel,zarif,kadin gibi kadn.Incimeynn,amma Canan karakterine yakisan da boyle zerafet.Gamze erkek Fatma,polis rollerina daha uygun.Diger yeni oyuncu da harika,asik roluna cok yakisdi.ugurlar.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler