logo

Kalbim Seni Seçti 5. Bölüm izle

Özet: Ömer ve Handan çocukları tarafından köşeye sıkıştırılmıştır. İkisi de oğullarına geçmişten bahseder. Kaan artık annesinin mutsuzluğunun nedenlerini öğrenmiş ve her şeyin sorumlusu olarak Ömeri görmeye başlamıştır. Ömerden intikamını almak için Onurla işbirliği yapar. Emir ise babasının anlattıklarıyla sarsılsa da ailenin maddi çöküşün içerisinde olması onun öncelikli sorunu olmuştur. Okulunu ihmal ederek, çalışmaya başlar. Emiri bu durumdan kurtarmak için Yavuzun bir teklifi vardır. Derin ise babasının yokluğunda, borçlarla baş edemez. İş bulmak zorundadır. Adanın yardımıyla, Emirle aynı cafede işe başlar. İkilinin bu yakınlığı Kaanı çileden çıkarır ve Derini tamamen kaybedecek hatalar yapmasına sebep olur. Öte yandan Handan, Ömer ile konuşmak için çalıştığı seraya gelir. Onları gören Aylin, hiç kimsenin beklemediği bir karar alır.
amii demiş ki;
ama boyle olmaz ya dunyada en guzel dizi bu
06.09.2012 16:31:45
0   0

DENIZ demiş ki;
bu güzel bi dizi ve hos

0   0

huri karþý demiş ki;
diziyi çok begendim devamini sabırsızlıkla beklıyorum

0   0

nurcan demiş ki;
Kader denilen tip, Diziden anlayip anlamadigima sen karar veremezsin.Edebiyat bölümünü bitirmem yeterlidir zannederim Ayrica bende "be" diye konusanlardan nefret ederim. Ve basit birisin zira insanlarin isimlerine takmissin.Ona obsesif kompulsif bozuklugu denir yani kisacasi OKB :)))))

0   0

nurcan demiş ki;
Sayin ADMINasagidaki"KADER" nikli yorumcudan sikayetciyim lütfen gerekenin yapilmasini rica ediyorum.Kendilerine sadece Diziyi yorumlamasi tavsiye edilir.Böyle bir kültüre ve beceriye sahip degilse bu platformda bosuna vakit gecirmesin Tesekkürler ADMIN:)

0   0

kader demiş ki;
nurcan sen ne anlarsin diziden sen once kendine bak sen vasat olmussun be neyse sana bunu soylememin sebebi nurcanlardan nefret etmemdir

0   0

metin demiş ki;
dizi ve aileler sanki bu bolumde dususe gecti.iki tarafda dengelendi,saglam karakter oyuncu lazim.bu bolumu begenmedim.beklentimin altindaydi.6.bolum action please.

0   0

elmar demiş ki;
derin niye oyle yapiyor sinir oluyorum artik karar versin yani ikisinidemi sevecek cok simarik ada harika emir adayi sevsin dizi cok basarili

0   0

ferda demiş ki;
Benimde Aylinin tutarsiz davranislari olumsuz etkiledi.Hele bu bölümdeki davranislari.1) Kocasinin sofraya oturmasini engelliyor 2)- Bu evden ya o gider, yada ben dedi. Breee...bre hangi kadinimiz bu sözleri söyleme cesaretinde bulunur???Üstelikte evin bile cayir-cayir yanmasina sebep oldu ve yani-sira paralarda gitti:(( Simdi hizmetcilik yapmaya basladi.Haaaaa.. o isine güvenipte o laflari söyleyip, o kaprisli davranislari yaptiysa baska:) Senarist kendini baska Ülkede hissetmis olsa gerek:)) Gunay Arkadas hakli.Ayrica nedirki bu SIRla, YALANLA ve gecmisten intikam almak icin aniden ortaya cikan tipler Dizilerde??? Baska konumu bulamiyorlar?? Resmen kli$elesti bu konular

0   0

Mehdi demiş ki;
Harbiden guzel dizi. 1. bolumden beri severek izliyorum. Bu arada ddizi.com a da cok tesekkurler.. Reklamsiz tasasiz hic bisey kacirmadan izliyoruz dizileri. Supersiniz.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler