logo

Nuri 17. Bölüm izle

Özet: Balçiçekin kardeşi Gülçiçekin, Nuri Palasa yerleşmesi tüm otel çalışanlarının başını döndürür. Gülçiçek için otele özel havuz kurduran Nuri, Balçiçekin de desteği ile güzel zamanlar geçirir. Ancak sonunda Reynaya yakalanan Nurinin bu sefer kurtulup kutulamayacağı merak konusu olur. Leyla Cafe’ye gelen turist kızların Can’a olan ilgisi Leylanın kıskançlık krizlerine girmesine neden olur. Leyla da bu olaya, karşı misilleme yaparak cevap verir. Urfalı biraderler sonunda Alaçatıdan ayrılmıştır. Kumru dükkanının tamamına yeniden kavuşan Mutlu, doğacak bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmek için başına garip işler açar. Alicanın ufak ufak ergenliğe geçmesi, çevredeki bekar kızlar için tehlikeli bir ortam oluşturmaya başlar. Avni ve Danyalın yeni ulaşım araçları tüm Alaçatının büyük ilgi odağı olur. Nuriden boşanmak isteyen Reynanın tüm aile içinde Nuriye vuracağı son darbe, herkese şok etkisi yapar. Buna karşılık Leylanın atacağı adım ise ilgiyi bir anda dağıtır.
nuket demiş ki;
Nefis bir komedinin ne yazik ki sonuna geldik. Bitmesin diye ilac alir gibi izlemeye basladik. Bu dizinin esinlendigi "Fawlty Towers" durum komedisi de iki yil surmus. Ona veda etmek de zor gelmisti. Nuri dizisine de veda etmek zor geliyor. Herkes rolunu cok guzel oynamis. KIT bilgilerimizle biz elestirilecek degil hep takdir edilecek durum komedileri seyrettik. Nuri dizisinde yer alan her oyuncuyu ayri ayri tebrik ediyoruz. Ve ne yazik ki bunu her dizide yasayamadik. Sagol, varol diyor annem ddizicim, biz de cok ama cok tesekkur ediyoruz. (ana guvenlik sorusu degismis nasil bilecegiz biz simdi bunun cevabini)

Admin Notu: :))

0   0

melih demiş ki;
Gülçiçeğin gerçek ismi nedir söylermisiniz

0   0

faruk demiş ki;
Niye yazmiyorsunuz gercekleri... Bir havuz balesi ile bir catida kacma sahnesiyle,dizinin 30 dakkasi bitiyor. Dizi yapmak bukadar basitmi?

0   0

ela demiş ki;
"Nuriden boşanmak isteyen Reynanın tüm aile içinde Nuriye vuracağı son darbe, herkese şok etkisi yapar. Buna karşılık Leylanın atacağı adım ise ilgiyi bir a dağıtır" diyor ama bununla ilgili bir saniyelik bile sahne yok.Bu nasıl iş...

0   0

cansucuk7 demiş ki;
çabuk bitti yaa -_-

0   0

Cansu demiş ki;
Leylanin dansida çok komik :PP

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler